Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 12. hétfő 13:37  #95
Törölt felhasználó (21812)
Mázlista!
worship
De mint látod, nem is olyan nagyon nagy baj, ha néha kínos helyzetbe kerül az ember, mert később jókat lehet rajta röhögni és legalább van mit mesélni az unokáknak.
Tudod, Pistike, amikor a nagyi fiatal volt és a fiúk futottak utána.....
vigyor5
2006. 06. 12. hétfő 12:53  #94
s s VIP
Sajnos mindig is lesznek ilyen emberek...nekem erről az jut eszembe amikor gimiben a csajommal csak ölelkeztem a folyosón, erre odajött az egyik legkonzervativabb tanár és elkezdte nekem osztani hogy mit szólnék én hozzá ha ő a férjével (merthogy az is ott tanít) a folyosón ölelkezne meg smárolna. Mondtam neki hogy bocs, de szeirnted ha én ezt csinálom akkor mit szólnék hozzá? NEm vette a lapot és tovább osztotta nekem hogy milyen gátlástalanok vagyunk..hát bocs mf3
2006. 06. 12. hétfő 12:44  #93
ghorrag ghorrag
kicsit off, de barackle iromanyarol jutott eszembe: alt isk-ban meg nem volt semmi közöm a nökhöz, de ugye a lanyok hamarabb ernek
az egyik tanarnö mindig olyan kurvasan öltözködött, hogy a fel suli azon röhögött
na pont ez a tanarnö szidta le az egyik 14 eves leanyzot, hogy hogy mereszel igyen szegyenletes ruhakat fölvenni...szerintem a monopol statuszat feltette smile
2006. 06. 12. hétfő 11:33  #92
baracklé baracklé
ez nem kínos (persze szar szitu), hanem inkább a iskola hülyesége
nem csak régebben, mostanság is vannak "konzervatív" (értsd: szűk látókörű, idióta, stb) középsulik, mint pl amilyenbe én is jártam. haveromnak megtiltották az ölelkezést(!), én meg hetedikben azért kaptam fél órás monológot, mert a barátnőmmel az udvaron kézen fogva sétálgattunk (tegyük hozzá, elég jót röhögtünk utána a dolgon :))
2006. 06. 12. hétfő 11:09  #91
Na, írok egy TÖRTÉNETET, mert mégis csak ez itt a cél:
Amikor én gimis voltam, még szigorúbb erkölcsök uralkodtak az iskolában. Az akkori hapsim másik suliba jár, és már vége volt az óráinak, ezért beugrott hozzám a nagyszünetben. A bejárati ajtó mellett álltunk le beszélgetni, és persze, ha már karnyújtásnyira volt tőlem életem szerelme, ölelkeztünk és csókolóztunk is. Szerencsétlenségemre, az igazgatónő pont arra járt, megkaptam a fejmosást buja viselkedésemért és felzavart a terembe.
Következő szünetben bemondták az iskolarádióban, hogy ezentúl tilos randevúzgatni a suli területén, és a magánügyeit mindenki otthon intézze.
2006. 06. 12. hétfő 11:05  #90
Ezennel átkeresztellek ShyHorse-ra!
wink
Hát, kipróbáljuk, hogy megy-e, aztán ha nem, akkor lesz egy újabb sztorink ebbe a topicba.
vigyor5
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 10:56
Hát ez sajna akkor nem fog összejönni ha csak nem keresek egy másik csajt aki bevállalja a 4-est. rolleyes
Amúgy nem is tudom, hogy 4-esbe menne-e nekem mert elég szégyenlős vagyok! shakehead nyes
2006. 06. 12. hétfő 10:56  #89
WildHorse WildHorse
Hát ez sajna akkor nem fog összejönni ha csak nem keresek egy másik csajt aki bevállalja a 4-est. rolleyes
Amúgy nem is tudom, hogy 4-esbe menne-e nekem mert elég szégyenlős vagyok! shakehead nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 12. hétfő 10:16
Az uram azt üzeni, hogy vagy hozod az asszonyt, vagy nincs mozizás!
Ja, és hozz valakit, aki közben sétálni viszi a gyereket! De olyan ember kell ám, aki szimpatikus a kiskölyöknek, különben nem marad el vele. Legjobb lenne, ha mindannyian ideköltöznétek pár napra, hogy megszeressen mindenkit.
vigyor5
2006. 06. 12. hétfő 10:16  #88
Az uram azt üzeni, hogy vagy hozod az asszonyt, vagy nincs mozizás!
