A topicot végig olvastam .Eről nekem ez a saját véleményem,aki meg ezt csinálja kedves egészségére,semmi kedvem bele menni egy olyan vitába hogy bizonyos szexuális hajlamok megnyilvánulásai mely csoporba sorolható.Kedves tom te is leszoptad magad?És ezt nem sértésnek szántam de amit irtál ez jön ki belőle
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 21:20
ha végigolvastad volna a topicot, akkor nem biztos, hogy ez lenne a véleményed!
(amikor kosaraztam, az (női)edzőnk mindig addig baxtatott minket, hogy "olyan hajlékonynak és ruganyosnak kell lennetek, amíg a farkatokat be nem tudjátok kapni állva, v. ülve, bárhogyan", mégsem lettünk melegek!)
(amikor kosaraztam, az (női)edzőnk mindig addig baxtatott minket, hogy "olyan hajlékonynak és ruganyosnak kell lennetek, amíg a farkatokat be nem tudjátok kapni állva, v. ülve, bárhogyan", mégsem lettünk melegek!)
Nah...már este felbaxtam magam ez topicon...normális mandró nm fogja szopni magát...a rejszolás egész más tészta...Te wmit összekewersz...a kettő közel sem ugyanaz...totál nm normális ez a topic...be sem jöwök ide többet...hányinger!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 08. 14. kedd 21:57
Ez nagyon nem így van! Te sose vered ki? Sose tetted? Ez miben más
Ez nagyon nem így van! Te sose vered ki? Sose tetted? Ez miben más
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 21:05
Szerintem ez a topic inkább a GOLDEN GAY forum oldalaira való,jelen ismereteim szerint egy hetero ilyet nem csinál,biztos vagyok benne hogy ehez némi homo beálitotság kell
ha végigolvastad volna a topicot, akkor nem biztos, hogy ez lenne a véleményed!
(amikor kosaraztam, az (női)edzőnk mindig addig baxtatott minket, hogy "olyan hajlékonynak és ruganyosnak kell lennetek, amíg a farkatokat be nem tudjátok kapni állva, v. ülve, bárhogyan", mégsem lettünk melegek!) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(amikor kosaraztam, az (női)edzőnk mindig addig baxtatott minket, hogy "olyan hajlékonynak és ruganyosnak kell lennetek, amíg a farkatokat be nem tudjátok kapni állva, v. ülve, bárhogyan", mégsem lettünk melegek!) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 21:05
Szerintem ez a topic inkább a GOLDEN GAY forum oldalaira való,jelen ismereteim szerint egy hetero ilyet nem csinál,biztos vagyok benne hogy ehez némi homo beálitotság kell
sajna utoljára 8-10 éve érhettem volna el - azóta már nem vagyok olyan hajlékony...
Nem lehetetlen...csak az nem mindegy hogy a derekad olyan hajlékony-e vagy a farkad olyan nagy hozzá...
Mire lenne ez jo? Mire vannak a nok nekunk? Amugy meg fizikailag lehetetlennek tartom.
Jobb az ha a csajom éri el:D Mi a fasznak, ilyen ááárgrgrhgrghrgrg
Te sehogy.Ha valahogy el tudtad volna érni akkor már elérted volna.Egy megoldás mégis van, ha levágod
Nemis:D Peff:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 01. 14. vasárnap 14:11
Addig jó, míg a témát rágjuk :-))) Hehe, már látom a válaszod: pfffff :D
Figyuzzatok,sztem a szopásnál egyetlen dologra kell vigyázni,arra hogy a fasz melyik végén vagy.Magamnak ez hüjeség.
Sok beteg ember,inkább egy égő cigit kapjon be csak előtte benzinel öblítsen.
Addig jó, míg a témát rágjuk :-))) Hehe, már látom a válaszod: pfffff :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 14. vasárnap 13:37
Van, de ne küzdj testvér:D Ezt a témát már lerágtuk Charlotte-al:D
Van, de ne küzdj testvér:D Ezt a témát már lerágtuk Charlotte-al:D
a hátamon a sok gyúrás miatt túl sok kötött izom van, de ha tudnám se ez gusztusmentes...
Hogy,hogy,hogy?Te még nem unatkoztál egyedűl,vagy voltál másnapos?Olyankor be kell kapni valamit!Ami éppen kéznél van.Hát ez ilyen betegség--ezzel jár.
Nyugiiiiii :-))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 13. szombat 23:51
Jaj ez a topic:D
Jaj ez a topic:D
Felhozom a topicot, mert Ivántól akarok kérdezni valamit.