Moncy-nak ha éppen erre jár...
temeráw...
temeráw...
a VHK-t pszichedelikus drogok közé is sorolják. "Az eredeti pszichedelikus jegyek a következők voltak: modális dallamok, gyakran álmokat, látomásokat, hallucinációkat leíró, elvont dalszövegek, hosszú számok, terjengős szólókkal, trip-szerű effektek, mint a torzítás, utózengések, visszafele lejátszott, szaggatott hangok és a hanghullámok fáziseltolása.
A mai magyar pszichedelikus rockzenét játszó együttesek legtöbbje 1990 óta alakult meg. Legrégebbi talán a Vágtázó Halottkémek..."
de nevezhetjük világzenének is. mondjuk. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai magyar pszichedelikus rockzenét játszó együttesek legtöbbje 1990 óta alakult meg. Legrégebbi talán a Vágtázó Halottkémek..."
de nevezhetjük világzenének is. mondjuk. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 13:30
ismerős az együttes. érdekes. kategóriát nem nagyon lehet rá találni. vajon milyen műfaj ez?
ismerős az együttes. érdekes. kategóriát nem nagyon lehet rá találni. vajon milyen műfaj ez?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 08. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 13:12
mennyből jövő (nem, nem angyalok...) ... dallamok
VHK - Hunok csatája
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
szép életemben
földi életemben
szép életemben
földi életemben
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
hej!
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
égszínkék ruhában
szemek zászlajában
hunok táborában
attila városában
világ ellenében
isten gyötrelmében
élet szerelmében
diadal jegyében
hej!
VHK - Hunok csatája
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
szép életemben
földi életemben
szép életemben
földi életemben
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
hej!
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
égszínkék ruhában
szemek zászlajában
hunok táborában
attila városában
világ ellenében
isten gyötrelmében
élet szerelmében
diadal jegyében
hej!
mennyből jövő (nem, nem angyalok...) ... dallamok
VHK - Hunok csatája
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
szép életemben
földi életemben
szép életemben
földi életemben
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
hej!
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
égszínkék ruhában
szemek zászlajában
hunok táborában
attila városában
világ ellenében
isten gyötrelmében
élet szerelmében
diadal jegyében
hej!
VHK - Hunok csatája
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
mondd merre jártál
mondd el merre jártál
szép életemben
földi életemben
szép életemben
földi életemben
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
ezért víg a kedvem
hej!
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
jártál csatában
tárnokvölgyi csatában
égszínkék ruhában
szemek zászlajában
hunok táborában
attila városában
világ ellenében
isten gyötrelmében
élet szerelmében
diadal jegyében
hej!
meg talán az egyik gitáros is
most is a tehetség számít! szerintem pl rihanna gyorsabb egymásutánban tud leszopni 10 néger "lemezkiadóvállalatfőnököt", mint pl ian gillan Mi ez ha nem tehetség?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 18:01
csak annyit tudok reagálni, hogy
egyetértek
(ha nem is volt mindenki drogos és piás, de sokuk, és ezek sajna a ritka kivételektől eltekintve hamar el is mentek)
- akkor a tehetség számított
- most pedig egy jó manager
(talán ennyi a különbség)
és , hogy nálam ki számít "nagynak" (talán korábban már írtam), aki meg tud tölteni egy legalább 50 ezres stadiont, valamint 100 év mulva is szívesen meghallgatja bármelyik generáció (vagyis a halhatatlanok, mint Bethoven, Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, vagy az általad felsoroltak, kiegészítve az én kedvenceimmel: Elvis, Queen, Rolling Stone stb.)
egyetértek
(ha nem is volt mindenki drogos és piás, de sokuk, és ezek sajna a ritka kivételektől eltekintve hamar el is mentek)
és , hogy nálam ki számít "nagynak" (talán korábban már írtam), aki meg tud tölteni egy legalább 50 ezres stadiont, valamint 100 év mulva is szívesen meghallgatja bármelyik generáció (vagyis a halhatatlanok, mint Bethoven, Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, vagy az általad felsoroltak, kiegészítve az én kedvenceimmel: Elvis, Queen, Rolling Stone stb.)
manager... az ... majdnem káromkodtam egy cifrát! ma már mindenki manager,aki a semmiből, meg a nagy pofájából akar megélni? a managerség benne kell legyen mindenkiben, különben elpatkol. de hogy valakinek az legyen a szakmája, hogy kapcsolatokat szerezzen,meg jópofizzon... ááá. offolok,és embereket sértegetek,nyilván alaptalanul. ökrniikta,önritkita,önkritika,önkritika...szóval önkritikát gyakorlok.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 18:01
egyetértek
egyetértek
egyetértek
és , hogy nálam ki számít "nagynak" (talán korábban már írtam), aki meg tud tölteni egy legalább 50 ezres stadiont, valamint 100 év mulva is szívesen meghallgatja bármelyik generáció (vagyis a halhatatlanok, mint Bethoven, Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, vagy az általad felsoroltak, kiegészítve az én kedvenceimmel: Elvis, Queen, Rolling Stone stb.) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
egyetértek
és , hogy nálam ki számít "nagynak" (talán korábban már írtam), aki meg tud tölteni egy legalább 50 ezres stadiont, valamint 100 év mulva is szívesen meghallgatja bármelyik generáció (vagyis a halhatatlanok, mint Bethoven, Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, vagy az általad felsoroltak, kiegészítve az én kedvenceimmel: Elvis, Queen, Rolling Stone stb.) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 17:14
hát bazz... aszongya... tudnék sorolni nem kevés zenekart,a "te idődből",amik a mai színvonalat messze felülmúlták! ebből a szempontból irigyellek!
