KÖSZÖNÖM..
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 26. szombat 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
KÖSZIKE......
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 26. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4690602)
2022. 11. 26. szombat 06:37
A legjobb pasi volt az életemben, amíg pasiztam.
KÖSZÖNÖM, IGYEKSZEM....
![wave](images/smilies/wave.gif)
A legjobb pasi volt az életemben, amíg pasiztam.
mackós pasik gyengédebbek
Kedvesem mindig azt mondja, meg ne próbáljak lefogyni 100 kg alá, mert akkor megtanít repülni.
Ő kifejezetten szereti, hogy nem vagyok sovány. Nem jönnek be neki a vékony, kigyúrt pasik.
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Tulsujos ffi vagyok nehez partnert talalni
Szerintetek ez a legfontosabb egy kapcsolatban? Vannak sokkal fontosabb dolgok is. Pl ha hazudik de olyan mint egy modell az jó?
Brumm!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Az attól függ mennyire pocakos. Ha csak a tükörből látja az már nem jó.
ki ilyen ki olyan én is voltam 20 évesen 70 kilós izmos keszeg most meg lettem 100 kiló erőm meg maradt kicsit izzadom ez van "minden változik csak a .........."
Mennyi pont kell még?
Attól hogy valaki nagydarab, még nem azt jelenti, hogy szuszog, röfög meg izzad mint a ló........nekem is van pocakom na és? De sportolok mellette.......birom az ilyen nagyarcúakat mint te......amikor meg kéne az erő vagy oda kéne állni, akkor fülüket, farkukat behúzzák........
Igazad van
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 12. 09. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 12. 09. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem + a mackos pasikat élvező csajok tetszenek
Néha kimondottan izgató egy mackós pasi . . .
Nekem tetszik!
akkor talizhatunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 01. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (914117)
2014. 12. 01. hétfő 09:58
Nekem a mackós pasik tetszenek <3: )
Nekem a mackós pasik tetszenek <3: )
csajok ki szereti a macis pasikat ?hol merre vannak ezek a csajok?