Egy medvebőrön squirtladyvel...kandalló előtt...nem kell a gesztenye,már egészen másra vágyom
Ma nem vagyok formában..két ilyen szemre való hölgy társaságában nem is csoda
Tehát forró csoki pohárban,gesztenye püré oké,aztán lapozunk valami Bahamás újságot.
Tehát forró csoki pohárban,gesztenye püré oké,aztán lapozunk valami Bahamás újságot.
Legyen inkább egy gesztenyepüré Az nem égetné a medvebőröd
Most épp egy nyaralásra vágyom a Bahamákon,szóval mackó kössed fel a medvebőrt,és fogadj szót squirtladynek,azt add amire vágyom
Van ez aaaa..."Fizetés természetben" topic...hátha volna aki szívesen felújítaná helyetted
No de amire a legjobban most...egy fincsi forrócsoki a kandalló előtt,egy jó könyvvel Azt hiszem eljött az önmegvalósítás ideje (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
No de amire a legjobban most...egy fincsi forrócsoki a kandalló előtt,egy jó könyvvel Azt hiszem eljött az önmegvalósítás ideje (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3056082)
2018. 11. 30. péntek 13:57
Arra ,hogy befejezze valaki helyettem a lakás felújítást
Arra ,hogy befejezze valaki helyettem a lakás felújítást
Tejberizs.
Kedves emberekre, akik az én kincsemnek is szimpatikusak...
Hogy kihuzzak a szamaimat a lotton. Utana meg elutazhassak fel evre Kanadaba nyelvgyakorlasra.
Oda figyelésre, törődésre, beszélgetésre vágyom most a legjobban.
Egy válaszra, vagy valamire, hogy érdeklem még (őket). De türelmes leszek.
az igaz szerelem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 10. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3656872)
2018. 10. 10. szerda 15:17
az elég tág fogalom
az elég tág fogalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2018. 10. 09. kedd 20:54
Mindenáron ...
egy pohár finom bor
Mindenáron ...
Az egyetlen dologra ,amit csak Ő tud megadni...
Szeretni és szeretve lenni! Ez olyan nagy vágy?
Jégkrém
Kint, az ég alatt, egy medencében hideg italt iszogatva valakivel puccccéran.
20-2 fokra a mostani 36-42 helyett...