Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2012. 10. 09. kedd 17:34  #132
vakany111 vakany111
Sziasztok
Sziasztok olyan hölgy tapasztalatira lenne szükségem aki használt már csiklóvibrátort nagyon fontos ma este szeretném kipóbálni a párommal nyes
Szóval véleményekre lennék kiváncsi hgy milyen élmény mire kell vigyázni stb stb.....
Köszi előre is annak aki ir
2012. 03. 17. szombat 16:05  #131
Zsoltkó Zsoltkó
Nekem volt egy exem, aki nagyon szeretett masztizni. Csinálta előttem is, marha jó volt. Kézzel is meg vibrivel is. Valamint csinálta úgy is, hogy magában volt és utána elmesélte. Például este kiment zuhanyozni, és a vízsugártól elélvezett. Cserébe ő is örült annak, ha én vertem ki előtte.
2012. 03. 15. csütörtök 08:03  #130
attilla_6 attilla_6
igazad van bella83 osztom a véleményed : )
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 03. 08. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 08. csütörtök 17:47
Szerintem akármilyen jól működik egy kapcsolat, mármint szexuális téren (is), az még nem zárja ki, hogy egy nő maszturbáljon, mármint úgy értem, hogy a kettőt nem is lehet összehasonlítani. Szerintem aki azt mondja, hogy nem "szeret" maszturbálni, az önmagának is hazudik. Én mostanában kezdek ráérezni az "ízére" és nem utolsó sorban a párom is profitál belőle wink Még a maszturbáció gondolatától is felizgulok...
2012. 03. 15. csütörtök 08:00  #129
attilla_6 attilla_6
szerintem se és abban sincs ha egy fiú teszi ugyanezt !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 14. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824268)
2012. 03. 14. szerda 16:28
Én is imádok masztizni szinte minden nap csinálom, van mikor naponta többször is. Néha nyilvános helyen jön rám, de megoldom ott is(pl.pláza wc-jében.) szerintem semmi ciki nincs abban ha egy nő szereti magát kényeztetni
2012. 03. 15. csütörtök 05:39  #128
noncsi2 noncsi2
szerintem se
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 14. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 14. szerda 16:28
Én is imádok masztizni szinte minden nap csinálom, van mikor naponta többször is. Néha nyilvános helyen jön rám, de megoldom ott is(pl.pláza wc-jében.) szerintem semmi ciki nincs abban ha egy nő szereti magát kényeztetni
2012. 03. 14. szerda 16:28  #127
2012. 03. 14. szerda 12:46  #126
Törölt felhasználó (33028) VIP
imádom csinálni én is, bár azért én ennyire nem vagyok bevállalós.

de hogy a témánál maradjunk, nem is értem, h miért titkolja némely nő, h ő is magához nyúl (azt pláne nem értem, ha vki tényleg nem nyúl magához). hiszen egyrészt ez nekem is jó, no meg aztán látom a párom, h őt is mennyire felizgatja...
pláne, ha meglepi videót kap tőlem. wink
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 06:41
jöttünk haza valahonnan business-en
teljesen ledönthető ülések
arra ébredtem, hogy az asszony szép csendben elmasztizott, sőt a kis pezsgősüveget is felnyomta
elég hangos volt, szerencse mindenki aludt, persze megértem, hogy az enyémet is rendezze le, megtette-
2012. 03. 11. vasárnap 06:41  #125
1feffelino 1feffelino VIP
jöttünk haza valahonnan business-en
teljesen ledönthető ülések
arra ébredtem, hogy az asszony szép csendben elmasztizott, sőt a kis pezsgősüveget is felnyomta
elég hangos volt, szerencse mindenki aludt, persze megértem, hogy az enyémet is rendezze le, megtette-
2012. 03. 10. szombat 10:00  #124
Törölt felhasználó (33028) VIP
sztem az alapvető gond, h (főleg régebben) úgy nevelték a lányokat, h magunkhoz nyúlni "csúnya" dolog... alapvetően neveltetési probléma.
és ha a te feleséged az a korosztály, ahol a felvilágosítás még igencsak gyermekcipőben vagy anélkül sem járt, akkor nehéz is ezen túlléptetni.
a legjobb sztem, ha esetleg masszázsról beszéltek vagy olvastuk együtt, amit ki is próbáltok, h rákapjon az ízére. persze, nem érdemes itt sem ajtóstól rontani be, de sztem előbb-utóbb csak rájön, h vannak dolgok,a mire csak az ő ujjai képesek! (mert vannak ám!!!!!!!!!!!!) wink
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2012. 03. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 08. csütörtök 11:08
Nálunk a párom nem szokott maszturbálni és valahogy nem is érdekli a dolog. Egyébként a szexuális életünk többi része rendben van. De az az észrevételem, hogy ha jobban ismerné a saját testét akkor nagyobb élvezeteket is megélhetne és nekem is könnyebb lenne a csúcsra juttatni, hogyha tudnám mit kell kényeztetni. Hogyan lehetne vajon közelebb segíteni őt ehhez a dologhoz? Sok nő van aki mellőzi ezt a dolgot vajon?