Ja, és hozz valakit, aki közben sétálni viszi a gyereket! De olyan ember kell ám, aki szimpatikus a kiskölyöknek, különben nem marad el vele. Legjobb lenne, ha mindannyian ideköltöznétek pár napra, hogy megszeressen mindenkit.
vigyor5
2006. 06. 12. hétfő 10:09  #87
WildHorse WildHorse
Az asszony nem partner az ilyesmiben ezért maradjunk csak aédes kettesben. smile
Szóval átmegyek Hozzád és csak videót nézünk és semmi mást nem csinálunk, na jó esetleg egymás előtti maszturbálás még belefér az nem megcsalás! wink eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 23:25
És ha hozod a barátnődet (feleségedet), átmegyünk a 4-es gabalyodás topicba is egy kicsit
ravasz1
2006. 06. 11. vasárnap 23:41  #86
Törölt felhasználó (7767)
eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 23:25
És ha hozod a barátnődet (feleségedet), átmegyünk a 4-es gabalyodás topicba is egy kicsit
ravasz1
2006. 06. 11. vasárnap 23:25  #85
ravasz1
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 23:18
Hál istennek nem volt kamera a környéken. smile
A Te felvételidet a home-okat mikor nézhetem meg?! wink
Nekem is van egy pár ahogy mondtam nem gond elmennem Hozzád, hogy otthon maradjon a videod sőt még az enyémet is átviszem.
Nos mit szólsz az ötlethez?! eljen
2006. 06. 11. vasárnap 23:18  #84
WildHorse WildHorse
Hál istennek nem volt kamera a környéken. smile
A Te felvételidet a home-okat mikor nézhetem meg?! wink
Nekem is van egy pár ahogy mondtam nem gond elmennem Hozzád, hogy otthon maradjon a videod sőt még az enyémet is átviszem.
Nos mit szólsz az ötlethez?! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 21:23
eljen
És ha esetleg mégis készült felvétel rólatok egy ipari kamerával, akkor nemsokára megnézzük a kismalac videók között
vigyor5

Csak így tovább, Vadlovacska!
eljen wave
2006. 06. 11. vasárnap 21:23  #83
eljen
És ha esetleg mégis készült felvétel rólatok egy ipari kamerával, akkor nemsokára megnézzük a kismalac videók között
vigyor5

Csak így tovább, Vadlovacska!
eljen wave
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 12:29
Jó pár éve történt az eset.
Akkoriban munkámból kifolyólag egy pick up autóval jártam. Akkori barátnőm budaörs környékén dolgozott egy telephelyen ahol legalább 10 cég volt.
Bementem a barátnőm elé egy nyári péntek délután-este úgy 6 óra körül.
Kijött hozzám a kocsihoz mert az irodában még voltak páran, de a legtöbb iroda és telephely üres volt mivel pénteken sokan csak 2-ig vagy max 4-ig dolgoznak.
Megkívántuk egymást és félre álltunk egy zsákutca részben a telepen úgy hogy az autó háttal volt a bejárat felé és a pick up doboza miatt így nem lehetett hátulról sem belátni az utastérbe.
Ez volt a szerencsénk... smile
Éppen belekezdtünk a dologba és felváltva kényeztettük egymást a szánkkal.
Szerencsére Ő cumizott amikor megláttam valakit a külső visszapillantó tükörben közeledni felénk.
Szóltam Neki, hogy gyorsan hagyja abba és öltözzön fel.
A biztonsági őr volt aki a szokásos körútját járta a telepen. violent
Mire odaért már szerencsére nem sok látszott abból, hogy mi történt a kocsiban.
Odajött és elmondta, hogy azért jött ide mert itt nem lehet megállni / egy nagy raktár kapujában álltunk/ mert hétvégén is szállítanak ide.
Mondta a bnőm, hogy csak félreálltunk ide beszélgetni / perzse gondolta az őr is , hogy csak beszélgetni álltunk félre a telep másik végére! shakehead /.
Azt mondta, hogy további jó beszélgetést és ravaszan mosolygott...
A bnőm tökre kivolt, hogy mi lesz ha az őr elmondja majd mindenkinek,de megnyugtattam és rávettem, hogy fejezzük be amit elkezdtünk. eljen wink
2006. 06. 11. vasárnap 12:29  #82
WildHorse WildHorse
Jó pár éve történt az eset.
Akkoriban munkámból kifolyólag egy pick up autóval jártam. Akkori barátnőm budaörs környékén dolgozott egy telephelyen ahol legalább 10 cég volt.
Bementem a barátnőm elé egy nyári péntek délután-este úgy 6 óra körül.
Kijött hozzám a kocsihoz mert az irodában még voltak páran, de a legtöbb iroda és telephely üres volt mivel pénteken sokan csak 2-ig vagy max 4-ig dolgoznak.
Megkívántuk egymást és félre álltunk egy zsákutca részben a telepen úgy hogy az autó háttal volt a bejárat felé és a pick up doboza miatt így nem lehetett hátulról sem belátni az utastérbe.
Ez volt a szerencsénk... smile
Éppen belekezdtünk a dologba és felváltva kényeztettük egymást a szánkkal.
Szerencsére Ő cumizott amikor megláttam valakit a külső visszapillantó tükörben közeledni felénk.
Szóltam Neki, hogy gyorsan hagyja abba és öltözzön fel.
A biztonsági őr volt aki a szokásos körútját járta a telepen. violent
Mire odaért már szerencsére nem sok látszott abból, hogy mi történt a kocsiban.
