Szerintem egy szexuálisan egészséges nő szereti magát kényeztetni. Ha valaki ismeri a testét, akkor a partnerrel való együttlét is sokkal élvezetesebb, hiszen tudja, hogy mit akar és ezt el is tudja mondani
Én is nagyon szeretek maszturbálni. Legtöbbször zuhanyozás közben vagy az ágyon ülve, a tükör előtt, segédeszközökkel. Imádom nézni a tükörben, ahogyan a puncim csillog a nedvességtől, ahogyan eltűnik benne a vibrátor, ahogyan az ujjaim ki be járnak, ahogyan a mellbimbóim ágaskodnak, hmm...
Én is nagyon szeretek maszturbálni. Legtöbbször zuhanyozás közben vagy az ágyon ülve, a tükör előtt, segédeszközökkel. Imádom nézni a tükörben, ahogyan a puncim csillog a nedvességtől, ahogyan eltűnik benne a vibrátor, ahogyan az ujjaim ki be járnak, ahogyan a mellbimbóim ágaskodnak, hmm...
Én szívesen segítenék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (809476)
2011. 07. 11. hétfő 21:29
Imádom csinálni! Gyakran vannak olyan álmaim, amikor kinyalom magam, hol gyengéden, hol pedig mint egy vadállat. Még élvezek is olyankor! Persze ez csak álom marad... ellenben ha kivetetném néhány bordámat...
... ááá, akkor sem hiszem hogy sikerülne, szóval maradnak a fürge ujjak.
Nyami-nyami!
Nyami-nyami!
Szia Csucsu!
Írtam belső üzit Neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam belső üzit Neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (809476)
2011. 07. 11. hétfő 21:29
Imádom csinálni! Gyakran vannak olyan álmaim, amikor kinyalom magam, hol gyengéden, hol pedig mint egy vadállat. Még élvezek is olyankor! Persze ez csak álom marad... ellenben ha kivetetném néhány bordámat...
Nyami-nyami!
Nyami-nyami!
Nyami-nyami!
Nyami-nyami!
akár csak nálunk
Az én feleségem is kitágul ha elkezd élvezni akár két 5x15 ös fasz is beleférne a pinájába!
Tusolás közben szokta a zuhannyal izgatni a pináját! Amikor utána belenyalok a puncijába ömlik ki a nedve!
Volt,hogy állva a tusolóval izgatta magát és amikor elélvezett térdre rogyott!!
csodás érzés volt látni! (Ez egy válasz igric üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én feleségem is kitágul ha elkezd élvezni akár két 5x15 ös fasz is beleférne a pinájába!
Tusolás közben szokta a zuhannyal izgatni a pináját! Amikor utána belenyalok a puncijába ömlik ki a nedve!
Volt,hogy állva a tusolóval izgatta magát és amikor elélvezett térdre rogyott!!
csodás érzés volt látni! (Ez egy válasz igric üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 23. csütörtök 08:58
Tegnapi szeretkezésunk: finom csókok- végigcsókoltam a párom minden porcikáját-a melleire kulonosen érzékeny-aztán lejjebb majd jĺ kinyaltam , szinte belenyomta a fejem a lucskos puncijába mikor elélvezett, majd konyorgott hogy jól dugjam meg: egy kicsit még kínoztam, de aztán kapott anyait apait igy jutva el másodszor a csúcsra-fáj is a hátam ,mert véresre kapart, ugy széttágult a puncija hogy egyszerre talán 3 an is befértunk volna. Aztán melléfekudtem és a melleit vettem kezelésbe, mikor arra lettem figyelmes hogy valami csattog. A párom kozben olyan erosen ujjaztá magát, hogy frocsogott ki a puncijából a nedvesség minden egyes mozdulatnál, majd mikor elélvezett, a az ujjain,tenyerén csurgott végig a cucc amit természetesen tisztára nyaltam neki. De nem volt neki elég,széttett lábbal konyorgott hogy dugjam ot és élvezzek rá,igy hát nekifogtam keményen tolni,és rendesen a farkam mellett csurgott ki a nedvessége,annyira tág volt és nedves,hogy szinte a puncija falához kellett hogy suroljam,hogy érezzek valamit, és ekkor kaptam még egy adag cuccott a farkamra,hangot már nembirt kiadni de rogton tudtam hogy ujra elélvezett.Ez annyira felizgatott,hogy nem birtam tovább,kivettem a farkam a puncijából,szinte lógott rajta a lucsok,majd teleengedtem a száját spermával,ami annyi volt hogy nem gyozte nyelni és a szája szélén csurgott el a maradék.............
Tegnapi szeretkezésunk: finom csókok- végigcsókoltam a párom minden porcikáját-a melleire kulonosen érzékeny-aztán lejjebb majd jĺ kinyaltam , szinte belenyomta a fejem a lucskos puncijába mikor elélvezett, majd konyorgott hogy jól dugjam meg: egy kicsit még kínoztam, de aztán kapott anyait apait igy jutva el másodszor a csúcsra-fáj is a hátam ,mert véresre kapart, ugy széttágult a puncija hogy egyszerre talán 3 an is befértunk volna. Aztán melléfekudtem és a melleit vettem kezelésbe, mikor arra lettem figyelmes hogy valami csattog. A párom kozben olyan erosen ujjaztá magát, hogy frocsogott ki a puncijából a nedvesség minden egyes mozdulatnál, majd mikor elélvezett, a az ujjain,tenyerén csurgott végig a cucc amit természetesen tisztára nyaltam neki. De nem volt neki elég,széttett lábbal konyorgott hogy dugjam ot és élvezzek rá,igy hát nekifogtam keményen tolni,és rendesen a farkam mellett csurgott ki a nedvessége,annyira tág volt és nedves,hogy szinte a puncija falához kellett hogy suroljam,hogy érezzek valamit, és ekkor kaptam még egy adag cuccott a farkamra,hangot már nembirt kiadni de rogton tudtam hogy ujra elélvezett.Ez annyira felizgatott,hogy nem birtam tovább,kivettem a farkam a puncijából,szinte lógott rajta a lucsok,majd teleengedtem a száját spermával,ami annyi volt hogy nem gyozte nyelni és a szája szélén csurgott el a maradék.............
