Mondatod elso resze :OK!
Mondatod masodik resze : Nem OK! OK?
Ne itelj, hogy ne iteltessel! OK?
Fikazasra van kulon Topic! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondatod masodik resze : Nem OK! OK?
Ne itelj, hogy ne iteltessel! OK?
Fikazasra van kulon Topic! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 06. 20. kedd 14:17
Ide annyit is írhattál volna, hogy "slupp, értettem mester:D" Kis seggnyaló homi:D
Akellla. Látványosan vagy hülye:D És veszélyesen idióta:D Komolyan:D Így ahogy nézem, amit írtál, vagy megértetted, hogy mit írtam, és ennyire benyaltál katicikának...:D Vagy már nagy buzgóságodban azt sem tod melyik segget nyaljad?:D És már megint a farkamról érdeklődsz, meg írogatsz:D Te buzi vagy:D Ez ezer:D Igaz öreglány?:D Meleg színekben nyomod?:D
akellla, Zombiee@, majd a "homokozóban" lerendezitek egymást, miközben Katicika egy homokozólapát nyelével maszturbál a látványotokra...
Öreg. Te tényleg ilyen hülye vagy? Ennyire nem értetted amit a 171-ben írtam?:D Ökör:)
ügyesek vagytok, tisztára, mint az óvodába...
Ez a topic lett az új off topic.
Hát, elég messze lakom tőled ahhoz, hogy ez ne jöjjön össze.
Meg ha egyszer újra tanítani kezdek, akkor a régi tanítványaimat fogom először visszafogadni, mert itt állnak a kapuban, és dörömbölnek, hogy újra járni akarnak, de hát ugye...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, elég messze lakom tőled ahhoz, hogy ez ne jöjjön össze.
Meg ha egyszer újra tanítani kezdek, akkor a régi tanítványaimat fogom először visszafogadni, mert itt állnak a kapuban, és dörömbölnek, hogy újra járni akarnak, de hát ugye...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 12:42
pedig ha olcsón megszámítanád és nem laksz messze (én észak-kelet pesten lakom) akkor még házhoz is mennék és amíg alszik ebéd után a gyermeked addig taníthatnál engem english-re.
Középfokúra feltudsz készíteni?
Középfokúra feltudsz készíteni?
Ide annyit is írhattál volna, hogy "slupp, értettem mester:D" Kis seggnyaló homi:D
Uh, hogy te egy mekkora buta paraszt vagy öreg:D Igaz e, hogy több borsót fejtettél, mint rejtvényt?:D
-Flusztráció és frusztráció az egészen más te eccerű. Mint a pszichológus, meg a pszichiáter.Ha már pont nekem akarsz spilázni a pszichológiával, nézz utána ,hogy mit írsz:D
-23 évesen neked korai a magömlés? Kemény arc lehetsz:D
-van akit érdekeljem a kukacom, de.. téged miért izgat ennyire?:D Hülye homár:D Felejtsed el a kukacom hamar ,jó? Én még mindig punci párti vagyok buzogány:D
-Flusztráció és frusztráció az egészen más te eccerű. Mint a pszichológus, meg a pszichiáter.Ha már pont nekem akarsz spilázni a pszichológiával, nézz utána ,hogy mit írsz:D
-23 évesen neked korai a magömlés? Kemény arc lehetsz:D
-van akit érdekeljem a kukacom, de.. téged miért izgat ennyire?:D Hülye homár:D Felejtsed el a kukacom hamar ,jó? Én még mindig punci párti vagyok buzogány:D
Milyen zombee te majom?:D Ha máshol már a helyesírásomat fikázod, akkor legalább másolni tanulj már meg te idióta:D
Ne, Maugli, itt egy vers neked:D
A nickem Akellla, az ősi farkas,
Okos vagyok, bősz meg minden,
Csak az a baj, le sem szarnak,
Elkéne már húznom innen.
Csakhogy magam észrevegyem,
Hogy el kéne már tűnni,
A majom seggéből a fejem,
Ki kéne már venni.
De, jaj Istenem, mi lesz velem, bent ragadt a nyelvem,
Egy álltalam már tükörre polírozott seggben.
De hát legyen ,elfogadom, mától ez a sorsom,
Lógok katicika seggén, mint farkas a koncon.
Béke:D
A nickem Akellla, az ősi farkas,
Okos vagyok, bősz meg minden,
Csak az a baj, le sem szarnak,
Elkéne már húznom innen.
Csakhogy magam észrevegyem,
Hogy el kéne már tűnni,
A majom seggéből a fejem,
Ki kéne már venni.
De, jaj Istenem, mi lesz velem, bent ragadt a nyelvem,
Egy álltalam már tükörre polírozott seggben.
De hát legyen ,elfogadom, mától ez a sorsom,
Lógok katicika seggén, mint farkas a koncon.
Béke:D
ZOOMBEE@
Kérlek, engedj meg egy kétsorost...
