Egy normál méretű kádba keresztbe óvatosan háttal csússz lefelé,az majd segít felvenni a pozíciót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852016)
2012. 07. 08. vasárnap 10:38
Sziasztok én már mióta próbálom de nem sikerül sehogy sem tudnátok segíteni????
Van pár képem még régebbről...
Pedig sokan kíváncsiak lennének rá-rád! pár srceenshotot nem készítenél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 13. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22853)
2012. 07. 13. péntek 15:47
Én vékonyabb testalkatú vagyok, és elég hajlékony, mert a farkamat kb. félig be tudom kapni, ami a 19 cm-ből azért nem kevés. De nem is az a lényeg, hogy mennyire megy be, hanem, hogy ha a makkot nyalogatom a nyelvemmel körbe-körbe és közben szívom, na az elég durva tud lenni, élvezetek csúcsa. A számba nem élvezek, de előjátéknak jó.
Van felvételem is róla, de ki én sem raknám a netre.
Akinek nem megy, az inkább ne erőltesse, meg tudja erőltetni a nyakcsigolyákat, gerincet, stb.
Akinek nem megy, az inkább ne erőltesse, meg tudja erőltetni a nyakcsigolyákat, gerincet, stb.
Én vékonyabb testalkatú vagyok, és elég hajlékony, mert a farkamat kb. félig be tudom kapni, ami a 19 cm-ből azért nem kevés. De nem is az a lényeg, hogy mennyire megy be, hanem, hogy ha a makkot nyalogatom a nyelvemmel körbe-körbe és közben szívom, na az elég durva tud lenni, élvezetek csúcsa. A számba nem élvezek, de előjátéknak jó.
csajoknak nem nyit valaki topicot? melyik csaj tudja nyalogatni a punciját?
Sziasztok én már mióta próbálom de nem sikerül sehogy sem tudnátok segíteni????
Te nem, de van aki igen.
Te is verted már ki magad, ez is olyan csak másként.
Arra teremtette, hogy szaporodjunk, de ahogyan a villanyáramot és az autót is feltalálták így az önszopást meg a homo vagy biszex kapcsolati formát is. (Ez egy válasz Istvan7788 üzenetére (2012. 05. 15. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is verted már ki magad, ez is olyan csak másként.
Arra teremtette, hogy szaporodjunk, de ahogyan a villanyáramot és az autót is feltalálták így az önszopást meg a homo vagy biszex kapcsolati formát is. (Ez egy válasz Istvan7788 üzenetére (2012. 05. 15. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 15. kedd 17:18
nem tudnám, de nem is szeretném magamnak bekapni, Isten arra teremtette a dákót, hogy női szájakat és puncikat kényeztessen. Meleg barátainktól elnézést, de ez az igazság!
Én tuti nem tennék ki a netre egy olyan képet mikor számban van egy izé..
(Ez egy válasz jason666 üzenetére (2012. 05. 23. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 15:36
senkinek nem sült el időközben a fényképezője is? megnéznék egy két mutatványt!
senkinek nem sült el időközben a fényképezője is? megnéznék egy két mutatványt!
Gyerekkoromban még egész mélyen be tudtam kapni, de még mindig megy a teljes makk meg kb. egy centi
nem tudnám, de nem is szeretném magamnak bekapni, Isten arra teremtette a dákót, hogy női szájakat és puncikat kényeztessen. Meleg barátainktól elnézést, de ez az igazság!
Szerintem sem undorító, ha egy nő a melleit szopogatja, persze ahhoz megint csak elég nagy méretekkel kell rendelkeznie. Amúgy én is hetero vagyok, úgyhogy szerintem sincs ennek köze a homo vagy lezbi dolgokhoz....
(Ez egy válasz ggate11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 12:35
Én is egy kísérletező kedvű (és elég hajlékony) srác vagyok, és 100% hetero. Aki képes rá, tegyen egy próbát, aki nem - irigykedjen... Miért lenne undorító? Undorító, ha egy nő a saját mellét nyalogatja? Nem hinném... Szívesen beszélgetnék a témáról nőkkel...
Én csinálom kb.4-6 centit tudok bekapni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791167)
2011. 08. 31. szerda 22:34
Ha vki csinálja és fiatal írjon kérem!!!Kösz!
Ha vki csinálja és fiatal írjon kérem!!!Kösz!
Most akkor két lehetőség van: Vagy nem vagyok elég hajlékony, vagy nagyon rövid a cerkám
Egyik opció sem kecsegtető, így meghagyom másnak a bekapást
Egyik opció sem kecsegtető, így meghagyom másnak a bekapást
Én egyszer próbáltam nekem nem sikerült, de ma este megpróbálom, megint, ja ha valaki tudja hogy kell csinálni, akkor írja le. kösz
Én már tettem...sajna vagy túl "hajléktalan" vagyok vagy nem tudom...
(Ez egy válasz ggate11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 12:35
Én is egy kísérletező kedvű (és elég hajlékony) srác vagyok, és 100% hetero. Aki képes rá, tegyen egy próbát, aki nem - irigykedjen... Miért lenne undorító? Undorító, ha egy nő a saját mellét nyalogatja? Nem hinném... Szívesen beszélgetnék a témáról nőkkel...
Én úgy látom át kellene nevezni a topicot, mert ez inkább,a melegek tapasztalatcseréje, nem önszopás!
( ez itt nem az önreklám és a társkeresés helye! hogy nyomatékosítsam benned ment egy figyelmeztető tiltás is!) :tom