Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 13. kedd 10:58  #115
WildHorse WildHorse
Oké, bevallom nem fog menni öreg vagyok én már a kalandokhoz! duma
Viszont fotósnak még mindig elmehetek akkor legalább csak a gép tettrekészségét kell bizonyítanom! lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 12. hétfő 11:05
Ezennel átkeresztellek ShyHorse-ra!
wink
Hát, kipróbáljuk, hogy megy-e, aztán ha nem, akkor lesz egy újabb sztorink ebbe a topicba.
vigyor5
2006. 06. 13. kedd 09:56  #114
Sajnos nem tudok neked tudományosan igazolt választ adni erre, jómagam pedig még soha nem hagytam fent annyi ideig, hogy láthassam a pozitív hatását.
De azért érdekes lenne, ha megjelenne olyan arckrém nőknek, amiben ondó van.
Ilyen lehetne a hirdetése:
Ondolin - mert megérdemled!
vigyor5
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 13. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 07:45
17 eves lehettem.
Visszaterve a masik esetemhez: tenyleg igaz, hogy az "anyag" szepiti az arcboert? Mit tudtok Ti errol?
Vitamin azert van benne! wave
2006. 06. 13. kedd 07:45  #113
birlik birlik
17 eves lehettem.
Visszaterve a masik esetemhez: tenyleg igaz, hogy az "anyag" szepiti az arcboert? Mit tudtok Ti errol?
Vitamin azert van benne! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:19
Birlik lehetett 16 év alatti is, mert ugye gimibe 14 éves korától jár az ember (kivéve a 8 osztályos gimit...). Ha meg kiskorú volt, miért nem az anyukáját hívták?
De abban egyetértünk, hogy az égvilágon semmi közük hozzá.
2006. 06. 13. kedd 07:42  #112
birlik birlik
Kedves ghorrag!
Mas szelek fujtak.
Mas idok voltak akkor! Nem vagyok egy mai gyerek...
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:13
ha mar koleszsztorik:
buli utan fölebredek...fejfajas, kiszaradt szaj stb...fölemelem a fejem...ez egyik szobatarsamon lovagol egy leanyzo...gondoltam alszok meg egy kicsit..atfordultam a masik oldalamra, es meg fel ora szunya.
mikor megbeszeltük a sraccal, kicsit zavarba jött, de aztan megegyeztünk, ha esetleg a szitu forditva törtenne, ö se zavarna meg minket.

egyebkent meg :
birlik!
hany eves voltal?
mert szerintem egy gimi igazgatonak sincs hozza köze, hogy egy 16 ev feletti tanitvanyanak mennyivel idösebb a partnere (merthogy az volt a bajuk, hogy azt gondoltak)
szoval lehetne 60 eves is, es lehetne valoban mondjuk a szeretöje...akkor sincs hozza semmi köze, hogy kivel mikent setal az ifju az utcan tanitas utan
2006. 06. 13. kedd 07:40  #111
birlik birlik
Hat epp ez az. En erztem magam szarul, mert en mas-milyennek ismertem a magan eleteben a lanyt. Az eset utan derult ki szamomra,hogy o ezt nem csak azzal a sraccal muvelte, de mint irtam volt, sajnos velem nem. Azert ma adnek en is neki egy jo adagot, foleg par napos "dieta" utan... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 21:55
Én igazából nem értem, hogy miért te érezted magad kínosan. Inkább nekik volt ez ciki.
Bár, nekem is volt egy hasonló esetem a koliban. A szobatársam épp a fickóját szopta, amikor váratlanul hazamentem, mert elmaradt egy órám. A kis bolondok nem zárták be az ajtót, így amikor kopogtatás nélkül (naná) beléptem, mindhárman zavarba jöttünk. Aztán én hebegve kihátráltam, de még visszakiabáltam, hogy legközelebb zárják be az ajtót.
