Igen, én csak ajánlani tudom!!! Hidd el megéri!!!
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2008. 07. 07. hétfő 21:44
hmmm... ez nagyon jól hangzik...
... erre nem is gondoltam, hogy kettővel is lehetne...
... nagyon gyorsan be kell szereznünk...
![smile](images/smilies/smile.gif)
hmmm... ez nagyon jól hangzik...
... erre nem is gondoltam, hogy kettővel is lehetne...
... nagyon gyorsan be kell szereznünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88445)
VIP
2008. 07. 07. hétfő 21:17
Én sima szoritó gyűrűt használok, amelyen kis félgömb mintázat van. Kettőt szoktam felrakni, egyet a tövére és egyet a makk alá,ezen egy nagyobb félgömb van amelyik izgatja a párom hüvelyét. Nagyon élvezi.
Én sima szoritó gyűrűt használok, amelyen kis félgömb mintázat van. Kettőt szoktam felrakni, egyet a tövére és egyet a makk alá,ezen egy nagyobb félgömb van amelyik izgatja a párom hüvelyét. Nagyon élvezi.
milyen fajtát ajánlasz badboy?
Én még öszintén szólva nem próbáltam, de nagyon izgat a dolog. Főleg ezek a vibrálós fajták.
hát igen, ha túl sokáig használja az ember, akkor előjön a "fehérrépa" effektus...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Igen tovább tart és merevebb is! Nagyon jó, csak ajánlani tudom.
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2008. 07. 05. szombat 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 00:57
mi még nem próbáltuk... badboy34 Te mit tapasztaltál??? tovább bírod, és merevebb???
Köszi az infot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88445)
VIP
2008. 07. 04. péntek 17:40
Nem káros,de max félóráig szabad használni és utánna csak egy óra mulva lehet megint feltenni. Én rendszeresen használom, nekünk nagyon bejött. A párom élvezi igazán!
mi még nem próbáltuk... badboy34 Te mit tapasztaltál??? tovább bírod, és merevebb???
Nem káros,de max félóráig szabad használni és utánna csak egy óra mulva lehet megint feltenni. Én rendszeresen használom, nekünk nagyon bejött. A párom élvezi igazán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1427)
2008. 07. 04. péntek 16:05
Szia
És az nem káros, hogy elszorítja az ereket? (Nem fáj?) Meddig ajánlatos használni?
És az nem káros, hogy elszorítja az ereket? (Nem fáj?) Meddig ajánlatos használni?
Szia
És az nem káros, hogy elszorítja az ereket? (Nem fáj?) Meddig ajánlatos használni? (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
És az nem káros, hogy elszorítja az ereket? (Nem fáj?) Meddig ajánlatos használni? (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 15:14
Elszorítja a vérkeringést.
Ha már tele van vérrel és áll keményen akkor egy farokgyűrű elszorítja a bevezető ereket. Ezzel lassítja a vér kiáramlását így a merevedés tartósabb, vagy hmm.. masszívabb lehet.
És alább valaki mondta, hogy a gumira húzva a gumi is a helyén marad.
Elvégre nem midnenki tölti ki annyira hogy feszüljön a latex, akkor meg nem árt meg egy kis segítség.
Ha már tele van vérrel és áll keményen akkor egy farokgyűrű elszorítja a bevezető ereket. Ezzel lassítja a vér kiáramlását így a merevedés tartósabb, vagy hmm.. masszívabb lehet.
Elvégre nem midnenki tölti ki annyira hogy feszüljön a latex, akkor meg nem árt meg egy kis segítség.
Elszorítja a vérkeringést.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 08:24
Tulajdonképpen mi a jó a farokgyűrűben? Az, hogy szorít? Mert arra elég sztem a punci is, a nőnek meg végképp nem értem, milyen pluszt ad. Szóval?
inkább a lánynak okozott örömet,nekem semmi különös
Próbáltam én is a cserélhető elemest.
Az is lemerül elég hamar és elég hülye dolog menet közben cserélni.
A másik hátránya, hogy kb.10 használat után szétmállott a gumi.
Végülis amíg bírta nem volt rossz.
Az is lemerül elég hamar és elég hülye dolog menet közben cserélni.
A másik hátránya, hogy kb.10 használat után szétmállott a gumi.
Végülis amíg bírta nem volt rossz.
Nem is tudtam, hogy ilyen cserélhető elemes is van. hát akkor hülye leszek eldobhatót venni olyan drágán! Köszi az infót!
(Ez egy válasz agrok üzenetére (2008. 02. 22. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 11:40
Nekünk vibrációs van. Két dologra jó, mivel némileg elszorítja a keringést (ezért vigyázni is kell vele) szinte felfújódik a pénisz. Amikor pedig rákapcsolunk a rezgőre, akkor már mindkettőnknek csak percek vannak hátra. A mi tapasztalatunk szerint nem az a lényege a cuccnak, hogy a gyűrűn elhelyezett mini-vibrátor a csiklót izgatja, hanem az, hogy a punciban az egész farok rezek. Persze az se rossz, hogy ha tövig benne vagyok még intenzívebben rezgeti a csiklóját.
A tévében reklámozottról mi eddig csak rosszat hallottunk (gyenge, kényelmetlen, 10 perc alatt lemerül) úgyhogy egy spécibbet vettünk, amiben az elem is cserélhető és nem volt sokkal drágább (kb. 3 eFt).
Nekünk nagyon bejött.
A tévében reklámozottról mi eddig csak rosszat hallottunk (gyenge, kényelmetlen, 10 perc alatt lemerül) úgyhogy egy spécibbet vettünk, amiben az elem is cserélhető és nem volt sokkal drágább (kb. 3 eFt).
Nekünk nagyon bejött.
![wow2](images/smilies/wow2.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Gondolom,ez 1 spéci(direkt aktus előtt felvehető
(Ez egy válasz agrok üzenetére (2008. 02. 22. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 11:40
Nekünk vibrációs van. Két dologra jó, mivel némileg elszorítja a keringést (ezért vigyázni is kell vele) szinte felfújódik a pénisz. Amikor pedig rákapcsolunk a rezgőre, akkor már mindkettőnknek csak percek vannak hátra. A mi tapasztalatunk szerint nem az a lényege a cuccnak, hogy a gyűrűn elhelyezett mini-vibrátor a csiklót izgatja, hanem az, hogy a punciban az egész farok rezek. Persze az se rossz, hogy ha tövig benne vagyok még intenzívebben rezgeti a csiklóját.
Nekünk nagyon bejött.
Nekünk nagyon bejött.
rezek=rezeg
Nekünk nagyon bejött.
Nekünk nagyon bejött.
Még nem próbáltam,de nem is izgat a dolog,mert még áll rendesen
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Tulajdonképpen mi a jó a farokgyűrűben? Az, hogy szorít? Mert arra elég sztem a punci is, a nőnek meg végképp nem értem, milyen pluszt ad. Szóval?