Ezt én is nagyon kipróbálnám!!
Én nagyon imádom,mikor egy pasi lepisil,folyik a melleimen,a puncimon....számomra ez nagyon izgató! Már a gondolattól is nedves vagyok!!
Én most pisiltem a saját számba és izgató volt nagyon. A párom is szokott a számba pisilni de nincs itthon sajna.
Próbáljátok ki ti is!!!
Próbáljátok ki ti is!!!
Én azt szeretném ha egy nő vagy lány a számba pisilne
Na,ez gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908510)
2015. 01. 06. kedd 10:46
Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a pisi! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben
remek szórakozás!
remek szórakozás!
Nemrég kezdett foglalkoztatni a dolog. Volt egy csaj, aki azt kérte tőlem, hogy pisiljek bele a puncijába, mert azt nagyon élvezi. Először furcsa volt, de végül belementem. Érdekes érzés volt, ahogy pisilek a puncijába. Láttam rajta, hogy élvezi, bevallom nekem is jó volt.
Keresek valakit aki egy jó kefélés után le pisilné a farkamat
ha érdekel irj privin
ha érdekel irj privin
Ez de beteg!
Törölt felhasználó (908510)
2015. 01. 06. kedd 10:46
Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a pisi! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben
remek szórakozás!
remek szórakozás!
Ha a prosztatámat izgatom,megszoktam hogy szájba vizelem magam. Nekem bejött.
Nincs se állandó, se alkalmi partnerem. Bár utóbbit is csak hosszú távra keresek és olyat, aki nyitott a pisiszex témára. Azért nem akárkit keresek, szimpátia, ápoltság fontos. Még soha nem próbáltam de nagyon szeretném. Nem tudom, hogy álljak neki keresni ilyen partnert, persze olyat aki szívesen benne van a témában. Ötletek, javaslatok, tanács?
Sok pezsgő, közös fürdés, gyertyafény, illatosított fürdőszoba, esetleg füstőlővel , mosdatás, végtelen simogatás és izgatás, sok sok pezsgő és jöhet az aranyzuhany! Próbáljátok ki! Szuper!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
izgasd a g pontját. úgy fogja érezni be kell pisilnie :P
Itassad meg sörrel!
(Ez egy válasz csoky21 üzenetére (2015. 04. 18. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz csoky21 üzenetére (2015. 04. 18. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 18. szombat 14:10
Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis pisivel, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön pisilnie elottem?esetleg rám?
Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis pisivel, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön pisilnie elottem?esetleg rám?
mostanában egyre jobban terjed itt a videok között is a pisi. csak igy tovább
Biztos jó játék ez a több nickes skizo fórumozás, de akkor fektess energiát abba is, hogy a stílus legyen eltérőbb minden nick esetében, mert így hamar átlátni a szitán. Pl. regisztrálj egy hermafrodita karakter is és feltétlenül jól jönne egy nimfomán nő bőrébe bújnod.
remek szórakozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
remek szórakozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2014. 08. 14. csütörtök 09:26
...én 1x majdnem így jártam, a barátom barátnőjét kényeztettük, és ő kérte, hogy pisiljük le az arcát, így tettünk, de közben a barátom erősen "csöcsörészett" is, na ettől, ha nem is kaki, de puki kijött a jányból....hangos és szagos, nekem le is konyult a szerszámom.....szóval vigyázni kell, mert furcsa az élet!
Sziasztok engem marhara erdekel ez a dolog fiatal korom ellenere de halaistennek masokat is igy nem vagyok ezzel egyedul.
tehat ha gondoljotatok vegyuk fel a kapcsolatot mert amiket leirtatok engem mindegyike erdekel sot.
skypeon kellene folytatni de szandekosan nem irom le csak majd ha erre visszajeleztek puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tehat ha gondoljotatok vegyuk fel a kapcsolatot mert amiket leirtatok engem mindegyike erdekel sot.
skypeon kellene folytatni de szandekosan nem irom le csak majd ha erre visszajeleztek puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (82876)
2015. 01. 01. csütörtök 16:47
Sziasztok, fiatal párként keresünk olyanokat akiket érdekelne közös maszti, használt fehérneműk, és pisiszex! elsősorban párok jelentkezését várjuk, de lány vagy fiú egyedül is érdekes lehet! Légyszi Privátban írjatok - Szolnok megye
Izgat már jó ideje a pisi szex,ès most vègre sikerült rávenni a páromat!Egy kiadós nyalás után kimentünk a fürdőbe,èn befeküdtem a kádba,ő meg fölèm terpesztett!Lepisilt!Közben nyaltam!Ment a számba is!Először furcsa íze volt!Kiváncsi leszek a következőre!!
Sziasztok, fiatal párként keresünk olyanokat akiket érdekelne közös maszti, használt fehérneműk, és pisiszex! elsősorban párok jelentkezését várjuk, de lány vagy fiú egyedül is érdekes lehet! Légyszi Privátban írjatok - Szolnok megye