Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 13. kedd 23:43  #135
WildHorse WildHorse
Ez inkább a te nevedhez passzolna.... eplus2
Amugy hímkurvának inkább azokat hívják akik homoszexuálisokkal mennek el pénzért tehát maximum én hölgykísérő lehetnék. hehe
2006. 06. 13. kedd 23:21  #134
birlik birlik
Hooo, ez lyooo kerdes...? Haaaaat , mind a kettoooo!
Vagyis a kremet miert ne kennem az arcomra? Elvegre megbizom a szakertelmedben...! Ha igenyeled, hat biztosithatom szamodra a spermat, nagy mennyisegben!!! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 13. kedd 14:32
És az arcodra szeretnéd kenni, vagy inkább biztosítanád a belevaló spermát?
ravasz1 vigyor5 wink
2006. 06. 13. kedd 16:18  #133
Törölt felhasználó (7767)
worship eljen vigyor2 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 13. kedd 16:11
Az idézőjelet ezek szerint nem ismered. rolleyes
2006. 06. 13. kedd 16:14  #132
Valaki aki vad Valaki aki vad
Ott a pont!
worship wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:11
2006. 06. 13. kedd 16:11  #131
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 13:58
Éles eszű/szemű barátaim, nem tűnt fel, hogy úgy kezdődik: tanulságos történet és nem úgy, hogy tanulságos történetem, ráadásul egy árva szóval sem mondtam, hogy velem történt, csak első szám első személyben másoltam. :)))

Mindenesetre megérte begépelni, annyira életszerű.
2006. 06. 13. kedd 16:00  #130
gonoszKismalac gonoszKismalac
Csak azon senki nem mosolyog...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 15:19
röfi: Nem te vagy a Nemzet Ference?
Az is sokat kamuzik mostanában!
2006. 06. 13. kedd 15:19  #129
röfi: Nem te vagy a Nemzet Ference?
Az is sokat kamuzik mostanában!
2006. 06. 13. kedd 15:17  #128
Hát, ha a Wildhorse hímkurva, akkor itt sok férfi fogja irigyelni: orrba-szájba kefélhet és még pénzt is kap érte. Hmmmmmm
vigyor5 ravasz1
2006. 06. 13. kedd 15:00  #127
nyes hehe
2006. 06. 13. kedd 14:36  #126
Te, Wildhorse! A legtöbb sztorid úgy kezdődik, hogy munkámból kifolyólag így meg úgy. Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit dolgozol? Nem publikus véletlenül?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 13. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 11:17
Történet:
Na ez ismerős! gunyos1
Volt egy csaj aki a recepción dolgozott ahova jártam edzésre régen.
Hú nagyon finom kis szőke csaj volt még mosolygni sem mertem rá. pardon1

