Pedig létezik, keress rá, hogy self-suck, rengeteg képt és videót fogsz találni... aztán ha magadhoz tértél az ámulattól, akkor keress rá arra, hogy self-fuck, garantálom, hogy még a lélegzeted is eláll
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 09. 11. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 11. szombat 20:56
Sziasztok!Nem nagyon akarom elhinni,hogy ilyen létezik,hacsak nem akrobata az illető...
Fiatabb koromban én is sokszor csináltam, késöbb elmúlt a képesség már nem sportolok és nem érek el odáig....
Sziasztok!Nem nagyon akarom elhinni,hogy ilyen létezik,hacsak nem akrobata az illető...
Egyrészt irigylem, hogy tudtad csinálni.
Másrészt meg jó fantáziára utal, ha egy srác kipróbálja, hogy milyen lehet szopni a saját farkát.
Bár szerintem sok fiatal srácnak eszébe jut, de nem mindenki érez késztetést arra, hogy csinálja is.
Sajnos sokan meg úgy vannak vele, mintha szégyelnék akik már csinálták.
Nem értem miért, hisz a fantázia határtalan.
Szívesen beszélgetnék, leveleznék ilyenekről és ha haverság is összejönne az lenne a jó! (Ez egy válasz montekrisz üzenetére (2019. 07. 05. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Másrészt meg jó fantáziára utal, ha egy srác kipróbálja, hogy milyen lehet szopni a saját farkát.
Bár szerintem sok fiatal srácnak eszébe jut, de nem mindenki érez késztetést arra, hogy csinálja is.
Sajnos sokan meg úgy vannak vele, mintha szégyelnék akik már csinálták.
Nem értem miért, hisz a fantázia határtalan.
Szívesen beszélgetnék, leveleznék ilyenekről és ha haverság is összejönne az lenne a jó! (Ez egy válasz montekrisz üzenetére (2019. 07. 05. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 17:18
Én fiatalon hajlekonyan csinaltam eleg rendszeresen. Nagyon jó volt. Nem egyszer vegig is vittem.
Én fiatalon hajlekonyan csinaltam eleg rendszeresen. Nagyon jó volt. Nem egyszer vegig is vittem.
Nem is értem, miért nincsenek itt hozzászólások, pedig érdekes téma.
Engem mindig is érdekelt, hogy milyen lehet szopni a saját farkam.
Sajnos túl későn próbáltam és nem megy.
De örömmel ismerkednék ilyen srácokkal!
Engem mindig is érdekelt, hogy milyen lehet szopni a saját farkam.
Sajnos túl későn próbáltam és nem megy.
De örömmel ismerkednék ilyen srácokkal!
szívesen ismerkednék ilyen fiúval
Mindig irigyelltem, aki meg tudta csinálni. Ha ledobnék egy 20 kg-ot, elkezdenék veszettül nyújtani, talán 1-2 éven belül sikerülne is
Néha én is szoktam, nagyon finom az élvezés határán játszani a makkommal
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 14. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824981)
2017. 03. 14. kedd 23:32
Johny! Már várom a második kép sorozatot, hátha megörvendeztetsz minket.
megnéznék egyszer egy ilyet,ahogy bekapja valaki magának.kicsit besegitenék masszázzsal elötte...
Johny! Már várom a második kép sorozatot, hátha megörvendeztetsz minket.
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor úgy van, én szinte csak úgy csinálom.
Hát cumiznám magam folyamatosan.
ha nekem menne én tuti egész nap csinálnám...sajnos közel-távol nem érem el.
Megnézném!
(Ez egy válasz craze_hd üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem próbáld többször, idd el érdemes!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 06. hétfő 13:10
Lehet h dolgoznom kéne rajta m nagyon jó lenne..
Főleg h az asszony se cumizza...
Sokat kell nyújtani, gyakorolni, utána már bármikor, bemelegítés nélkül is megy. Volt olyan ex akit izgatotta a látvány
Nálunk asszony nem veti meg, de akkor is, néha néha el tudnám viselni a selfsuck-ot
Főleg hogy a sok matyizástól elfárad a kezem, s matyizomlázam lesz! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg hogy a sok matyizástól elfárad a kezem, s matyizomlázam lesz! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 06. hétfő 13:10
Főleg h az asszony se cumizza... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg h az asszony se cumizza... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2017. 03. 06. hétfő 12:28
Már én sem...
Pedig aztán neked nincs problémád a mérettel Simán elérnéd.
Pedig aztán neked nincs problémád a mérettel Simán elérnéd.