BigJoe23[VIP] #200 | 2006.08.15 : Namégegyszer
Már mindegyik beteljesedett.
Vágyim már csak, még meg nem "szerzett" lányokhoz köthetőek, de nem pózokhoz, vagy a résztvevők számához, vagy extrém helyekhez...stb.
Lehet irígykedni.
Vágyim már csak, még meg nem "szerzett" lányokhoz köthetőek, de nem pózokhoz, vagy a résztvevők számához, vagy extrém helyekhez...stb.
Lehet irígykedni.
köszi, majd megpróbálom
nem megy
[IMG]http://www.postyourgirls.com/august06/15/01/05.jpg[/IMG ]
[IMG]http://www.postyourgirls.com/august06/15/01/08.jpg[/IMG ] Namégegyszer
és mit szólnál, egy ilyenhez :-)[IMG]http://www.postyourgirls.com/august06/15/01/08.jpg[/IMG ]
Láttatok már képet vagy videót, amin a csaj úgy élvez el, hogy egy jó adag puncinedv kispriccol a nunijából? Nos, az én vágyam az, hogy egyszer egy csaj így élvezzen el tőlem. Csajok, van itt valaki, akinek volt már ilyen orgazmusa? Minden csaj képes erre, vagy ez csak egy adottság? Mindent megadnék érte, ha a barátnőmnek össze tudnék hozni egy ilyen orgazmust.
csak nehogy kihagyj még egy betűt és Maoista legyél! :-)))
Nem ugrunk...én csak szórakozom...felét se hiszem annak, amit sokan leírnak...ezért akarok alamiféle bizonyosságot:-)
mutasd magad!
Ezt szerintem gond nélkülmeg lehetne szervezni :-)
pótolhatatlan élmény, nekem elhiheted!!! ;)
Bocsika, helyesbítek: NEDVES!!!
Nagyooon... de nagyoon (!!!) el tudnánk viselni, ha egy ndeves puncival több lenne az ágyban... szexuális vágyaink netovábbja!!! én és a kedvesem már régóta pályázunk erre az élményre, de sajna nem akadt még jelentkező... :( LÁNYOK, ÍRJATOK!!! krisztom@freemail.hu
Szia! És nincs valami hatalmas vágyad ezen belül?
vágyam hogy a kiskopasz a nö szájába álljon fel.
Nem is vitatkozok, csak véleményt ütköztetek
Pontosan olvaslak. Azért írtam, hogy szexuálisan buta, mert van olyan nő, aki agyilag buta, de a szexben jó, viszont van olyan nő, aki agyilag okos, de a szexben buta. És van olyan, aki mindenhogy buta...
Mivel itt most főleg szexszel foglalkozunk, ezért kiemeltem, hogy én a szexben buta nőkről írok.
Pontosan olvaslak. Azért írtam, hogy szexuálisan buta, mert van olyan nő, aki agyilag buta, de a szexben jó, viszont van olyan nő, aki agyilag okos, de a szexben buta. És van olyan, aki mindenhogy buta...
Mivel itt most főleg szexszel foglalkozunk, ezért kiemeltem, hogy én a szexben buta nőkről írok.
Ezt hogy érted?
Ezt a hsz-t most kétszer is elolvastam figyelmesen, nehogy beégjek megint.
És azt mondom erre, hogy hohohohóóóó álljunk meg egy szóra!
Ezt a buta-okos nő dolgot te sem gondolod komolyan, igaz?
Hogyhogy a buta nő "maradéktalanul kielégíti minden szexuális és egyéb vágyaitokat"?
Szerintem pont fordítva van. Egy buta (hangsúlyozom, szexuálisan buta) nő fekszik az ágyban és várja, hogy kényeztessék. Egy okos nő azonban tudja, hogy a szex két ember kölcsönös játéka, és ezt a játékot csak úgy lehet érdekesnek és izgalmasnak megtartani, ha rendszeresen újít, de ugyanakkor a jól bevált fortélyokat sem hanyagolja el.
És azt mondom erre, hogy hohohohóóóó álljunk meg egy szóra!
Ezt a buta-okos nő dolgot te sem gondolod komolyan, igaz?
Hogyhogy a buta nő "maradéktalanul kielégíti minden szexuális és egyéb vágyaitokat"?
Szerintem pont fordítva van. Egy buta (hangsúlyozom, szexuálisan buta) nő fekszik az ágyban és várja, hogy kényeztessék. Egy okos nő azonban tudja, hogy a szex két ember kölcsönös játéka, és ezt a játékot csak úgy lehet érdekesnek és izgalmasnak megtartani, ha rendszeresen újít, de ugyanakkor a jól bevált fortélyokat sem hanyagolja el.