Mindig csak nézegettem magamnak.
Az egyik barátom valakilye ott dolgozott és megtudtam, hogy az edzőterem tulajával kavar, ezért inkább letettem róla.
Pár évvel később a munkámból adódóan újra összefutottunk és dumálgattam vele.
Kiderült, hogy nem Ő hanem egy másik szöszi volt aki a fönök csaja volt.
Nagyon soxor taliztam Vele a munkám miatt és sokat beszélgettünk.
Férje volt neki de már nem szerette és éreztem, hogy lehet köztünk valami akkkoriban én is léha életet éltem tehát belefért volna az akció.
Szóval nagyon sok véletlen és direkt érintés volt közöttünk amikor találkoztunk.
Közel egy évig kellett fűznöm hogy összejöjjön a randi.
Végül összejött és nagyon jó volt sokat csókolóztunk tapiztuk egymást stb.
Tovább akartam folytatni,de akkor azt mondta, hogy nincs még felkészülve hogy a férjét megcsalja.
Ok mondtam, de továbbra is taliztunk a meló miatt és folytattuk a flörtölést, de más nem történt hónapokig.
Egyszer csak amikor beszélgettünk elkottyantotta, hogy mással is randizott azóta és lehet, hogy elfog válni.
Na ekkor úgy gondoltam, hogy eljött az én időm! eplus2
Megbeszéltem Vele egy randit ,de úgy hogy tudtuk itt már tényleg komoly sex lesz.
Elmentünk hozzám és nekiláttunk amikor egyszer csak azt mondta zavarja a fény engedjem le a redőnyt, ok folytattuk.
Pár perc múlva nagyon sötét van huzzam egy kicsit fel inkább. wow1
Kezdett elmenni a kedvem az egésztől szép lassan kb még legalább 5 baja volt: szomjas hozzak neki inni, takarózzunk be majd ki, stb ,stb.
A végén már annyira elment a kedvem, hogy már nem is állt fel és gondoltam abbahagyjuk az egészet ekkor meg ő mászott rám és a szájába vette a farkamat / amit azelőtt még senkinek nem csinált, ezért megpróbáltam erőt venni magamon hátha abbahagyja a tortúrázást / vigyor5
A végén megvédtem a hazabecsületét és telspriccoltam az arcát meg a melleit,de nem így képzeletem el az egészet és kínosan éreztem magam amiért nem ment a dolog még ha nem is az én hibám volt... oooo
Mi ebből a tanulság?
Soha ne kezdj olyannal akinek párja van mert rohadt nehéz dolgod lehet vele és a huzavona sokkal rosszabb mintha kategorikus nemet kapsz valakitől....
2006. 06. 13. kedd 14:32  #125
És az arcodra szeretnéd kenni, vagy inkább biztosítanád a belevaló spermát?
ravasz1 vigyor5 wink
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 13. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 11:11
En is kiprobalnam
2006. 06. 13. kedd 14:31  #124
Törölt felhasználó (7767)
Valld be férfiasan: lebuktál! nyes vigyor2 wave
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 13:58
Éles eszű/szemű barátaim, nem tűnt fel, hogy úgy kezdődik: tanulságos történet és nem úgy, hogy tanulságos történetem, ráadásul egy árva szóval sem mondtam, hogy velem történt, csak első szám első személyben másoltam. :)))

2006. 06. 13. kedd 13:58  #123

(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 13:38
Ez a sztori kb 10 éve kering a neten:-P
Úgyhogy te csak kamuzol!
2006. 06. 13. kedd 13:38  #122
Ez a sztori kb 10 éve kering a neten:-P
Úgyhogy te csak kamuzol!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 13:18
Ezek után, hogy ennyire nem bíztak meg bennem???
Még mit nem!!!
eplus2 mf2
2006. 06. 13. kedd 13:28  #121
birlik birlik
Hooo Vazze!
Megusztad de lemaradtal mind a kettorol...!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 13:18
Még mit nem!!!
eplus2 mf2
2006. 06. 13. kedd 13:18  #120
Még mit nem!!!
eplus2 mf2
2006. 06. 13. kedd 12:43  #119
Tanulságos történet:

Nagyon boldog ember voltam.
Már több, mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott a gyönyörűszép húga!
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül.
Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém.
Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.
Egy napon a húgica hívott ás megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül volt amikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam amit nem tudott leküzdeni.
Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Nos hát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámbaés ha szeretnél még egy utolsó örült vad szeretkezést, akkor gyere és tégy a magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn.
Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára.
Egy pillanatig ott álltam, majd majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz, kinyitottam majd a kocsimhoz rohantam.
Körös köröl ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!
Apósjelöltem könnyes szemmel ölelt át és azt mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
- Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak, üdvözlünk a családban!

Mi a tanulság???

Mindig a kocsiban tartsd az óvszert...!!!

