héééé, tegyetek a klipekhez legalább egy képet is, hogy szebb és áttekinthetőbb legyen a topic! (már szóltam érte! ha van időm pótolom, de inkább mindenki a saját ízlése szerint!)
ez nem pofázós topic, de muszáj beírnom...tegyetek egy kísérletet...klikk a linkre, és nézzétek meg az első 6 másodpercben a fellépőket...aztán 6 sec után csak a hangot hallagassátok, ne nézzetek a képernyőre...aztán nézzétek meg a hangok tulajdonosait
(Ez egy válasz Tika29 üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tika29 üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is az egyik kedvencem!
Furcsa, hogy mennyire egyenletesen egyforma a zenei ízlésünk (nem most vettem először észre! )
JASON CASTRO--->KATT!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 03. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Furcsa, hogy mennyire egyenletesen egyforma a zenei ízlésünk (nem most vettem először észre! )
JASON CASTRO--->KATT!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 03. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 23:04
Somewhere Over The Rainbow
WOW. when i first saw this i was like, o man they're gonna screw up a beutiful peace by one of my favorite artists, but by the time it was done, Wow, that was amazing.
(írj magyarul, nem elég ha páran tudjuk, hogy mit akarsz kifejezni és mondani érzelmeiddel és tolladdal! egyébként valóban WOW! :tom)
WOW. when i first saw this i was like, o man they're gonna screw up a beutiful peace by one of my favorite artists, but by the time it was done, Wow, that was amazing.
(írj magyarul, nem elég ha páran tudjuk, hogy mit akarsz kifejezni és mondani érzelmeiddel és tolladdal! egyébként valóban WOW! :tom)
Minden ÉDESANYÁNAK!
Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 07:01
Somewhere Over The Rainbow