2006. 06. 12. hétfő 23:19  #110
ghorrag ghorrag
na ez a sztori nem velem törtent,hanem az egyik cimborammal tavaly nyaron...de NAGYON KINOS!!!:
srac meseli;
voltam ezen az X fesztivalon, ahol megismerkedtem az egyik kocsmaban egy csinos hölggyel.
negyedora-huszperc beszelgetes utan irany a sator.
fel ora mulva ismet a kiindulasi helyre beterven (a kocsmaban) a hölgy odahuppan egy kisebb asztaltarsasaghoz, majd a következö szavak hagyjak el a szaja szelet;
- gyere ülj le te is ( ö leült )...hadd mutassam be a cimboraimat..ö itt X...ö itt Y...ö meg itt a jegyesem Z
merges2 wow3 gonosz3 szomoru1
2006. 06. 12. hétfő 22:58  #109
ghorrag ghorrag
a 111-es sztorit azert nem banom, mert nem tudom, hogy ment volna-e egyaltalan
ha igen, akkor sem lett volna benne sok elvezet, meg ugysem emlekeztem volna ra

a leanyzoval azota egyszer talalkoztam ( ra par honapra )...akkor megbeszeltük, hogy nem lesz semmi...csak smaroltunk
2006. 06. 12. hétfő 22:54  #108
Jáááááááááj
Hát nem ilyen végszóra számítottam...

(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:52
masik sztori
ugyanez a hölgy
következö tavasszal
ugyanaz a szorakozohely
ugyanolyan celbol elhagyjuk
szoknya ala benyul, bugyi lehuz, szoknya föl...nagy nehezen sikerült beletalalnom a megfelelö helyre ( nem ment könnyen, de megis sikerült )
2-3 percre ra egy kerekparos elhalad mellettünk, es megbamul
meg a következö, meg a következö ( este 10 körül )
a hölgy közli, hogy igy nem megy a dolog.
elindult haza, en meg ottmaradtam keves verrel a fejemben...gondoltam elszivok egy cigit
eszrevettem, h a bugyija is ottmaradt
fölkaptam, utanarohantam
meg akartam vele beszelni, hogy megiscsak össze kellene hozni a dolgot valamikor
mire ö:
ahh neeem..meggondoltam magam..inkabb megis hü maradok a baratomhoz, akivel evek ota együtt vagyok
confused
2006. 06. 12. hétfő 22:54  #107
elix elix
jaj
2006. 06. 12. hétfő 22:52  #106
ghorrag ghorrag
masik sztori
ugyanez a hölgy
következö tavasszal
ugyanaz a szorakozohely
ugyanolyan celbol elhagyjuk
szoknya ala benyul, bugyi lehuz, szoknya föl...nagy nehezen sikerült beletalalnom a megfelelö helyre ( nem ment könnyen, de megis sikerült )
2-3 percre ra egy kerekparos elhalad mellettünk, es megbamul
meg a következö, meg a következö ( este 10 körül )
a hölgy közli, hogy igy nem megy a dolog.
elindult haza, en meg ottmaradtam keves verrel a fejemben...gondoltam elszivok egy cigit
eszrevettem, h a bugyija is ottmaradt
fölkaptam, utanarohantam
meg akartam vele beszelni, hogy megiscsak össze kellene hozni a dolgot valamikor
mire ö:
ahh neeem..meggondoltam magam..inkabb megis hü maradok a baratomhoz, akivel evek ota együtt vagyok
confused
2006. 06. 12. hétfő 22:52  #105
Érdekes a lány hozzáállása is: hidegben akarta, melegben nem? Bár gondolom az történt, hogy a köztes időben átgondolta, hogy akarja-e igazán...
De azt nem értem, hogy te miért nem bánod, hogy nem jött össze? Amikor józanul láttad, már nem tetszett annyira?
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:43
sztori:
19 eves voltam
buli volt egy decemberi ejszakan
nem nagyon emlexem az esemenyekre, csak utolag rekonstrualtuk, ...masok elbeszelese alapjan
ahh..csak röviden
smaroltam egy evfolyamtarsammal, aztan mentem tovabb vedelni...smaroltam egy osztalytarsammal, mikor odalepett egy baratnöje (3 evvel idösebb nalunk )... gyorsan valtottam, es vele smaroltam tovabb....aztan öt magameva akartam tenni...ezert elhagytuk a szorakozohelyet, de kisvartatva ismet megjelentünk...ekkor az egyik cimboram odajött, es megkerdezte, hogy mi van, mire en allitolag azt feleltem, hogy olyan hideg van odakint, hogy elment töle a kedvem...mire ö: miert nem setaltok el a koleszba...ugyis üres a szoba...erre en ismet fölbuzdulva megint be akartam füzni a hölgyet, de ö visszautasitott.
