Hát, minden nap tanul valami újat az ember.
Az ítélkezés távol áll tőlem. Én vetettem fel, hogy a homoszexualitást ugyanúgy kell tekinteni két férfi és két nő között.
Az ítélkezés távol áll tőlem. Én vetettem fel, hogy a homoszexualitást ugyanúgy kell tekinteni két férfi és két nő között.
Tudod, sörpocak, átlagos pénisz és tök nagy boldogság...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:03
Hiába csúnya szereted őt ahogy leírtad néhányszor tehát akkor minden redben van . Nem igaz?
Ne olvasd egybe az utolsó két szót!
Persze, hogy minden rendben van.
2006. 06. 20. kedd 11:03
Hiába csúnya szereted őt ahogy leírtad néhányszor tehát akkor minden redben van . Nem igaz?
Igen, de közben fejbevágja az elejtendő zsákmányt...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:16
Ne felejsd el kedves charlotte, hogy a bumerángot a dobó mindig magának célozza...
Ne felejsd el kedves charlotte, hogy a bumerángot a dobó mindig magának célozza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 20. kedd 10:58
Csak pimaszkodj, akkor a bumerángot nem vezetni fogják, hanem neked célozni!
Ne olvasd egybe az utolsó két szót! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne olvasd egybe az utolsó két szót! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 10:57
Én sem ittam régóta, mégis csúnya fiú mellett ébredek. Hát hol van az igazság?
Csak pimaszkodj, akkor a bumerángot nem vezetni fogják, hanem neked célozni!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 10:53
ha mindeki bocsi, akkor ki vezeti a Bumerángot?
na jó, Én bocsi, tőlled charlotte!
Én sem ittam régóta, mégis csúnya fiú mellett ébredek. Hát hol van az igazság?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 10:55
Ezért nem iszom soha így nem éreht meglepetés, hogy csúnya lány mellet vagy fiú mellet ébrdejek fel!
Ezért nem iszom soha így nem éreht meglepetés, hogy csúnya lány mellet vagy fiú mellet ébrdejek fel!
ha mindeki bocsi, akkor ki vezeti a Bumerángot?
charlotte mindent tud, charlotte mindent kitalál, charlotte okos
Valóban félreértettem. Azt hittem, a "pasinak minden baja volt másnap" azt jelentette, hogy testileg nem volt a helyén.
Persze kérdés, hogy melyik végén akartál volna lenni a pasinak, illetve ő melyik végeden helyezkedett volna el.
Igen, az alkohol hatása elég érdekes dolgokat produkál, de azért annyira nem jó fájdalomcsillapító, hogy ha bevágják a lompost a popsiba, akkor ne ugorj el előle. Bár, valszeg értett a meleg pasi a gyengéd tágításhoz, szóval hihető, hogy közben nem volt annyira fájdalmas...
Ez érthető is, hiszen egy nőnek fogalma sincs, hogy egy pasi mit érez szopás közben.
De azért az fura, hogy magánál volt (mert a szopásra ugye emlékszik) és mégsem tiltakozott, amikor s.ggbe akarták dugni. Vagy úgy gondolta, hogy meghálálja ezzel a szuper szopit?
De azért az fura, hogy magánál volt (mert a szopásra ugye emlékszik) és mégsem tiltakozott, amikor s.ggbe akarták dugni. Vagy úgy gondolta, hogy meghálálja ezzel a szuper szopit?
Na, azért az elég meredek elképzelés, hogy férfiak azért kezdik el egymást ánuszon b.szni, mert megunták a pinát. Valószínűleg próbálta 15-20 évig titkolni (még maga előtt is), hogy a férfiakhoz vonzódik, aztán egyszer rájött, hogy nem bír tovább hazugságban élni.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 09:15
Hogy az a leszbi, homo ,meleg, buzi , ratyi, kurva, ribanc, örömlány,kéjhercegnő, éjszakai pillangó mindenit!
De elkanyarodtunk az eredeti témától!
Szoval ha már a buziknál tartunk azt mivel magyarázzátok amikor egy férfinek családja van gyerekei és egyszer csak buzi lesz belőle mondjuk 40 évesen és nem kell neki már az asszony.
