Toffifee
Ezt a végtelenségig...
Ezt a végtelenségig...
Elutazni, pl pont holnap Alaszkába, úgy egy hónapra.
Miért oda?
Mert messze van, és természet közeli, a népsűrűség se olyan nagy, nem lenne emberiszonyom.
Nyugalom.. és még havat is látnék, meg sarki fényt...meditálnék, sokat.
Aztán úgy jönnék haza, mint egy amnéziás.
De klassz lenne
Miért oda?
Mert messze van, és természet közeli, a népsűrűség se olyan nagy, nem lenne emberiszonyom.
Nyugalom.. és még havat is látnék, meg sarki fényt...meditálnék, sokat.
Aztán úgy jönnék haza, mint egy amnéziás.
De klassz lenne
OK! Vidd a csajt! Csak hagyjatok nyugodtan dögönyöztetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 12. 12. szerda 15:03
Most hogy mondod,egy kellemes csajszival..hmm..igen jól tudna esni
Most hogy mondod,egy kellemes csajszival..hmm..igen jól tudna esni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 12. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 12. 12. szerda 14:51
Valami jó kis hátdögönyözős meleg vízsugár alatti élvezkedésre.
Valami jó kis hátdögönyözős meleg vízsugár alatti élvezkedésre.
Most csak arra,hogy az éjszaka már láz nélkül teljen,és ne legyen bedugulva az orrom
Szeretnék végre egy olyan élő férfit látni, aki tud egyedül élni, ha nem azt kapja a sorstól, amire jogosan vágyik. Ja igen és ha véletlen tud egyedül is élni, ha kell, attól még ne legyen egy megkövült fafej. Ha ilyet találok esküszöm emlékművet állíttatok a tiszteletére a Hősök terén.
Ha valahogy megjavulna a kocsim bal első ajtaja, mert sem a tükröt, sem a zárat, sem az ablakokat nem tudom mozgatni, sőt a tankoló nyílást sem tudtam kinyitni a benzinkútnál. A szerelőm meg messzebb van, mint a számítógép által kiírt 30km-es hatótávolság :/
Egy finom olajos masszázsra....
Arra,hogy Szexjátékok feledjen
Meg arra,hogy tavaszodjon,és ne kelljen zokniban aludnom végre
Meg arra,hogy tavaszodjon,és ne kelljen zokniban aludnom végre
Feledni..
"Egy" kellemes hölgy társaságára
Egy manuálterapeutára
Túrós palacsintára.
Egyébként egy nagyon korrekt svéd masszázs most rettenetesen vágyam
Ha már ma Télapó...vágyam egy Télsrác
Egy értelmes emberre. Erős hiány mutatkozik ebben....
Amire vágyok! Én E!
Most jelenleg rohadtul bírnám ha finoman átgyúrná,ellazítaná a dög testemet egy kedves hölgyecske,majd ha felfrissültem,ezt szívesen viszonoznám hasonlóból átcsapó kellemes vadulásba...
De inkább a lottó ötöst,az esélyesebb
Most jelenleg rohadtul bírnám ha finoman átgyúrná,ellazítaná a dög testemet egy kedves hölgyecske,majd ha felfrissültem,ezt szívesen viszonoznám hasonlóból átcsapó kellemes vadulásba...
De inkább a lottó ötöst,az esélyesebb
Nem ismertem,bocsánat a tudatlanságomért A medve összezavart . *a medvére mutogat
Viszont a témánál maradva... nem is tudom...addig nevetni,amíg a könnyem kicsordul
Illetve megtudni,hogy áll a lakásfelújítással a Thor32 nevű felhasználó
Viszont a témánál maradva... nem is tudom...addig nevetni,amíg a könnyem kicsordul
Illetve megtudni,hogy áll a lakásfelújítással a Thor32 nevű felhasználó
Egy hölgyre