2012. 03. 08. csütörtök 22:59  #123
husband35 husband35
Egyetértek veled én is úgy gondolom,hogy ha 100%-os is a kapcsolat,akkor is kell masztizni. wave
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 03. 08. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 08. csütörtök 17:47
Szerintem akármilyen jól működik egy kapcsolat, mármint szexuális téren (is), az még nem zárja ki, hogy egy nő maszturbáljon, mármint úgy értem, hogy a kettőt nem is lehet összehasonlítani. Szerintem aki azt mondja, hogy nem "szeret" maszturbálni, az önmagának is hazudik. Én mostanában kezdek ráérezni az "ízére" és nem utolsó sorban a párom is profitál belőle wink Még a maszturbáció gondolatától is felizgulok...
2012. 03. 08. csütörtök 17:47  #122
bella83 bella83
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243) VIP
2010. 07. 27. kedd 11:04
Kéretik ezt arany keretbe foglaltatni, és virtuálisan kilógatni az oldalra, hogy mindenki lássa. smile Jé, van olyan hímnemű (a Páromon kívül persze), aki megérti, hogy miért nem kenyerem ez a cselekvés... Ezt szoktam mondani szó szerint, amikor előkerül a téma, hogy nem, én nem szeretek, és nem is esik jól maszturbálni. Mármint persze a szex relációjában nézve, nem azt jelenti,hogy fáj, vagy hogy nem érzek semmit, de a béka hátsója alatt van, egy jó lepedőgyűrögetéshez képest mindenképp. Minek? Partnerrel összehasonlíthatatlanul jobb érzés, vagy csak én vagyok béna saját magammal. vigyor2 Még egyszer: minden tiszteletem a Tied, csatlakozva Liana0-hoz.
2012. 03. 08. csütörtök 16:51  #121
kandurmarci kandurmarci
Meglesnélek ilyenkor....
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 03. 08. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 08. csütörtök 16:49
Én is szoktam fantáziálni egy "férfiállatról", miközben masztizok eljen A saját ujjacskáknak bizony nincs párja, na persze csakis a maszturbáció keretein belül wink , bár ha nagyon begerjedek, akkor előveszem a vibrit is, és azzal folytatom, esetleg közben análisan is izgatom magam. Én tükör előtt imádom csinálni, megőrjít, ahogyan látom magam közben...
2012. 03. 08. csütörtök 16:49  #120
bella83 bella83
Én is szoktam fantáziálni egy "férfiállatról", miközben masztizok eljen A saját ujjacskáknak bizony nincs párja, na persze csakis a maszturbáció keretein belül wink , bár ha nagyon begerjedek, akkor előveszem a vibrit is, és azzal folytatom, esetleg közben análisan is izgatom magam. Én tükör előtt imádom csinálni, megőrjít, ahogyan látom magam közben...
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2011. 06. 21. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 21. kedd 21:42
wink én is NAGYON szeretem simogatni a puncimat...imádom ahogy az ujjacskám tudja mit és hogyan kell tennie,hogy hatalmasat élvezzek...olyan finom tud lenni...hhmmm...de azért közben egy gyönyörű testű "férfiállat"-ra gondolok,aki a nagy farkával kényeztet...mindenhogyan és mindenhol smile és legfőképpen ahogy én szeretném nyes nyes
2012. 03. 08. csütörtök 11:19  #119
kandurmarci kandurmarci
A nejem, amikor úgy érzi, hogy -miközben benne a puncijában a farkam - oda kell nyúlni a csiklójához, akkor bizony megteszi. Őt is feldobja, meg engem is. Meg van játékszerként műbroki , ez az. Néha azt is kéri.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2012. 03. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 08. csütörtök 11:08
Nálunk a párom nem szokott maszturbálni és valahogy nem is érdekli a dolog. Egyébként a szexuális életünk többi része rendben van. De az az észrevételem, hogy ha jobban ismerné a saját testét akkor nagyobb élvezeteket is megélhetne és nekem is könnyebb lenne a csúcsra juttatni, hogyha tudnám mit kell kényeztetni. Hogyan lehetne vajon közelebb segíteni őt ehhez a dologhoz? Sok nő van aki mellőzi ezt a dolgot vajon?