Megunta ua a pinát dugni 15 évig mást meg nem dugott meg és újdonságra vágyik?
Ezenkívül úgy látom mostanában nem csak sok lány lesz leszbi vagy bisex hanem egyre több fiú is....
Hová jut a világ így?!
Szoval ha már a buziknál tartunk azt mivel magyarázzátok amikor egy férfinek családja van gyerekei és egyszer csak buzi lesz belőle mondjuk 40 évesen és nem kell neki már az asszony.
Ezenkívül úgy látom mostanában nem csak sok lány lesz leszbi vagy bisex hanem egyre több fiú is....
Hová jut a világ így?!
2200 a föld túlnépesedet a nemzetközi sexuális eligazító tanács aminek központja Californiában van kiadja a statáriumot mi szerint tilos ellenkező nemüeknek egymással sexuális viszonyt létesíteni, tilos ilyen irányú érintés és szóbeli ajánlat ellenkező esetben a büntetés halál!
Ez egy elképzelhető jövő?!
Ez egy elképzelhető jövő?!
Hogy az a leszbi, homo ,meleg, buzi , ratyi, kurva, ribanc, örömlány,kéjhercegnő, éjszakai pillangó mindenit!
Hová jut a világ így?!
Hová jut a világ így?!
A szülőanyánkat kivéve mind az.
Léci, ne köss belém azért, mert nem olvastad el figyelmesen, hogy milyen hsz-re reagáltam, ezért félremagyaráztad a szavaimat.
De ha le akarod járszani a meccset, gyere ki a hóra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha le akarod járszani a meccset, gyere ki a hóra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 19. hétfő 23:10
والمدرعات على المناطق القريبة من مكان الحادث، ولكن جيش " أقوى دولةٍ في العالموتخبطها في العراق، ولعل آخر هذه الحوادث وليس آخرها - بعون الله - ما قام به إخوانكم في الجناح العسكري لمجلس شورى يجر أثواب الخزي والعار، هذا وسنوافيكم بتفاصيل أكثر عن الحادث خلال الأيام المقبلة إن شاء الله، ولله الحمد والمنةعد: فلا زالت الحوادث تؤكّد ضعف الاستخبارات الأمريكية المزعومة وتخبطها في العراق، ولعل آخر هذه الحوادث وليس آخرها - بعون الله - ما قام به إخوانكم في الجناح العسكري لمجلس شورى المجاهدين من
Mindent összegezve:akár hányaveti, akár nem, a "Z" zsák megkapta a "Ch" foltját. Örüljön mindenki! :)))))
Mindent összegezve:akár hányaveti, akár nem, a "Z" zsák megkapta a "Ch" foltját. Örüljön mindenki! :)))))
والمدرعات على المناطق القريبة من مكان الحادث، ولكن جيش " أقوى دولةٍ في العالموتخبطها في العراق، ولعل آخر هذه الحوادث وليس آخرها - بعون الله - ما قام به إخوانكم في الجناح العسكري لمجلس شورى يجر أثواب الخزي والعار، هذا وسنوافيكم بتفاصيل أكثر عن الحادث خلال الأيام المقبلة إن شاء الله، ولله الحمد والمنةعد: فلا زالت الحوادث تؤكّد ضعف الاستخبارات الأمريكية المزعومة وتخبطها في العراق، ولعل آخر هذه الحوادث وليس آخرها - بعون الله - ما قام به إخوانكم في الجناح العسكري لمجلس شورى المجاهدين من
Mindent összegezve:akár hányaveti, akár nem, a "Z" zsák megkapta a "Ch" foltját. Örüljön mindenki! :))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindent összegezve:akár hányaveti, akár nem, a "Z" zsák megkapta a "Ch" foltját. Örüljön mindenki! :))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 22:49
Ez a "neked legyen igazad" kicsit fellengzős és hányaveti ahhoz képest, hogy az _én_ gondolataimat taglaljuk. Mr. Enigma és az én hozzászólásom végigolvasása után pedig egyértelmű, hogy nekem van igazam.