Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 05. 12. szombat 15:54  #118
Szimi07 Szimi07 VIP
Milyen képeket lehet, szabad felrakni a fórumba? Lehet, rajta pl. felírat?
2007. 05. 10. csütörtök 18:21  #117
Moncy Moncy VIP
Admin engedéllyel szeretném a segítségeteket kérni!

Egy tánccsoportbeli barátnőm kisfiának segítségre van szüksége!
Most 4,5 éves, koraszülöttként jött a világra és ennek következtében agyvérzés és oxigénhiány lépett fel a kisfiúnál.

Lehetőséget kaptak a kínai Hangzou kórházban ezév júliusában a gyógyulásához szükséges őssejt beültetésére.

A gyógykezelés költsége sajnos meghaladja a család anyagi teherbírását.

Ezért kérem, akinek módjában áll segíteni priv. üzenetben jelezze Felém és privátban átadom a család elérhetőségét és a kisfiú gyógyulásáért létrehozott alapítvány számlaszámát.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Moncy
2007. 05. 07. hétfő 09:26  #116
Törölt felhasználó (7056)
Sziasztok, laikus kérdés: hol tudom megnézni a privát üzeneteimet?
2007. 05. 06. vasárnap 15:41  #115
DrAnthony DrAnthony VIP
Sajna nekem is vissza kellett lépnem, mert egyrészt a legújabb Nero Vision express-e szarul kódolta a DVD-ket... A Roxio meg nem jött be, és sok felesleges alkalmazást is feltett...

Azért köszi...
2007. 05. 06. vasárnap 15:36  #114
balage86 balage86
egy nagyon fontos dolgot kérdeznék ha valaki emlékszik. Mi volt a címe annak a paródiának amit gálvölgyi jános és kopeczky lajos adott elő a fradi szurkoló és a riporter... nagyapum kedvence és mindenképpen szeretném neki előkeríteni légyszi adjatok egy linket ahonnan letölthetem előre is köszönöm
2007. 04. 30. hétfő 16:11  #113
Poczok Poczok
Elég nagy gondba pottyantam. Mikoron a képeket nézegettem egy bizonyos kép megnyitásakor nem csak megmutatja, hanem be is zárja a böngészőmet. Ez most valami extra jó poénnak szántátok, vagy valami nem jó? confused
2007. 04. 28. szombat 22:00  #112
simon01 simon01
Segítség! szexre vágyom! smile
2007. 04. 28. szombat 19:08  #111
pn.maci pn.maci VIP
Kedves tom1019. Bocsánat, hogy új témát nyitottam, amikor itt is megkérdezhettem volna tőled, tőletek amit tudni szeretnék. Bár régi tagja vagyok a GG-nek, és nem mellesleg aktív is, sajna nincs időm egész nap itt böngészni, így nem tudom mi a szokás ha segítségre van szükségem(na meg a kiskirályokat sem ismerem). Sajnálom, hogy problémát okoztam, és miattam egy újabb témát kellet törlésre jelölnöd(egyébként megjegyzem nem túl sok kalóriát égettél el a billentyű lenyomásánál úgyhogy nem értem miért okozott ez ekkora problémát). Na akkor összegezve: A kérdésem az hogy Miért nem kerülnek be az Amatőr Videók a Muff-Tárba?
És egyébként a fától látom az erdőt, csak tőled nem!
Előre is köszönjöm a válaszod!
2007. 04. 27. péntek 12:52  #110
MmePrune MmePrune VIP Admin
Hogyan lehetek VIP tag?

- Emeltdíjas SMS küldéssel, bankkártyás fizetéssel, IVR telefonos fizetéssel. Az ár függ a választott csomagtól, és időtartamtól. Ettől függően a VIP tagság ára heti bruttó 357-480 ft, havi ára 1440-1800 ft. Részletesen a regisztrációnál látni fogod a lehetőségeket és árakat.

- Pont beváltással is lehetsz VIP tag, ha aktív részvételeddel összegyűjtesz oldalunkon 5000 pontot a GoldenGate .Pont rendszerben. Erről a rendszerről olvashatsz a GoldenGate .Pont menüpontban!

- Töltsd fel barátnőd meztelen képeit, vagy kettőtöket, vagy saját elcsípett képeket (strand, szoknyák alá fotózás, stb), és ingyen VIP tagsággal látunk el! (5000 pontot kapsz a .Pont rendszerben, ami egy heti VIP tagságra váltható, természetesen másra is beválthatod.). Beküldés: "Tölts fel te is" menüpont. Felhívjuk a figyelmedet, hogy csak abban az esetben adunk pontot a beküldésedért, ha annak eredetét és minőségét megfelelőnek találjuk. A részleteket a "Tölts fel te is!" menüpontban olvashatod.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 27. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 12:52
többször előkerül ez a kérdés, ezért most bemásolom ide a VIP-es tudnivalókat smile

Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!

