csak a dzsem és a méz kell? :(:(:(:(:(
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
de...dzsemm méz...jöhet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:26
vágy: egy hatalmas masszív faasztal megterítve...jómagam feltálalva reggeli gyanánt... méz csorog a hasamon, vaj a combomon és dzsem a....nem éhes valaki?
vágy: egy hatalmas masszív faasztal megterítve...jómagam feltálalva reggeli gyanánt... méz csorog a hasamon, vaj a combomon és dzsem a....nem éhes valaki?
Mondd a címet
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
természetesen adok:
walaki@maffia.hu
és válaszolok azonnal! (Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 09. 15. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
walaki@maffia.hu
és válaszolok azonnal! (Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 09. 15. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kááár....Pedig szívesen megnéznélek... emilben?
Amúgy nekem 1 bevállalós Hölgy is elég, csak alaposan facsarjon ki!
Talán töltöttél fel képet?
Elhiszem!
Én vállalnám! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én vállalnám! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért is ne!
A VIP-et mivel érdemelted ki?
A VIP-et mivel érdemelted ki?
Az en vagyam ket pasi lenne...
Hááát...ha csak ennyi a vágyad, Mókuska!
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 14. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
akad!
milen helyre?
milen helyre?
óóó de lennék az az irdodai szék...
nincs is rajta bugyi:-DDD
Nedves lett a bugyi mi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2006. 08. 31. csütörtök 13:32
jaaaaah, a kikötözős szexet én is imádom. amikor a pasi fekszik alul, kezei kikötve, én rajta, és azt csinálok, amit akarok... ő pedig csak szeretné megfogni a hullámzó melleimet, de nem éri el, szeretné megcsókolni az édes ajkaimat, de nem éri el....és közben megőrül a vágytól, de csak én irányítok...és ha ráülök a sz...húúúúúúúúúúúúúú
nyami....csináld velem!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 13:32
jaaaaah, a kikötözős szexet én is imádom. amikor a pasi fekszik alul, kezei kikötve, én rajta, és azt csinálok, amit akarok... ő pedig csak szeretné megfogni a hullámzó melleimet, de nem éri el, szeretné megcsókolni az édes ajkaimat, de nem éri el....és közben megőrül a vágytól, de csak én irányítok...és ha ráülök a sz...húúúúúúúúúúúúúú
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha csak ezen műlik, kikötözlek én:-)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/060831/hahh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
BigJoe23[VIP] #201 | 2006.08.15