Szivesen beszélgetnék veled erről a témáról mert el sem tudod képzelni,hogy mennyi féle nő van. Nem mindenki kíváncsi és nem mindenkit lehet kicsit izgalmas dolgokra rávenni.
Tényleg kíváncsiak lennénk mi is! Azért egy-két rövidebb sztorit írhatnál előzetesnek, hogy ki bírjuk várni, a hosszabbakat is!
(Ez egy válasz Pepedino üzenetére (2006. 06. 10. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2006. 06. 10. szombat 16:31
Hosszú lenne leírni de majd egyszer erőt veszek magamon. Júlia te azért élvezed az élet minden + lehetőségét. Te legalább bevallod hogy egy nő is lehet kíváncsi és te is szeretsz ismeretlen vidékeken barangolni. Sajna ezt nem sok lány ,nő ismeri be talán még saját magának sem.:-)
Igaz, bizony!
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Na, örülök a happy-endnek :-))))
Köszi aranyos vagy, de rajtam kívül sok nő van, aki ugyanúgy élvezi az életet, igaz Charlotte?
Hosszú lenne leírni de majd egyszer erőt veszek magamon. Júlia te azért élvezed az élet minden + lehetőségét. Te legalább bevallod hogy egy nő is lehet kíváncsi és te is szeretsz ismeretlen vidékeken barangolni. Sajna ezt nem sok lány ,nő ismeri be talán még saját magának sem.:-)
Szerintem a többieket is érdekelné a történeteid.
A befejezésre várni kellett, mert ez télvíz idején volt. Megvártuk a tavasz első sugarait, hogy a természet lágy ölén történjen meg ami félbe maradt.
nekem is van sok történetem de sokat mesélhetnék. Vannak az életnek fura dolgai. Ha majd kíváncsi leszel mailben megírjuk.
És utána azért befejeztétek a dolgot, vagy itt vége is szakadt ennek a bimbózó kapcsolatnak?
Nem semmi sebességgel menekülhetett a kis Superman...
Nem semmi sebességgel menekülhetett a kis Superman...
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Amíg eljutottunk az angyon jó volt, csak az utójáték lett más.
Hát ilyenek a szülők. Azért gondolom jó esett a dolog.
Valamikor a régi időkben , mikor még "kislány" voltam megismerkedtem egy koleszos fiuval. Mikor kapcsolatunk eljutott odáig, hogy magamba engedjem, és mivel neki nem volt helye, így megbeszéltük, hogy hamvas lányszobámba fog erre sor kerülni.A szobám ablaka közvetlenül az utcára nyílott, így ott engedtem be magamhoz a srácot.Előtte arra hivatkoztam szüleimnek, hogy fáj a fejem, és lefekszem. Aznap este anyám kedvenc sorozata ment a tv-ben, így biztonságban éreztük magunkat, csak arra nem számítottam, hogy anyámban felébred az anyai ösztön és a film közben bejön megnézni, hogy elmult-e a fejfájásom. Hát mit mondjak, szerintem utána neki fájt a feje. Ott talált minket amint épp a srác nyakában volt a lábam. Mire apámért kiabált, a srác már az ablakban volt, hogy milyen gyorsan azt én sem láttam, de az atyai pofonból már csak én kaptam.
TÖRTÉNET:
jó pár éve, egy kapcsolatom elején fel akartam vágni a pasinak azzal, hogy milyen belevaló csaj vagyok, ezért kitaláltam, hogy masztizni fogok előtte, méghozzá uborkával.
Csak én hülye elfelejtettem az ubit kivenni a hűtőből pár órával az akció előtt, hogy szobahőmérsékletre melegedjen.
Belekezdek a dologba. A kezemmel még nem is éreztem olyan hidegnek a "műbrokit", de amikor bedugtam a puncimba, úgy éreztem, mintha jégcsapot tettem volna be. Na, akkor mondtam, itt megállunk. Hebegtem egy kicsit, elvörösödtem és magamban azt gondoltam: Ó te nagyon vagány csaj, jól beégtél...
jó pár éve, egy kapcsolatom elején fel akartam vágni a pasinak azzal, hogy milyen belevaló csaj vagyok, ezért kitaláltam, hogy masztizni fogok előtte, méghozzá uborkával.
Csak én hülye elfelejtettem az ubit kivenni a hűtőből pár órával az akció előtt, hogy szobahőmérsékletre melegedjen.
Belekezdek a dologba. A kezemmel még nem is éreztem olyan hidegnek a "műbrokit", de amikor bedugtam a puncimba, úgy éreztem, mintha jégcsapot tettem volna be. Na, akkor mondtam, itt megállunk. Hebegtem egy kicsit, elvörösödtem és magamban azt gondoltam: Ó te nagyon vagány csaj, jól beégtél...
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
![sniffles](images/smilies/sniffles.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Jó neked barátom, hogy ilyen csajokat fogsz ki...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 17:32
Történet: Vigyázz magadra útközben!
is lehetne a címe.
A munkám miatt gyakran jártam vidékre és akkoriban egy nifomán kis szöszi volt a barátnőm.