Mik a VIP tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

A VIP tagsággal minden szolgáltatást igénybe vehetsz, amit az ingyenes tagsággal, ezen felül:

- VIP sorozatok és képek megtekintése (heti 4 extra sorozat, csak a VIP tagoknak), visszamenőleg is minden sorozatot megnézhetsz, egészen 2004-ig!

- Az utóbbi 2 hónap sorozatainak egyben letöltése, egy sorozat egy ZIP-ben, összesen ~1.5Gb képanyag, ami napról-napra új letöltést jelent

- Amatőr beküldők képeinek letöltése naponta egyben (Legalább napi 20 sorozat)

- Extra méretű képek megtekintése, eredeti méretben (ez akár lehet 4000 pixeles felbontás is, a sima tagsággal csak az 1024 pixeles képeket látod)

- Kedvenc témák gyűjtése a fórumban

- Szavazás a VIP sorozatokra, hozzászólás a VIP sorozatokhoz

Mik a VIP tagságod által elérhető GoldenGate TV előnyei?

- A GoldenGate TV-ben jelenleg 388 videó található, több mint 4 nap és 13 órányi néznivaló (ez napról napra több lesz)!

- A videókat nem kell letöltened. Bármikor, bárhonnan, egy kattintással indíthatód a videózást.

- Az internet sebességedhez igazodva akár 3 különböző videó-minőség közül választhatsz.

- A GoldenGate TV-ben több, mint 10 kategóriából választhatsz, így könyebben megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

- A GoldenGate TV-be minden egyes nap egy új videó kerül fel. Természetesen az összes régebbi videó is elérhető marad.
2007. 04. 27. péntek 12:52  #109
többször előkerül ez a kérdés, ezért most bemásolom ide a VIP-es tudnivalókat smile

Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!

Mik a VIP tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

A VIP tagsággal minden szolgáltatást igénybe vehetsz, amit az ingyenes tagsággal, ezen felül:

- VIP sorozatok és képek megtekintése (heti 4 extra sorozat, csak a VIP tagoknak), visszamenőleg is minden sorozatot megnézhetsz, egészen 2004-ig!

- Az utóbbi 2 hónap sorozatainak egyben letöltése, egy sorozat egy ZIP-ben, összesen ~1.5Gb képanyag, ami napról-napra új letöltést jelent

- Amatőr beküldők képeinek letöltése naponta egyben (Legalább napi 20 sorozat)

- Extra méretű képek megtekintése, eredeti méretben (ez akár lehet 4000 pixeles felbontás is, a sima tagsággal csak az 1024 pixeles képeket látod)

- Kedvenc témák gyűjtése a fórumban

- Szavazás a VIP sorozatokra, hozzászólás a VIP sorozatokhoz

Mik a VIP tagságod által elérhető GoldenGate TV előnyei?

- A GoldenGate TV-ben jelenleg 388 videó található, több mint 4 nap és 13 órányi néznivaló (ez napról napra több lesz)!

- A videókat nem kell letöltened. Bármikor, bárhonnan, egy kattintással indíthatód a videózást.

- Az internet sebességedhez igazodva akár 3 különböző videó-minőség közül választhatsz.

- A GoldenGate TV-ben több, mint 10 kategóriából választhatsz, így könyebben megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

- A GoldenGate TV-be minden egyes nap egy új videó kerül fel. Természetesen az összes régebbi videó is elérhető marad.
2007. 04. 26. csütörtök 15:14  #108
roxx roxx
Volt egy téma, meleg fiúk akcióban vagy mi, és törlésre lett jelölve, azzal az indokkal, hogy ez egy hetero oldal. Ami örömteli, de akkor a leszbiképek a netről hogyan fér bele? Nem vagyok meleg, sőt nem is vágyom rá, hogy meleg fiúkat nézegessek akció közben, előtt vagy után, de akkor inkább másképp kellene indokolni a törlését az ominózus topicnak.
2007. 04. 24. kedd 14:58  #107
Törölt felhasználó (69371)
mé írni se akart???
a Roxio-t egyébként gyárilag az LG írókhoz mellékelik! én emlékszem először mit össze szoptam vele, még jó hogy adtak újraírható CD-t is mellé, így lehetett kisérletezni!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:11
Na találtam egy Roxio Media Crator nevű progit, azzal már megy az írás!!! YESSSS!!!!
2007. 04. 23. hétfő 21:11  #106
DrAnthony DrAnthony VIP
Na találtam egy Roxio Media Crator nevű progit, azzal már megy az írás!!! YESSSS!!!!
2007. 04. 22. vasárnap 16:41  #105
DrAnthony DrAnthony VIP
Dobozos verzió volt, adtak is hozzá egy Nero 6.6.1.67-et, de azzal ki vagyok segítve... A 6.6.-os verziók még sok kényelmi dolgot nem ismertek, ami a 7.0.-val jött be, most lépjek vissza??? Ez kb. olyan nekem, mintha eddig használok Windows XP SP3-at, és most nem Vista-t újítanék, hanem visszatérnék a Winfos Millenium-ra...
2.: Ha látnád a kézírásom inkább NEM javasolnád a filccel történő ráírást. nyes
Mondjuk tudom, h drágább hozzá a nyersanyag (Verbatim mezei DVD-t veszek 95-100 Ft körül, míg a Philips LightScribe 210, a Verbatim 250 Ft.), de tetszik ez a gravírozósdi, azért gondoltam, h kipróbálom...
Ja, és 500 Ft-tal volt drágább a mezei írónál, szval miért ne?
Na, köszi, nem lettem okosabb, de tán ma estére hoznak egy másik progit (nem Nero-t), amivel lehet a LS-t használni.
Köszike!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 16:25
ha úgy vetted, hogy OEM, akkor kicsit gázos lehet! érdeklődj ismerőseid között, aki rendesen dobozosan vette, mert úgy adnak hozzá software-t, és akkor tutti muxizni fog! szvsz nem tartom egy jó ötletnek ezt a megoldást. hogy miért?
1. drágább az olyan lemez aminél használható
2. inkább alkesz filcel rábököm, hogy mi van rajta, ahogy Prune is mondta
3. szerintem nem eszi az írót, mert a technológia elég fejlett, és ráadásul szerintem egy külön lézer fej végzi ezt a feladatot

