Csatlakoznék bigyok válaszához. Csak abban az esetben érezte, ha teljesen benn voltam és elmondása alapján az sem volt olyan eget rengető. Talán ha tovább bírta volna az elem.
Talán azt kellett volna éreznie mint egy vibrátorral? Mármint, hogy rezeg? Nem tudom, de szerintünk nem éri meg az árát.
Van egy vibrátorunk is ezt viszont szinte minden alkalommal bevetjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán azt kellett volna éreznie mint egy vibrátorral? Mármint, hogy rezeg? Nem tudom, de szerintünk nem éri meg az árát.
Van egy vibrátorunk is ezt viszont szinte minden alkalommal bevetjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338297)
2008. 09. 29. hétfő 17:06
Sziasztok.bigyok-tól és BaLaci-tól kérdezném hogy a párotoknak hogy jött be ez a gyűrű?Nekünk csak 1 élethű vibrink van.Mikor használatban van kiegészitő játékként, akkor a párom csak ritkán kéri hogy zizegjen is.mert neki igy jó.De ebben az esetben a gyürü az én farkamon van.Tehát ebből mit érez a nő??
Nekem a farkam tövében rezgett. A csaj csak akkor érzi, ha teljesen benyomod neki a farkad akkor ér csak a puncijához.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338297)
2008. 09. 29. hétfő 17:06
Sziasztok.bigyok-tól és BaLaci-tól kérdezném hogy a párotoknak hogy jött be ez a gyűrű?Nekünk csak 1 élethű vibrink van.Mikor használatban van kiegészitő játékként, akkor a párom csak ritkán kéri hogy zizegjen is.mert neki igy jó.De ebben az esetben a gyürü az én farkamon van.Tehát ebből mit érez a nő??
Mi rendszeresen használunk vibrigyűrűt,a páromnak bejön,de mi nem rakjuk fel már az előjáték elején,csak a végén,és igy az elem is tovább tart.
Mi a TV-ben reklámozottat próbáltuk ki.
kb 45 percig bírta az elem, és hát ugye csak egyszer hasnálatos.
Azért meg egy kicsit drága, és nem is volt egy hű de nagy élmény.
kb 45 percig bírta az elem, és hát ugye csak egyszer hasnálatos.
Azért meg egy kicsit drága, és nem is volt egy hű de nagy élmény.
Mi próbáltuk egyszer a vibrációs gyűrűt. Inkább gond volt mint élmény. A 2 db. elem kb. 3 percig bírta. Ekkor megálltunk szerelni. Ezután kb még 4 perc és elemcsere. az új elemek két egész aktust kibírtak, ekkor a gumi adta fel a szolgálatot, egyszerűen szétmállott.
Ajánlani tudom minden férfinek: erőteljesebb lesz tőle az orgazmus, keményebb a farok, és intenzívebb a szex. Nem csodaszer, de egy kissé jobb vele, mint nélküle.
Én magamnak vettem. Izgató ha felveszem, de nem lesz tőle keményebb a farkam. És a nejem se jön tűzbe tőle. Persze ha vibrációs gyűrű, azt azért élvezi
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 18:43
nekem vhogyan rá kellene vennem a páromat... szerintem nagyon jó lehet
![smile](images/smilies/smile.gif)
nekem vhogyan rá kellene vennem a páromat... szerintem nagyon jó lehet
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem volt ilyesmihez szerencsém.
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 16. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Te már próbáltad?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 11. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 10:29
Na a farokgyűrű nem csodaszer. Ha élvezés után sem lankadna tőle minden férfi tárcájában/zsebében lenne egy, csak szükség esetére.
A farokgyűrű annyit tesz hogy elszorítja de nem gátolja meg a vér áramlását. Így ha már felállt nehezebben jut ki/be a vér. Igaz be már minek jutna...
Egyébként is ha annyira elszorítaná, hogy nem találna ki a farkadból akkor a kimerítő szex végére a kisfőnök szépen elhalna oxigénhiányban. Az üszkösödő testrészt meg le szokták vágni. De én ilyen csúf balesetről még nem hallottam.
A farokgyűrű annyit tesz hogy elszorítja de nem gátolja meg a vér áramlását. Így ha már felállt nehezebben jut ki/be a vér. Igaz be már minek jutna...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Egyébként is ha annyira elszorítaná, hogy nem találna ki a farkadból akkor a kimerítő szex végére a kisfőnök szépen elhalna oxigénhiányban. Az üszkösödő testrészt meg le szokták vágni. De én ilyen csúf balesetről még nem hallottam.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Na a farokgyűrű nem csodaszer. Ha élvezés után sem lankadna tőle minden férfi tárcájában/zsebében lenne egy, csak szükség esetére.
(Ez egy válasz Csipakukac üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
(Ez egy válasz Csipakukac üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:13
Érdeklődnék, ha orgazmus után is mereven tartja?
Csak azért, mert ha igen akkor hogy lehet levenni?
Érdeklődnék, ha orgazmus után is mereven tartja?
Megtudjátok oldani gumival is.Elősször a gumit huzzátok fel,majd rá a gyürüt.Frenetikussat fogtok élvezni.
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 09. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mesélj tolls...
én nagyon kíváncsi vagyok....
ténleg jó a páromnak is bejön ajálom én is ki kell probálni
Szerintem igen, bár én úgy még nem próbáltam.
gumival megoldható a gyűrű használata??? mivel én egyáltalán nem szedek tabit (és nem is akarok)... alá vagy fölé???
Nem, nem fáj! Elsőre furcsa egy kicsit, de a végeredmény megéri!
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Badboy! Nem fáj egyébként, hogy rajta van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88445)
VIP
2008. 07. 07. hétfő 22:11
Igen, én csak ajánlani tudom!!! Hidd el megéri!!!