2012. 03. 08. csütörtök 11:08  #118
Gurul Gurul
2011. 08. 16. kedd 16:46  #117
hegyimenyet hegyimenyet
Te is fantasztikus vagy
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 15. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 15. péntek 18:50
Szerintem egy szexuálisan egészséges nő szereti magát kényeztetni. Ha valaki ismeri a testét, akkor a partnerrel való együttlét is sokkal élvezetesebb, hiszen tudja, hogy mit akar és ezt el is tudja mondani eljen
Én is nagyon szeretek maszturbálni. Legtöbbször zuhanyozás közben vagy az ágyon ülve, a tükör előtt, segédeszközökkel. Imádom nézni a tükörben, ahogyan a puncim csillog a nedvességtől, ahogyan eltűnik benne a vibrátor, ahogyan az ujjaim ki be járnak, ahogyan a mellbimbóim ágaskodnak, hmm...
2011. 08. 16. kedd 16:45  #116
hegyimenyet hegyimenyet
Irigykedve olvasom, hogy milyen nők vannak
(Ez egy válasz igric üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 23. csütörtök 08:58
Tegnapi szeretkezésunk: finom csókok- végigcsókoltam a párom minden porcikáját-a melleire kulonosen érzékeny-aztán lejjebb majd jĺ kinyaltam , szinte belenyomta a fejem a lucskos puncijába mikor elélvezett, majd konyorgott hogy jól dugjam meg: egy kicsit még kínoztam, de aztán kapott anyait apait igy jutva el másodszor a csúcsra-fáj is a hátam ,mert véresre kapart, ugy széttágult a puncija hogy egyszerre talán 3 an is befértunk volna. Aztán melléfekudtem és a melleit vettem kezelésbe, mikor arra lettem figyelmes hogy valami csattog. A párom kozben olyan erosen ujjaztá magát, hogy frocsogott ki a puncijából a nedvesség minden egyes mozdulatnál, majd mikor elélvezett, a az ujjain,tenyerén csurgott végig a cucc amit természetesen tisztára nyaltam neki. De nem volt neki elég,széttett lábbal konyorgott hogy dugjam ot és élvezzek rá,igy hát nekifogtam keményen tolni,és rendesen a farkam mellett csurgott ki a nedvessége,annyira tág volt és nedves,hogy szinte a puncija falához kellett hogy suroljam,hogy érezzek valamit, és ekkor kaptam még egy adag cuccott a farkamra,hangot már nembirt kiadni de rogton tudtam hogy ujra elélvezett.Ez annyira felizgatott,hogy nem birtam tovább,kivettem a farkam a puncijából,szinte lógott rajta a lucsok,majd teleengedtem a száját spermával,ami annyi volt hogy nem gyozte nyelni és a szája szélén csurgott el a maradék.............
2011. 07. 18. hétfő 15:11  #115
kandurmarci kandurmarci
Minek oda az a "pedig" - a kettő nem zárja ki egymást, mármint az, hogy szereted kényeztetni magad és az, hogy egészséges vagy. Bella83 is így kezdi a hozzászólását, hogy "Szerintem egy szexuálisan egészséges nő szereti magát kényeztetni. Én szívesen megajándékozlak egy ilyen távirányítós rezgős kütyü vel, ha megnézhetném rajtad, hogyan működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)
2011. 07. 18. hétfő 11:41
én imádom magam kényeztetni,pedig egészséges vagyok...ez olyan,mint a dohányos,mikor rágyújt.valamiért feszült vagyok,idegesít a sok ember a postán,bevásárlóközpontban,irány a wc,gyorsan megujjazom magam,és máris sokkal jobb...pont ezért szeretnék egy távirányítós rezgős kütyüt,egész nap rongyosra élvezném a puncimat...
2011. 07. 18. hétfő 11:41  #114
Törölt felhasználó (791046)
én imádom magam kényeztetni,pedig egészséges vagyok...ez olyan,mint a dohányos,mikor rágyújt.valamiért feszült vagyok,idegesít a sok ember a postán,bevásárlóközpontban,irány a wc,gyorsan megujjazom magam,és máris sokkal jobb...pont ezért szeretnék egy távirányítós rezgős kütyüt,egész nap rongyosra élvezném a puncimat...
2011. 07. 15. péntek 22:24  #113
Törölt felhasználó (7453)
worship
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 15. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 15. péntek 18:50
Szerintem egy szexuálisan egészséges nő szereti magát kényeztetni. Ha valaki ismeri a testét, akkor a partnerrel való együttlét is sokkal élvezetesebb, hiszen tudja, hogy mit akar és ezt el is tudja mondani eljen
Én is nagyon szeretek maszturbálni. Legtöbbször zuhanyozás közben vagy az ágyon ülve, a tükör előtt, segédeszközökkel. Imádom nézni a tükörben, ahogyan a puncim csillog a nedvességtől, ahogyan eltűnik benne a vibrátor, ahogyan az ujjaim ki be járnak, ahogyan a mellbimbóim ágaskodnak, hmm...
/ 15