Nem tudom, jó helyre írom-e, de esetkeg tud valaki segíteni?
Tegnap meghalt a 2,5 éves Pioneer DVD íróm (annakidején 40.000-ért vettem...), ezért vettem egy ASUS-t, amely tudja a LightScribe technológiát is, magyarul a DVD másik oldalára képeket, feliratokat lehet a lézerrel garvírozni (megfelelő nyersanyag esetén).
Nos, az angol nyelvű support szerint a Nero 6.6.-tól magasabb verziók ismerik már aezt a LightScribe-t, ennek ellenére az én Nero 7.2.7.0.-ám NEM ismeri, a NeroCoverDesigner-ben nincs ilyen lehetőség.
Van valakinek valami tippje, hogy mivel tudom ezt a dolgot működtetni???
Ezen kívül érdekelne, h van-e tapasztalata ezügyben valakinek, hogy mennyire éri meg, mennyire "eszi" az írót, stb.
Köszi.
Tegnap meghalt a 2,5 éves Pioneer DVD íróm (annakidején 40.000-ért vettem...), ezért vettem egy ASUS-t, amely tudja a LightScribe technológiát is, magyarul a DVD másik oldalára képeket, feliratokat lehet a lézerrel garvírozni (megfelelő nyersanyag esetén).
Nos, az angol nyelvű support szerint a Nero 6.6.-tól magasabb verziók ismerik már aezt a LightScribe-t, ennek ellenére az én Nero 7.2.7.0.-ám NEM ismeri, a NeroCoverDesigner-ben nincs ilyen lehetőség.
Van valakinek valami tippje, hogy mivel tudom ezt a dolgot működtetni???
Ezen kívül érdekelne, h van-e tapasztalata ezügyben valakinek, hogy mennyire éri meg, mennyire "eszi" az írót, stb.
Köszi.
Valaki a legsúlyosabb büntetést kapta, amit lehet itt.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
héé! az eddig betett képeim a tuning topic-ban most nem jelennek meg! mi a hányás van velük! nem használtam képfeltöltőt, de eddig megjelentek mindig! HELP ME!!!
nappaliból áthozva:
preda #1333| ma 13:09
tudnatok abban segiteni hogy meg irjatok a telszamot amire smst kell küldeni az aktivizalashoz
preda #1333| ma 13:09
tudnatok abban segiteni hogy meg irjatok a telszamot amire smst kell küldeni az aktivizalashoz
Tisztelt Adminok .Kérem a Csongrád Megyeiek #429 -ből a telefonszámot töröljétek ha lehetséges. Köszönöm
nem mindig kerül ki azzonnal lehet hogy napi frisités van de változó hogy mikor mennyi képet küldötök. van amikor annyi őssze gyülik hogy nem azzonnal kerül ki
Gondolom bent volt chaten is, ott meg tudod nézni az adatlapját is.
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 15:20
Csak azért gondolom, mert valki írta, hogy nézze meg az adatlapját, illetve "látom online vagy"
Nem azonnal jelenik meg.
1. Napi frissítés van.
2. Ha olyan képek, amik nem amatőrök, vagy jogvédettek, akkor nem kerül fel.
1. Napi frissítés van.
2. Ha olyan képek, amik nem amatőrök, vagy jogvédettek, akkor nem kerül fel.
Csak azért gondolom, mert valki írta, hogy nézze meg az adatlapját, illetve "látom online vagy"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 09. hétfő 15:10
szerintem azt nem lehet! legalább is remélem!

szerintem azt nem lehet! legalább is remélem!
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 04. 09. hétfő 15:01
Nos akkor nekem is lenne egy kérdésem:
Hogyan tudom megnézni valakinek az adatlapját?
Nos akkor nekem is lenne egy kérdésem:

Kérdezni szeretném a társalgó kategóriából elveszett Csongrád megye ? Törölve lett ? Sandor 46
van erre téma ird be a sorszámukat és hogy milyen kategoriában
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 05. csütörtök 20:26
na elmagyarázom! nem teszik fel, és nem értesítenek! hogy miért? azt én sem tudom! de mindenféle kifogással jönnek, közben meg most is a magyar amatőrök között két olyan film van, ami már szerepelt! az nem baj! nyugodj bele! és ne küldj filmet! én is ezt teszem! mivel felesleges!
Köszike!
Sikerült neki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült neki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
talán
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
atol füg hova küldted..
kis malac katagoria az nagyon változó nagyon sokat küldenek és lusták meg felelően komentelni illetve sok a rosz minőség s igy nehéz meg találni köztük a gyönyszemeket.
egyébb videoknál meg elő válogatáson esik át
kis malac katagoria az nagyon változó nagyon sokat küldenek és lusták meg felelően komentelni illetve sok a rosz minőség s igy nehéz meg találni köztük a gyönyszemeket.
egyébb videoknál meg elő válogatáson esik át
Lehet az ulead két cd-s?
na elmagyarázom! nem teszik fel, és nem értesítenek! hogy miért? azt én sem tudom! de mindenféle kifogással jönnek, közben meg most is a magyar amatőrök között két olyan film van, ami már szerepelt! az nem baj! nyugodj bele! és ne küldj filmet! én is ezt teszem! mivel felesleges!
kössz sikerült visszalépni kóddal jelszóval müküdik
Kőssz Sandor46 (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kőssz Sandor46 (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 18:37
email cimre is el küldi a kodot ha kéred
csak tudnod kel az emailcimed mire regeltél
csak tudnod kel az emailcimed mire regeltél