Odajött és elmondta, hogy azért jött ide mert itt nem lehet megállni / egy nagy raktár kapujában álltunk/ mert hétvégén is szállítanak ide.
Mondta a bnőm, hogy csak félreálltunk ide beszélgetni / perzse gondolta az őr is , hogy csak beszélgetni álltunk félre a telep másik végére! shakehead /.
Azt mondta, hogy további jó beszélgetést és ravaszan mosolygott...
A bnőm tökre kivolt, hogy mi lesz ha az őr elmondja majd mindenkinek,de megnyugtattam és rávettem, hogy fejezzük be amit elkezdtünk. eljen wink
2006. 06. 11. vasárnap 10:22  #81
Hát, ha 8-10 fejecske felbukkan a medencében, amibe belecsobbanok szexelni a párommal, biztos úgy összesz@rom magam, hogy az esetet inkább kakiszexként emlegetik később, nem pedig kínos szituként.
nyes nyes vigyor5 vigyor5
Köszi a történeteket!
wave
2006. 06. 11. vasárnap 10:19  #80
eljen eljen eljen
És külön gratuláció a szülők nemi életének felpezsdítéséért!!!
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 08:33
A kínos történetekből lesznek pár év múlva a legjobb sztorik.
Friss házasok voltunk, új lakásban, szüleimtől pár száz méterre. Egy forró vasárnap történt az eset.
Későn keltünk fel, ebédet akartam készíteni. Párom kérésére csak egy kötényt kötöttem magam elé, de nem sokáig maradt rajtam és az ebédből sem lett semmi. A gyermekáldással kapcsolatos tevékenységgel foglalatoskodtunk. Hátulról történt a dolog, én a konyhapultra támaszkodtam, pár perc után nagy orgazmusom volt. A párom még nem élvezett el, de szerszámát kivette belőlem, így lementem hogy a számmal rendezzem le mert azt imádja. Pár mozdulat után vettem észre anyukámat a konyha ajtóban állva, enyhén szólva kínos volt. A többit már anyukám és férjem mesélték el.
Anyukám ebédet hozott nekünk, a bejáratiajtót nyitva találta, ami pont a konyhával szemben van. Így mikor belépett pont minket látott szerelmeskedés közben, és megmozdulni sem bírt. Férjem észre vette, de én már a csúcson jártam, és addig folytatta míg én nem végeztem, majd kivette férfiasságát, amire rögtön rávetettem magam.
Nem tudom hármunk közül ki szégyelte jobban magát.
Ez tíz éve történt és már mindenki csak nevet rajta. Anyu irigykedve emlegeti mindig párom képességét (mellesleg jól megbámulta), és állítása szerint fordulat állt be apuval való kapcsolatában.
2006. 06. 11. vasárnap 08:38  #79
birlik birlik
eljen worship wave
2006. 06. 11. vasárnap 08:33  #78
Warmika Warmika
A kínos történetekből lesznek pár év múlva a legjobb sztorik.
Friss házasok voltunk, új lakásban, szüleimtől pár száz méterre. Egy forró vasárnap történt az eset.
Későn keltünk fel, ebédet akartam készíteni. Párom kérésére csak egy kötényt kötöttem magam elé, de nem sokáig maradt rajtam és az ebédből sem lett semmi. A gyermekáldással kapcsolatos tevékenységgel foglalatoskodtunk. Hátulról történt a dolog, én a konyhapultra támaszkodtam, pár perc után nagy orgazmusom volt. A párom még nem élvezett el, de szerszámát kivette belőlem, így lementem hogy a számmal rendezzem le mert azt imádja. Pár mozdulat után vettem észre anyukámat a konyha ajtóban állva, enyhén szólva kínos volt. A többit már anyukám és férjem mesélték el.
Anyukám ebédet hozott nekünk, a bejáratiajtót nyitva találta, ami pont a konyhával szemben van. Így mikor belépett pont minket látott szerelmeskedés közben, és megmozdulni sem bírt. Férjem észre vette, de én már a csúcson jártam, és addig folytatta míg én nem végeztem, majd kivette férfiasságát, amire rögtön rávetettem magam.
Nem tudom hármunk közül ki szégyelte jobban magát.
Ez tíz éve történt és már mindenki csak nevet rajta. Anyu irigykedve emlegeti mindig párom képességét (mellesleg jól megbámulta), és állítása szerint fordulat állt be apuval való kapcsolatában.
2006. 06. 11. vasárnap 08:28  #77
birlik birlik
Kedves Pepedino es a tobbiek!
Ne lelkizzetek, hanem irjatok torteneteket!
Legalabb ez az egy Topic maradjon meg "normalisnak", mert a tobbi az mar kezd abszurd lenni. wave
2006. 06. 10. szombat 16:42  #76
Júlia Júlia
Igazad van, tényleg sokan és sok félék vagyunk, de azért ez így izgalmas nem?
/ 25