Nézz valami pasit csernobilban, tuti jó nagy a kisugárzása-)
na ezert szeretnek meg par kilot fölszedni magamra...a legtöbb ember pont fogyni akar, en nem. A 78 kg a 184 cm-hez kicsit kevesnek tünik..((
na most azért 150 kg-os maci csak nem jó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 16. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
2006. 05. 16. kedd 18:23
Hömmm. Elvileg nem kéne reagálnom,de megteszem :én igen.
Egy férfi legyen férfi. És hát egy ötvenkilós pasek nem mindig hogyismondjam olyan férfias ,mint egy nagy maci
Egy férfi legyen férfi. És hát egy ötvenkilós pasek nem mindig hogyismondjam olyan férfias ,mint egy nagy maci
Hömmm. Elvileg nem kéne reagálnom,de megteszem :én igen.
Hát...izé...mostanában másfelé járnak a gondolataim, mint a gg....
ha lehet szeretnék máskor és másrol is beszélni lehetőség szerint blaca13@freemail.hu-n.képeket témákat várok. addig is hajrá mackosok
Jók a pocakos pasik. Nyáron árnyékot tudnak tartani a lányoknak!!!
lotuszvirag és trinity koszi a mackos pasik nevében a szép gondolatokat
Nekem személy szerint ők a zsánereim....a kedvesen is ilyen "kis" Dögrögi....de én imádom a pocakját....
Igen...OK:-)
Kapok még fotót?
Kapok még fotót?
Hat meg jo hogy csak a has, ha mashol is puha lenne az mar mas temahoz tartozna, akkor puha hasu kemeny mackok. Igy ok?
Nekem is csak az....
(Ez egy válasz trash123 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
kár, hogy nekem csak a hasam puha :-/
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 12:28
Eeeeen, szeretem a mackos pasikat, olyan edik es jo puhak:-DTenyleg mindt valami nagy jatek mackok. Szoval en csakis a macikra szavazok:-DDD
Köszi:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 12:28
Eeeeen, szeretem a mackos pasikat, olyan edik es jo puhak:-DTenyleg mindt valami nagy jatek mackok. Szoval en csakis a macikra szavazok:-DDD
lol
Közkívánatra, lehet véleményt nyilvánítani a pocakos pacákokról is!