a vinyómon lévő 24 GByte zenének kb 90%a ebbe a kategóriába tartozik. Purple,Sabbath,Led Zeppelin,Jethro Tull,Uriah Heep, Pink Floyd... De bazz, ezek hogy voltak képesek erre? annyit ittak mint a gödény,széjjel drogozták az agyukat,megdugták a fél közönségüket(nemre és korra való tekintet nélkül),de kisujjból írtak és játszottak olyan számokat,amilyeneket manapság csak nagy erőlködve csinálnak "óriási művészek", és ráadásul csak kis publicitást kapnak.
a vinyómon lévő 24 GByte zenének kb 90%a ebbe a kategóriába tartozik. Purple,Sabbath,Led Zeppelin,Jethro Tull,Uriah Heep, Pink Floyd... De bazz, ezek hogy voltak képesek erre? annyit ittak mint a gödény,széjjel drogozták az agyukat,megdugták a fél közönségüket(nemre és korra való tekintet nélkül),de kisujjból írtak és játszottak olyan számokat,amilyeneket manapság csak nagy erőlködve csinálnak "óriási művészek", és ráadásul csak kis publicitást kapnak.
hát bazz... aszongya... tudnék sorolni nem kevés zenekart,a "te idődből",amik a mai színvonalat messze felülmúlták! ebből a szempontból irigyellek!
a vinyómon lévő 24 GByte zenének kb 90%a ebbe a kategóriába tartozik. Purple,Sabbath,Led Zeppelin,Jethro Tull,Uriah Heep, Pink Floyd... De bazz, ezek hogy voltak képesek erre? annyit ittak mint a gödény,széjjel drogozták az agyukat,megdugták a fél közönségüket(nemre és korra való tekintet nélkül),de kisujjból írtak és játszottak olyan számokat,amilyeneket manapság csak nagy erőlködve csinálnak "óriási művészek", és ráadásul csak kis publicitást kapnak. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
a vinyómon lévő 24 GByte zenének kb 90%a ebbe a kategóriába tartozik. Purple,Sabbath,Led Zeppelin,Jethro Tull,Uriah Heep, Pink Floyd... De bazz, ezek hogy voltak képesek erre? annyit ittak mint a gödény,széjjel drogozták az agyukat,megdugták a fél közönségüket(nemre és korra való tekintet nélkül),de kisujjból írtak és játszottak olyan számokat,amilyeneket manapság csak nagy erőlködve csinálnak "óriási művészek", és ráadásul csak kis publicitást kapnak. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 17:01
nekem is...én már akkor hallgattam, amikor Te még nem is éltél! (sajna ennyire öreg vagyok)
viszont értékelem a fiatalság azon rétegét, akik az igényesbb rokzenét is szeretik!
(mi ezekre a zenékre annak idején nem táncoltunk, nem vonaglottunk,
hanem örjöngve élveztünk, mint a nők az orgazmust...visítva...együtt ordítva a zenekarral
viszont értékelem a fiatalság azon rétegét, akik az igényesbb rokzenét is szeretik!
hanem örjöngve élveztünk, mint a nők az orgazmust...visítva...együtt ordítva a zenekarral
nekem is...én már akkor hallgattam, amikor Te még nem is éltél! (sajna ennyire öreg vagyok)
hanem örjöngve élveztünk, mint a nők az orgazmust...visítva...együtt ordítva a zenekarral (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
hanem örjöngve élveztünk, mint a nők az orgazmust...visítva...együtt ordítva a zenekarral (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
EZ a sugarloaf is jó kis muzsika.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 18:26
Katt, katt, katt! Ehhez kicsit én is hozzájárultam. Három évig dolgoztam együtt Endrével és engedtem el próbálni egy héten háromszor. Össze is vesztünk néhányszor. Akkor még a (fa)somlajos se tudta mi lesz belőlük. Csak a név választással volt bajom, mert akkor már volt egy lengyel banda ezzel a névvel. De ők még mindig jobban megérdemlik, mint a mostani, másik névbitorló, a Sugarloaf.
Egy szám az eredetitől. Ég és föld. Én azonnal "Jancsi és Juliska"-ra módosítanék.
sugarloaf - tongue in cheek
Egy szám az eredetitől. Ég és föld. Én azonnal "Jancsi és Juliska"-ra módosítanék.
sugarloaf - tongue in cheek
AZ ISTENEK!!! kedvenc zenekarom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúk! Ez már izgatás bűncselekménye!
Majd még beteszek valamit bosszúból!
De majd meglátom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd még beteszek valamit bosszúból!
De majd meglátom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 01. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)