Filmben láttam ilyet de élőben sajnos még nem... Azt se gondoltam hogy ennyi pasit érdekel a dolog...
Kamaszkoromban megpróbáltam, de túl kicsi volt a farkam hozzá, azóta sem lett nagyobb.
Jó annak aki meg tudja csinálni.
Jó annak aki meg tudja csinálni.
Holnap ismét közös szopàst csinàlunk a partneremmel
Sajnos sem én nem vagyok elég hajlékony,sem a farkam elég nagy hozzá. Egyszer gyertyában élveztem el, de azon túl hogy kényelmetlen, az arcom a hajam, a szemem,minden tiszta g.ci volt, a számba alig alig ment....
De azt hiszem,ideje lenne ismételni, hátha ügyesebb lettem
De azt hiszem,ideje lenne ismételni, hátha ügyesebb lettem
Megnyalni szinte mindig meg tudom a makkom.Alkalmanként szerencsére be is tudom kapni.Őrjítő érzés mikor a partnerem nyalja a heréimet én meg szívom a makkom! Percek alatt elélvezek ebben a helyzetben a saját szàmba
Tini koromban csak a hegyét tudtam elérni/bekapni, viszont annyira kényelmetlen volt hogy nem tudtam elélvezni úgy.
Így nem tudtam kipróbálni milyen a egyenesen a számba élvezést. Gyertya állásban meg nem olyan. Próbáltam azt is de messze nem lehet olyan jó.
Így nem tudtam kipróbálni milyen a egyenesen a számba élvezést. Gyertya állásban meg nem olyan. Próbáltam azt is de messze nem lehet olyan jó.
Sajnos csak én is csak gyertya állásban tudok a számba élvezni :( De jó lenne ha be tudnám kapni magamnak
Már egy jó ideje foglalkoztat és nagyon izgatónak találom.
Irigylem azokat akik tudják, gyakorolják és főleg élvezik is ezt!
Sajnos nem értem el sosem, most meg már csak vágy marad, hogy esetleg találok valakit aki megmutatja a tudományát!
Irigylem azokat akik tudják, gyakorolják és főleg élvezik is ezt!
Sajnos nem értem el sosem, most meg már csak vágy marad, hogy esetleg találok valakit aki megmutatja a tudományát!
Szerintem ne erőltesd ha nem megy. A gerincnek nem biztos, hogy egészséges.
(Ez egy válasz Islander81 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 20:19
De jó neked! Én sokat gyakoróltam,de soha nem ért el a számig! Pedid nem sok hiányzott!
Kamasz koromban ment,igaz èppen csak a hegyèt.De nagyokat èlveztem a számba,isteni volt.Kèsőbb jött egy porckorongsèrv,már csak gyertyaállásban tudtam a számba èlvezni.Ma pedig előszeretettel szopom,szopnám más farkát!
De jó neked! Én sokat gyakoróltam,de soha nem ért el a számig! Pedid nem sok hiányzott!
Régebben nekem is ment. Volt, hogy a párommal közösen szoptuk a farkamat. Én a makkomat, Ő a tövét,vagy közösen a makkot,csak akkor már nehezebben fértünk el.
én nem tudom magam leszopni ezért szopok le mást...hihi
Bárcsak menne...akkor nem kéne itt keresgélnem
Nekem ment pár éve még. Azóta nem próbáltam. Akkori hölgypartnerem fogta és berakta a számba és csapkodta a nyelvemhez. Én háton feküdtem a térdeimet magamra húzva az óriási mellei meg a fenekemen voltak. Élveztem nagyon.
16 èves koromban mèg be tudtam kapnimagamnak...isteni volt.
A helyzet az,hogy sokkal több embert érdekel,mint aki ír is valamit,sokan csinálják is,de nem merik felvállalni
Autofelláció....Ron Jeremy nagy mágus volt...
Jó ideje sportolok aminek a nyújtás is szerves része de még a közelébe sem lennék annak, hogy lecuppantsam magamat! Nem mintha ez lenne a célom.
Röhögök....a hozzászólók nagy része már törölt felhasználó