minden esetre ha én véletlen ilyen író vételére kényszerülök, akkor az nem ez a funkció miatt lesz, hanem mert valószínű nem lehet majd mást kapni!

ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe, hátha találsz rajta megfelelő progit:

www.letoltelek.hu
2007. 04. 22. vasárnap 16:25  #104
ha úgy vetted, hogy OEM, akkor kicsit gázos lehet! érdeklődj ismerőseid között, aki rendesen dobozosan vette, mert úgy adnak hozzá software-t, és akkor tutti muxizni fog! szvsz nem tartom egy jó ötletnek ezt a megoldást. hogy miért?
1. drágább az olyan lemez aminél használható
2. inkább alkesz filcel rábököm, hogy mi van rajta, ahogy Prune is mondta
3. szerintem nem eszi az írót, mert a technológia elég fejlett, és ráadásul szerintem egy külön lézer fej végzi ezt a feladatot

minden esetre ha én véletlen ilyen író vételére kényszerülök, akkor az nem ez a funkció miatt lesz, hanem mert valószínű nem lehet majd mást kapni!

ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe, hátha találsz rajta megfelelő progit:

www.letoltelek.hu
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 20. péntek 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 02:14
Nem tudom, jó helyre írom-e, de esetkeg tud valaki segíteni?
Tegnap meghalt a 2,5 éves Pioneer DVD íróm (annakidején 40.000-ért vettem...), ezért vettem egy ASUS-t, amely tudja a LightScribe technológiát is, magyarul a DVD másik oldalára képeket, feliratokat lehet a lézerrel garvírozni (megfelelő nyersanyag esetén).
Nos, az angol nyelvű support szerint a Nero 6.6.-tól magasabb verziók ismerik már aezt a LightScribe-t, ennek ellenére az én Nero 7.2.7.0.-ám NEM ismeri, a NeroCoverDesigner-ben nincs ilyen lehetőség.
Van valakinek valami tippje, hogy mivel tudom ezt a dolgot működtetni???
Ezen kívül érdekelne, h van-e tapasztalata ezügyben valakinek, hogy mennyire éri meg, mennyire "eszi" az írót, stb.
Köszi.
2007. 04. 22. vasárnap 15:43  #103
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha-ha-ha! nyes Mindig is értékeltem a humorod Drága! crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 14:35
2007. 04. 22. vasárnap 14:35  #102
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 20. péntek 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap meghalt a 2,5 éves Pioneer DVD íróm (annakidején 40.000-ért vettem...), ezért vettem egy ASUS-t, amely tudja a LightScribe technológiát is, magyarul a DVD másik oldalára képeket, feliratokat lehet a lézerrel garvírozni (megfelelő nyersanyag esetén).
Nos, az angol nyelvű support szerint a Nero 6.6.-tól magasabb verziók ismerik már aezt a LightScribe-t, ennek ellenére az én Nero 7.2.7.0.-ám NEM ismeri, a NeroCoverDesigner-ben nincs ilyen lehetőség.
Ezen kívül érdekelne, h van-e tapasztalata ezügyben valakinek, hogy mennyire éri meg, mennyire "eszi" az írót, stb.
Köszi.
2007. 04. 22. vasárnap 14:29  #101
DrAnthony DrAnthony VIP
Ezek szerint SENKI nem tud ebben segíteni??? Affrancba... confused
Köszi.
2007. 04. 20. péntek 02:14  #100
DrAnthony DrAnthony VIP
Köszi.
2007. 04. 16. hétfő 21:12  #99
vazelinator vazelinator VIP Admin
Valaki a legsúlyosabb büntetést kapta, amit lehet itt.
Én úgy hívom, hogy:

„Névtelenségbe taszítás”

ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
/ 64