mondjuk ez az, amit nem banok...de egy kicsit akkor is kinos
2006. 06. 12. hétfő 22:43  #104
ghorrag ghorrag
sztori:
19 eves voltam
buli volt egy decemberi ejszakan
nem nagyon emlexem az esemenyekre, csak utolag rekonstrualtuk, ...masok elbeszelese alapjan
ahh..csak röviden
smaroltam egy evfolyamtarsammal, aztan mentem tovabb vedelni...smaroltam egy osztalytarsammal, mikor odalepett egy baratnöje (3 evvel idösebb nalunk )... gyorsan valtottam, es vele smaroltam tovabb....aztan öt magameva akartam tenni...ezert elhagytuk a szorakozohelyet, de kisvartatva ismet megjelentünk...ekkor az egyik cimboram odajött, es megkerdezte, hogy mi van, mire en allitolag azt feleltem, hogy olyan hideg van odakint, hogy elment töle a kedvem...mire ö: miert nem setaltok el a koleszba...ugyis üres a szoba...erre en ismet fölbuzdulva megint be akartam füzni a hölgyet, de ö visszautasitott.
mondjuk ez az, amit nem banok...de egy kicsit akkor is kinos
2006. 06. 12. hétfő 22:36  #103
off: igazad van, kedves ghorrag, és én meg ezért írtam, hogy "lehetett 16 év alatti is". Én azt a verziót fejtettem ki, amikor kiskorú, és a szülőt kellett volna értesíteni.
wave
Jól megbeszéljük itt a dolgot a Birlik háta mögött...
nyes
Gyere, Birlik, világosíts fel minket!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:33
off: charlotte! igazad van, es eppen ezert kerdeztem, hogy hany eves volt
on
2006. 06. 12. hétfő 22:33  #102
ghorrag ghorrag
off: charlotte! igazad van, es eppen ezert kerdeztem, hogy hany eves volt
on
2006. 06. 12. hétfő 22:19  #101
Birlik lehetett 16 év alatti is, mert ugye gimibe 14 éves korától jár az ember (kivéve a 8 osztályos gimit...). Ha meg kiskorú volt, miért nem az anyukáját hívták?
De abban egyetértünk, hogy az égvilágon semmi közük hozzá.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 22:13
ha mar koleszsztorik:
buli utan fölebredek...fejfajas, kiszaradt szaj stb...fölemelem a fejem...ez egyik szobatarsamon lovagol egy leanyzo...gondoltam alszok meg egy kicsit..atfordultam a masik oldalamra, es meg fel ora szunya.
mikor megbeszeltük a sraccal, kicsit zavarba jött, de aztan megegyeztünk, ha esetleg a szitu forditva törtenne, ö se zavarna meg minket.

egyebkent meg :
birlik!
hany eves voltal?
mert szerintem egy gimi igazgatonak sincs hozza köze, hogy egy 16 ev feletti tanitvanyanak mennyivel idösebb a partnere (merthogy az volt a bajuk, hogy azt gondoltak)
szoval lehetne 60 eves is, es lehetne valoban mondjuk a szeretöje...akkor sincs hozza semmi köze, hogy kivel mikent setal az ifju az utcan tanitas utan
2006. 06. 12. hétfő 22:13  #100
ghorrag ghorrag
ha mar koleszsztorik:

egyebkent meg :
birlik!
hany eves voltal?
2006. 06. 12. hétfő 21:55  #99
Én igazából nem értem, hogy miért te érezted magad kínosan. Inkább nekik volt ez ciki.
Bár, nekem is volt egy hasonló esetem a koliban. A szobatársam épp a fickóját szopta, amikor váratlanul hazamentem, mert elmaradt egy órám. A kis bolondok nem zárták be az ajtót, így amikor kopogtatás nélkül (naná) beléptem, mindhárman zavarba jöttünk. Aztán én hebegve kihátráltam, de még visszakiabáltam, hogy legközelebb zárják be az ajtót.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 20:48
A kovetkezo tortenet nekem volt kinos, de igazabol nem ertem miert...