2006. 06. 13. kedd 11:43  #118
birlik birlik
Na latod, megy ez! eljen
De ne vonjal le (elhamarkodott) tanulsagot 1 tort.-bol.
Itt valaki azt irta (nem emlekszem mar ki volt), hogy Nemeto.-ban abbol el, hogy elhanyagolt , parban elo nokkel kefel. (jo vagy rosz az az o dolga...)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 13. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 11:17
Történet:
Na ez ismerős! gunyos1

Az egyik barátom valakilye ott dolgozott és megtudtam, hogy az edzőterem tulajával kavar, ezért inkább letettem róla.
Férje volt neki de már nem szerette és éreztem, hogy lehet köztünk valami akkkoriban én is léha életet éltem tehát belefért volna az akció.
Szóval nagyon sok véletlen és direkt érintés volt közöttünk amikor találkoztunk.
Tovább akartam folytatni,de akkor azt mondta, hogy nincs még felkészülve hogy a férjét megcsalja.
Ok mondtam, de továbbra is taliztunk a meló miatt és folytattuk a flörtölést, de más nem történt hónapokig.
Egyszer csak amikor beszélgettünk elkottyantotta, hogy mással is randizott azóta és lehet, hogy elfog válni.
Megbeszéltem Vele egy randit ,de úgy hogy tudtuk itt már tényleg komoly sex lesz.
Elmentünk hozzám és nekiláttunk amikor egyszer csak azt mondta zavarja a fény engedjem le a redőnyt, ok folytattuk.
Kezdett elmenni a kedvem az egésztől szép lassan kb még legalább 5 baja volt: szomjas hozzak neki inni, takarózzunk be majd ki, stb ,stb.
A végén már annyira elment a kedvem, hogy már nem is állt fel és gondoltam abbahagyjuk az egészet ekkor meg ő mászott rám és a szájába vette a farkamat / amit azelőtt még senkinek nem csinált, ezért megpróbáltam erőt venni magamon hátha abbahagyja a tortúrázást / vigyor5
A végén megvédtem a hazabecsületét és telspriccoltam az arcát meg a melleit,de nem így képzeletem el az egészet és kínosan éreztem magam amiért nem ment a dolog még ha nem is az én hibám volt... oooo
Mi ebből a tanulság?
Soha ne kezdj olyannal akinek párja van mert rohadt nehéz dolgod lehet vele és a huzavona sokkal rosszabb mintha kategorikus nemet kapsz valakitől....
2006. 06. 13. kedd 11:17  #117
WildHorse WildHorse
Történet:
Na ez ismerős! gunyos1

Mi ebből a tanulság?
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:52
masik sztori
ugyanez a hölgy
következö tavasszal
ugyanaz a szorakozohely
ugyanolyan celbol elhagyjuk
szoknya ala benyul, bugyi lehuz, szoknya föl...nagy nehezen sikerült beletalalnom a megfelelö helyre ( nem ment könnyen, de megis sikerült )
2-3 percre ra egy kerekparos elhalad mellettünk, es megbamul
meg a következö, meg a következö ( este 10 körül )
a hölgy közli, hogy igy nem megy a dolog.
elindult haza, en meg ottmaradtam keves verrel a fejemben...gondoltam elszivok egy cigit
eszrevettem, h a bugyija is ottmaradt
fölkaptam, utanarohantam
meg akartam vele beszelni, hogy megiscsak össze kellene hozni a dolgot valamikor
mire ö:
ahh neeem..meggondoltam magam..inkabb megis hü maradok a baratomhoz, akivel evek ota együtt vagyok
confused
2006. 06. 13. kedd 11:11  #116
birlik birlik
En is kiprobalnam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 09:56
Sajnos nem tudok neked tudományosan igazolt választ adni erre, jómagam pedig még soha nem hagytam fent annyi ideig, hogy láthassam a pozitív hatását.
De azért érdekes lenne, ha megjelenne olyan arckrém nőknek, amiben ondó van.
Ilyen lehetne a hirdetése:
Ondolin - mert megérdemled!
vigyor5
/ 25