Éppen Pécsről indultam haza a kocsival amikor felhívott telefonon és elkezdte részletezni, hogy nagyon vágyik rám és éppen mit csinál a tigrincsével /tigrincsnek a vibrátorát becézte mert ilyen volt a mintázata/.
Nekem sem kellett töb olyan kőkemény lett a farkam menetközben ahogy vezettem mint a márvány!
Hozzá is kellett nyúlnom és kicsit vernem ahogy hallgattam Őt és a lihegéseit amint a kis selymes punciját izgatja.
Pont a hegyes részen a nagy kanyaroknál jártam és ez nagyon kínos volt nekem.
Gyorsan mentem, hogy minél előbb láthassam őt és megadjam ami jár neki.
A telefont a vállamhoz szorítottam azzal a kezemmel fogtam a kormányt a másik kezemben meg a farkam volt amikor az egyik kanyarból kibukkanva előttem állt a kocsisor a végén egy kamionnal.
Éppen hogy sikerült megállnom!
Mondtam neki tegyük le a telefont ha nem akarja , hogy meghalljak!
Én mondom Ember vigyázz a nőkkel meg a sexel mert a sírba visznek!
Amilyen az emberi agy persze amikor kicsit megnyugodtam újra eszembe jutott amiket mondott és hogy mit csinálhat otthon magával, ezért végig 160-170-et diktáltam hazafelé szinte folyamatosan álló fasszal!
Két óra alatt hazaértem és hajnalig adtam neki a vibrijével együtt!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
A munkám miatt gyakran jártam vidékre és akkoriban egy nifomán kis szöszi volt a barátnőm.
Éppen Pécsről indultam haza a kocsival amikor felhívott telefonon és elkezdte részletezni, hogy nagyon vágyik rám és éppen mit csinál a tigrincsével /tigrincsnek a vibrátorát becézte mert ilyen volt a mintázata/.
Nekem sem kellett töb olyan kőkemény lett a farkam menetközben ahogy vezettem mint a márvány!
Hozzá is kellett nyúlnom és kicsit vernem ahogy hallgattam Őt és a lihegéseit amint a kis selymes punciját izgatja.
A telefont a vállamhoz szorítottam azzal a kezemmel fogtam a kormányt a másik kezemben meg a farkam volt amikor az egyik kanyarból kibukkanva előttem állt a kocsisor a végén egy kamionnal.
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Amilyen az emberi agy persze amikor kicsit megnyugodtam újra eszembe jutott amiket mondott és hogy mit csinálhat otthon magával, ezért végig 160-170-et diktáltam hazafelé szinte folyamatosan álló fasszal!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Még kevesebbel is lehetsz.
Az egyik ismerősömnek csak egy diplomája van és angolul is csak nagyjából tud beszélni és Ő is fiókvezető.
A bankigazgatót meg nem szószerint kell érteni nem egy holdingnak az atyaúristene volt akiről szóltam hanem egy 30 fős belvárosi nagybankfióknak a vezetője az adott intézmény igazgatója ha így jobban tetszik...
Az egyik ismerősömnek csak egy diplomája van és angolul is csak nagyjából tud beszélni és Ő is fiókvezető.
A bankigazgatót meg nem szószerint kell érteni nem egy holdingnak az atyaúristene volt akiről szóltam hanem egy 30 fős belvárosi nagybankfióknak a vezetője az adott intézmény igazgatója ha így jobban tetszik...
Történet: Vigyázz magadra útközben!
is lehetne a címe.
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Mi 38-an voltunk az osztályban, így mindig tömve volt a terem, szóval ilyenre sajnos esélyünk nem volt, meg szerintem nem is akadt köztünk ilyen "tökös" csaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin
2006. 06. 07. szerda 14:51
Ha jól emlékszem,bár elég régen volt..kábé ugy tizen lehettünk,elég sokan hiányoztak és elöl ült a többség..Szal,megoldható volt nézettség nélkül is
![wink](images/smilies/wink.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Whoa! Ez a nem semmi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14)
2006. 06. 07. szerda 20:02
Jó pár éve, akkori igen sexéhes barátnőmmel, egy kerti-partin, némi alkohol elfogyasztása után, igen megkívántuk egymást. Beosontunk a házba, mivel senki nem volt a nappaliban, kanapéra ledöntött majd elémtérdelt, nadrágom bokáig le, én a melleit blúzából ki! Elkezte szopni a szerszámom, imádta csinálni, egyszercsak ajtó nyilik, az egyik haverom be. Mondom neki húzzon ki onnan, vigyorog minta tejbetök, majd megfordul és kimegy... na mondom végre nyugi..benne a témában még jobban , mármajdnem elmegyek, erre újra nyílik az ajtó... az összes haverom megérkezett a buliból, sőt sok leányzó is egy egy székkel, és körbeültek mint a moziban... először tiltakoztam kedvesemmel eggyütt, de mivel nem volt remény távozásra bírni őket, nagy bíztatás közepette elöttük élveztem kedvesem szájába...Azért a végére egész izgalmassá vált az egész...