Én imádom nézni, ahogy egy nő kényezteti magát
Közben segíteni is neki esetleg
Majd 20 centi mélyen, jóóóó alaposan...
És közben nézni, ahogy még akkor is simogatja magát
És közben odafigyelni, hogy ne 3 lökés után élvezzek el a látványtól
Közben segíteni is neki esetleg
Majd 20 centi mélyen, jóóóó alaposan...
És közben nézni, ahogy még akkor is simogatja magát
És közben odafigyelni, hogy ne 3 lökés után élvezzek el a látványtól
én is NAGYON szeretem simogatni a puncimat...imádom ahogy az ujjacskám tudja mit és hogyan kell tennie,hogy hatalmasat élvezzek...olyan finom tud lenni...hhmmm...de azért közben egy gyönyörű testű "férfiállat"-ra gondolok,aki a nagy farkával kényeztet...mindenhogyan és mindenhol és legfőképpen ahogy én szeretném
Izgalmas!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 20. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 06. 20. hétfő 18:43
Ha be vagyok indulva és éppen egyedül vagyok, én is szoktam masztizni. Olyankor arra gondolok pld., hogy milyen lenne, ha a párom, meg még 1-2 pasi egyszerre elkapnának. Nagy orgazmus a vége!
Ha be vagyok indulva és éppen egyedül vagyok, én is szoktam masztizni. Olyankor arra gondolok pld., hogy milyen lenne, ha a párom, meg még 1-2 pasi egyszerre elkapnának. Nagy orgazmus a vége!
imádom, ha masztiznak nekem, vagy akár többesben is. én szeretek masztizni. párom is, sokat szoktunk, amikor hátulról dugom, mindíg masztizik, azt mondja az az igazi elvezet. van mindkettőnknek vibri, nekem kétféle amiba az erekció után dugom afarkam, neki meg forgó vibráló, csikló és punci tömö. imádom ha használja
az én párom rendszerint minden nap maszturbál a munkahelyén a mosdóban.ezt onnan tudom hogy általában el is meséli. hát mit mondjak felér egy előjátékkal! főleg hogy tudom általában lányokról fantáziál,ugyanis van egy kis biszex hajlama, ami engem egyáltalán nem zavar sőt felvillanyozza a szexuális életünket. egy közvélemény kutatás szerint a fiatal nők 92%-a rendszeresen maszturbál! további szép napot mindenkinek.
én nagyon imádok masztizni,egész nap ki se szállnék a puncimból,ki is nyalnám magam,ha tudnám,de ez sajnos nem megy,igy lenyalogatom az ujjaimról a lucskot,meg szétkenem a melleimen,és azokat szopom-nyalom,és hangosan sóhajtozok.rettenetesen imádok élvezni,azt is szeretem nézni,ha a pasim veri a farkát,mig én magammal foglalkozok.hmmmmm...
Mi van vele? ! Jó dolog az-ez is!
Imádom ha a párom elöttem masztizik , de a vége legtöbbször az, hogy összespriccelem
Van mikor nálunk is masztizik a művibrivel a párom,számomra nagyon izgató már maga a látvány is.Egyszer lekameráztam amint dugja magát egy 17 cm hosszú és 4 cm vastag műfasszal.Kőkemény lett a farkam,jó volt látni ahogy ki-be jár a műpénisz,nem is bírtam sokáig jól kinyaltam lucskos punciját majd ráhúztam farkamra és meglovagolt a drága.Bitang nagyot élveztünk.
néztem a képeidet, nekem is csinálhatnád! Én is megörülnék tőle!
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2011. 02. 03. csütörtök 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 03. csütörtök 16:40
Én szeretem csinálni, főleg előjátékként. Szinte megőrjítem a párom, amikor magamnak csinálom előtte, s ő nem érhet hozzám...egy ideig.
Én szeretem csinálni, főleg előjátékként. Szinte megőrjítem a párom, amikor magamnak csinálom előtte, s ő nem érhet hozzám...egy ideig.
kedves amit írsz, de tudod a centhuris navigáció sokszor a test elleni parafrázisában dudorodik, és ilyenkor tetszik vagy sem, bifokális közeledésre sem tangens a coitus, szóval, te is és én is tudjuk amit tudunk!
a tagadás sztem a neveltetés miatt van
egy férfinak nem hogy illő, de igazán férfias dolog beszámolni mindenről, ami szex, míg a lányokat arra tanítják, h arról nem illik beszélni.
részemről én nem ilyen felfogású vagyok, így elárulom, h legtöbbször 3-as szexre gondolok maszti közben - persze 2 lány 1 pasi felállásban
egy férfinak nem hogy illő, de igazán férfias dolog beszámolni mindenről, ami szex, míg a lányokat arra tanítják, h arról nem illik beszélni.
részemről én nem ilyen felfogású vagyok, így elárulom, h legtöbbször 3-as szexre gondolok maszti közben - persze 2 lány 1 pasi felállásban