Zombikukac majom vagyok,
Segget napszámba' is nyalok!
Kérlek, engedj meg egy kétsorost...
Zombikukac majom vagyok,
Segget napszámba' is nyalok!
Meg nem is tudom ki nyalja itt a majom seggét:D Csicska:D
Zombiee @. Figyeled? @. Vagy erre már nem megy a rím?
pedig ha olcsón megszámítanád és nem laksz messze (én észak-kelet pesten lakom) akkor még házhoz is mennék és amíg alszik ebéd után a gyermeked addig taníthatnál engem english-re.
Középfokúra feltudsz készíteni? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Középfokúra feltudsz készíteni? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 20. kedd 12:09
Sajnos most 1-2 évig nem praktizálok. Utána meg lehet, hogy megint nem.
Bármennyire is szereted a párod, ha nem kapod meg amit szeretnél, akkor az hiányozni fog. Egy idő múlva haragudni fogsz miatta, utána dacos leszel, ,és a hiány is csak egyre nő. Aztán meg majd ami jön.
Ezt írtad majom? Mert nézegetem egy ideje a betű-halmaidaqt, amiket te szemérmetlenül versnek mersz titulálni, de most ez viszi a prímet.Komolyan, te vagy nem ismersz egy rímet sem, vagy szabad verset akarsz írni, csak nemtudod, hogy annak is vannak szabályai, meg formai követelményei. Hiába szabad... Nem azt jelenti hogy ökörség. Komolyan te valami könyvtáros arc vagy? Igaz e?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 19. hétfő 17:33
A kurva az,
ha ujjadra ejted a nagyverőt,
s ordítva káromlod urad, ki elnézőn,
s huncut mosollyal újra ráejteti...
A kuuuurva!-üvöltöd kifordultan
magadból, s húsz menyecske lesi óhajod,
mint háremi eunuch szultáni papucsok sorát...
A kurva az,
mikor már nincs mondandód,
s az asszonyt e szó kiséretében meszeled
konyha falára, grádics bordáján gurítod,
hajánál húzod, s a tincsek
vérrel száradnak tenyered életvonalán...
Esztelen dühben fortyogsz...
A kurva az,
mikor eszed fogytával tótágast áll a világ,
s hirtelen riadtan átöleled
a torkodra fagyott sikolyt:
egyedül vagy!
Tökegyedül!
ha ujjadra ejted a nagyverőt,
s ordítva káromlod urad, ki elnézőn,
s huncut mosollyal újra ráejteti...
A kuuuurva!-üvöltöd kifordultan
magadból, s húsz menyecske lesi óhajod,
mint háremi eunuch szultáni papucsok sorát...
A kurva az,
mikor már nincs mondandód,
s az asszonyt e szó kiséretében meszeled
konyha falára, grádics bordáján gurítod,
hajánál húzod, s a tincsek
vérrel száradnak tenyered életvonalán...
Esztelen dühben fortyogsz...
A kurva az,
mikor eszed fogytával tótágast áll a világ,
s hirtelen riadtan átöleled
a torkodra fagyott sikolyt:
egyedül vagy!
Tökegyedül!
Rövid életünk...
Hát bizony!
Tegnap hallottam Máté Péter Most élsz c. számát Rúzsa Magdolna előadásában. Beleborzongtam. Egyfelől a mondanivalója igencsak ütős, másfelől a Magdi nagyon tud úgy énekelni, hogy az ember a csontjáig érzi.
Hát bizony!
Tegnap hallottam Máté Péter Most élsz c. számát Rúzsa Magdolna előadásában. Beleborzongtam. Egyfelől a mondanivalója igencsak ütős, másfelől a Magdi nagyon tud úgy énekelni, hogy az ember a csontjáig érzi.
Sajnos most 1-2 évig nem praktizálok. Utána meg lehet, hogy megint nem.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:41
Valahol olvastam, hogy angol tanár vagy. Adnál nekem órákat baráti áron? Lassan majd le kell angolból is vizsgáznom...
Egyetértek.
(Bár nem vagyok férfi, és nem járok kurvához, így csak kotnyeleskedni tudok itt.)
És nem is kell olyan nagy dolgokra gondolni, amikor azt mondjuk, hogy otthon nem kapnak meg a férfiak dolgokat. Hiszen még az orális szex sem alapvető minden nőnél.
(Bár nem vagyok férfi, és nem járok kurvához, így csak kotnyeleskedni tudok itt.)
És nem is kell olyan nagy dolgokra gondolni, amikor azt mondjuk, hogy otthon nem kapnak meg a férfiak dolgokat. Hiszen még az orális szex sem alapvető minden nőnél.
Valahol olvastam, hogy angol tanár vagy. Adnál nekem órákat baráti áron? Lassan majd le kell angolból is vizsgáznom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 20. kedd 11:25
Tudod, sörpocak, átlagos pénisz és tök nagy boldogság...