A gimiben volt egy kisse dundi csaj, felettunk jart egy evvel. Szep arcu, ugyes , nyilt lany. Az volt a szokasa, hogy a szunetekben a fiu wc-be jart cigizni. Mindenki tudta, nem zavartattuk magunkat. Bementunk, kisebb-nagyobb dolgunkat elvegezni, a csajszi ott volt.
Egyszer berontok a wc-be, az eloter uress, feltepem az egyik rekeszt...hat ott terdel a csajszi az egyik fiu elott es eppen ket kezzel keni az arcara a "materiat"...Az volt az elkepzelese, hogy szepiti az arcbort! Lehet, hogy igy van? Allitolag mindenki tudta rola, hogy ezt csinalja. Velem sajnos nem!
En nagyon szarul ereztem magam az eset utan...
2006. 06. 12. hétfő 20:48  #98
birlik birlik
A kovetkezo tortenet nekem volt kinos, de igazabol nem ertem miert...
A gimiben volt egy kisse dundi csaj, felettunk jart egy evvel. Szep arcu, ugyes , nyilt lany. Az volt a szokasa, hogy a szunetekben a fiu wc-be jart cigizni. Mindenki tudta, nem zavartattuk magunkat. Bementunk, kisebb-nagyobb dolgunkat elvegezni, a csajszi ott volt.
Egyszer berontok a wc-be, az eloter uress, feltepem az egyik rekeszt...hat ott terdel a csajszi az egyik fiu elott es eppen ket kezzel keni az arcara a "materiat"...Az volt az elkepzelese, hogy szepiti az arcbort! Lehet, hogy igy van? Allitolag mindenki tudta rola, hogy ezt csinalja. Velem sajnos nem!
En nagyon szarul ereztem magam az eset utan...
2006. 06. 12. hétfő 15:07  #97
Hát ez rettentő kínos lehetett - az igazgatónak
nyes
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 13:57
Anyam nagyon fiatal volt amikor engem szult.
Gimis koromban (anyam meg mindig nagyon csinos es fiatalos no volt)setaltunk egyutt az utcan es en artatlanul atoleltem a vallat o meg a derekam.
Puszit is nyomott az arcomra ugy ahogyan egy anya szokott a fianak.
Meglatta ezt egy f*** tanar a sulibol es masnap hivattak az igazgatosagra. Milyen dolog az, hogy en idosebb nokkel az utcan olelkezve jarok stb. Nem voltak hajlandok elhinni, hogy az anyammal setaltam addig amig az osztalyfonokm nem bizonyitotta. nyes
2006. 06. 12. hétfő 13:57  #96
birlik birlik
Anyam nagyon fiatal volt amikor engem szult.
Gimis koromban (anyam meg mindig nagyon csinos es fiatalos no volt)setaltunk egyutt az utcan es en artatlanul atoleltem a vallat o meg a derekam.
Puszit is nyomott az arcomra ugy ahogyan egy anya szokott a fianak.
Meglatta ezt egy f*** tanar a sulibol es masnap hivattak az igazgatosagra. Milyen dolog az, hogy en idosebb nokkel az utcan olelkezve jarok stb. Nem voltak hajlandok elhinni, hogy az anyammal setaltam addig amig az osztalyfonokm nem bizonyitotta. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 11:09
Na, írok egy TÖRTÉNETET, mert mégis csak ez itt a cél:
Amikor én gimis voltam, még szigorúbb erkölcsök uralkodtak az iskolában. Az akkori hapsim másik suliba jár, és már vége volt az óráinak, ezért beugrott hozzám a nagyszünetben. A bejárati ajtó mellett álltunk le beszélgetni, és persze, ha már karnyújtásnyira volt tőlem életem szerelme, ölelkeztünk és csókolóztunk is. Szerencsétlenségemre, az igazgatónő pont arra járt, megkaptam a fejmosást buja viselkedésemért és felzavart a terembe.
Következő szünetben bemondták az iskolarádióban, hogy ezentúl tilos randevúzgatni a suli területén, és a magánügyeit mindenki otthon intézze.
/ 25