hali
küldtem be egy videót, mikor teszik fel kb, vagy ha nem teszik fel értesítenek e?
előre is köszi
küldtem be egy videót, mikor teszik fel kb, vagy ha nem teszik fel értesítenek e?
előre is köszi
email cimre is el küldi a kodot ha kéred
csak tudnod kel az emailcimed mire regeltél
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
csak tudnod kel az emailcimed mire regeltél
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 18:31
Szia!
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,,
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,,
Szia!
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
jelentkezzen be újra
a névvel és a kapott kóddal (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

a névvel és a kapott kóddal (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 17:34
Segiség!
Sándor 46 belépet szétnézett a fórumon,majd a fenti jobboldali sarokban lévő"kilépés" -re kattintot...Később újra beakarat lépni,de nem tud!:-(...........mit tegyen???
Sándor 46 belépet szétnézett a fórumon,majd a fenti jobboldali sarokban lévő"kilépés" -re kattintot...Később újra beakarat lépni,de nem tud!:-(...........mit tegyen???
Segiség!
Igen. És sztm.az ulead is nagyon jó.
Sztm. csak beállitási probléma. Távbeállitást meg tényleg nem tud senki vállalni.
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2007. 04. 03. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki? Senki?
sziasztok azt szeretném kérdezni valaki nem tudna-e segiteni abban van egy camerám de mindig sötét a kép ha felteszem gépre de rajta jó.
A tipusa Sanyo Xacti VPC-C1 EX
A tipusa Sanyo Xacti VPC-C1 EX
Nem találtam meg, de meg lehet találni a neten. Egyébként láttam igazi 100 %-os afrikai négert is, ráadásul ők is ugyanannyié dolgoznak, mint a fehérek.
[Moderálva, legközelebb finomabban fogalmazz.] (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
[Moderálva, legközelebb finomabban fogalmazz.] (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:51
A neten láttam multkor egy ázsiai prostit, elég pozitív beszámolókat lehet róla olvasni. Elküldöm a linket, ha megtalálom.
HELP MmE!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a borítékjára küldd
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 03. 28. szerda 18:51
A neten láttam multkor egy ázsiai prostit, elég pozitív beszámolókat lehet róla olvasni. Elküldöm a linket, ha megtalálom.
(Ez egy válasz figy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 17:09
Hát oké, át lett ide rakva.
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában!
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában!
Hát oké, át lett ide rakva.
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 16:52
figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
Sokat segítenétek, mert sajnos az idő sürget :(
Sziasztok!
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Sziasztok!
még én sem töltöttem le egyszer sem! szerintem mindenképpen írj az ügyfélszolgálatnak, ahogy leírtam a 108-as hsz.-be!
VIP-el a napi filmeket tudod letölteni és a Szex/sorozatok menü alatti dolgokat! ezekért nem kell SMS-t küldened! ebben az esetben a VIP tagság helyettesíti az SMS-t! A nagy filmeknél azért van szükség SMS aktiválásra, mert annak az összegnek egy része a film forgalmazóját ill. a jogdíjasait érinti, míg VIP-nél szerintem a GG kapja a lóvét!
és nem az itteni belépő jelszavad kell!
ez úgy működik, hogy amikor lementetted a filmet, akkor az nem nézhető meg, mert kódolva van. minden lejátszásnál amíg nem aktiválod az interneten keresztül keres rá az aktíváló kódra. Ha küldesz egy SMS-t, akkor már aktiválod is, és az ez utáni indáskor ismét keres a neten, majd ha aktiválta, akkor módosítja a fájt és utána már nem fog többet rá keresni! ha jól tudom!
ez úgy működik, hogy amikor lementetted a filmet, akkor az nem nézhető meg, mert kódolva van. minden lejátszásnál amíg nem aktiválod az interneten keresztül keres rá az aktíváló kódra. Ha küldesz egy SMS-t, akkor már aktiválod is, és az ez utáni indáskor ismét keres a neten, majd ha aktiválta, akkor módosítja a fájt és utána már nem fog többet rá keresni! ha jól tudom!
elvileg az első indításnál kell aktiválnod!
de ha gondod van, akkor írj egy üzit nekik!
bal oldalon a menü ---> Segítség, hibamegoldás ---> és értelemszerűen válaszd ki, hogy a film letöltéssel van problémád! Ha minden igaz, akkor felveszik veled E-MAIL-en a kapcsolatot!
Egyébként ezekhez a filmekhez nem kell VIP tagság!!!
de ha gondod van, akkor írj egy üzit nekik!
bal oldalon a menü ---> Segítség, hibamegoldás ---> és értelemszerűen válaszd ki, hogy a film letöltéssel van problémád! Ha minden igaz, akkor felveszik veled E-MAIL-en a kapcsolatot!
Egyébként ezekhez a filmekhez nem kell VIP tagság!!!
milyen filmet töltöttél le??? és a GG-n belül honnan?