Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 07. szerda 20:02  #55
Törölt felhasználó (14)
Jó pár éve, akkori igen sexéhes barátnőmmel, egy kerti-partin, némi alkohol elfogyasztása után, igen megkívántuk egymást. Beosontunk a házba, mivel senki nem volt a nappaliban, kanapéra ledöntött majd elémtérdelt, nadrágom bokáig le, én a melleit blúzából ki! Elkezte szopni a szerszámom, imádta csinálni, egyszercsak ajtó nyilik, az egyik haverom be. Mondom neki húzzon ki onnan, vigyorog minta tejbetök, majd megfordul és kimegy... na mondom végre nyugi..benne a témában még jobban , mármajdnem elmegyek, erre újra nyílik az ajtó... az összes haverom megérkezett a buliból, sőt sok leányzó is egy egy székkel, és körbeültek mint a moziban... először tiltakoztam kedvesemmel eggyütt, de mivel nem volt remény távozásra bírni őket, nagy bíztatás közepette elöttük élveztem kedvesem szájába...Azért a végére egész izgalmassá vált az egész...
2006. 06. 07. szerda 14:52  #54
Törölt felhasználó (21812)
TÖRTÉNET:
Gimis osztálybuli. Megfelelően sok alkohol elfogyasztása után ellenállhatatlannak találtam az addig észre sem vett osztálytársamat. Bementünk az egyik fürdőszobába (a fürdőben volt a wc is). Egymásnak estünk. Jól belemerültünk, amikor kopognak az ajtón. Kiszóltam, hogy pillanat. Folytattuk. 1-2 perc után a kinti várakozó megunta a dolgot, és gondolom rá is jött, hogy mi az ábra. Bekiabált, hogy hagyjuk abba, mert neki nagyon kell vécére mennie. Én meg kikiabáltam, hogy van másik budi is a házban. Jött a válasz: "Ott is dugnak!". Hát, félbehagytuk a dolgot és kisomfordáltunk. A fél osztály a vécé előtt tobzódott és röhögött. Nem sokkal ezután kerestünk egy üres szobát és befejeztük, amit elkezdtünk.
Másnap reggel fél nyolckor odamegyek a barátnőmhöz (ő nem volt ott a bulin) hogy elmeséljem neki, mi történt. Csak annyit mondtam: "Képzeld, tegnap...", de ő félbeszakított: "Tudom, mindenki erről beszél".
Hát, kicsit ciki volt, de túléltem. Egy hétig volt téma, aztán jött a következő "botrány".
hawaii
2006. 06. 07. szerda 14:51  #53
Törölt felhasználó (10061) Admin
Ha jól emlékszem,bár elég régen volt..kábé ugy tizen lehettünk,elég sokan hiányoztak és elöl ült a többség..Szal,megoldható volt nézettség nélkül is wink smile smile smile
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:28
Azt akarod mondani, leszo...ad a padtársadat az óra előtt, tele osztályban?? wow1
2006. 06. 07. szerda 14:19  #52
ghorrag ghorrag
nemtul regen a takaro alol eksön közben nekünk is beszelgetni kelett az anyosjelölttel vigyor5
de aztan gyorsan elmentünk zuhanyozni..ott befejeztük, amit elkezdtünk crazya
2006. 06. 07. szerda 14:12  #51
Törölt felhasználó (29760)
Húúúú wow2 wow2 wow2 ez sem volt semmi, wow2 wow2 wow2 majdnem tiszta lány osztály vagyunk wow3
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:11
Kifejezetten kínos dolgok azért nem történtek,kicsit valahogy mindig irányítva voltak a dolgok a kis életemben..Mondjuk az jó volt,mikor gimiben hűek maradtunk a bioszórához,és a leghátsó padban kicsit lejjebb csúsztam akkori barátom/osztálytársam mellett crazya ..El is voltunk rendesen,csak hát....párom épp élvezés előtt volt két mozdulattal,bejött a tanárnő,és elkezdettt névsort olvasni wow1 Na,mondom,ezt már abba nem hagyom bee1 bee1 Mikor végetért a játék,elkezdtem feljebb csúszni,és hát észrevett a tancsinéni wow1 HÁt maga meg hol volt idáig,és miért nem jelentkezett a névsorolvasásánál... crazya crazya crazya
Akkor jött a ciki része,röhögösen-pirulósan elkezdeni fejtegetni hogy milyen ceruza esett le,és ettől miért nem tudtam válaszolni az asztal alól bee1 nyes nyes nyes
2006. 06. 07. szerda 14:00  #50
Elbundi Elbundi
TÖRTÉNET: Ez még az első barátnőmmel történt: a nagyszüleim egyik szobájában egymás mellett fekve oldalról élveztük a nap örömeit, és nem sokkal a beteljesedés előtt tartottunk, amikor is benyitott nagyapám. Annyi időm még volt, hogy feljebb rántsam az akció közben már lecsúszott takarót, de minden egyéb maradt ott ahol volt. Nagyapám - az áldott jó lélek - csak annyit akart megtudni, hogy vajon mint óhajtunk ebédelni. Majd utána nekiállt mesélni, hogy milyen filmet látott tegnap a tévében. Közben a beszélgetés hangjai odacsalták nagymamámat is, aki szintén lelkesedett a tegnapi műsorért, így kb 15 percbe tellett mire udvariasan megszabadultunk tőlük. Mindezalatt dermedten feküdtünk a takaró alatt, és igyekeztünk mind a ketten értelmesen részt venni a beszélgetésben, és távozásra bírni őket. Elég fura érzés volt a nagyszülőkkel úgy tárgyalni, hogy közben még benne voltam a barátnőmbe. (Persze egy idő után már nem voltam benne, mégis mozogni nem nagyon tudtunk anélkül, hogy le ne bukjunk.) Ja, amúgy happy-end a vége:)), mármint befejeztük amibe belefogtunk.
2006. 06. 07. szerda 13:03  #49
Kredo Kredo
A legutobbi nagy eges mult ev novembereben tortent, amikor is reggeliben a kislannyal hely hiany miatt kinn a termeszet lagy olen az autoba. Szoval en hatradolve a lany meg leterdelve szeretett...:) , mikor is azt vettem eszre, hogy elmegy egy tehen az auto mellet, majd meg egy, majd jott a harmadik is. S vajon negyediknek ki jott? Naná hogy a gazdajuk, aki mint minden "kivancsi" ember megallt ugy fél meterre es benezett. Na en nagy gyorsan egy kabatot a lanyra dobtam (szerintem olyan gyors nem voltam eletembe :) ), meg még ra is kellet szoljak az oregre, hogy elmehet nincs szukseg ra. Az oreg valamit morgott es kisse bosszusan tovabb ballagott. A lany meg befejezte amit elkezdett. :)
2006. 06. 07. szerda 11:42  #48
NagyLevin NagyLevin
Hát nem tudom, lehet manapság ez már megszokott dolog, az én időmben még ilyennel nem találkoztam. 37 vagyok, ilyen öreg lennék? vigyor5
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:37
Ez miért hihetetlen???
2006. 06. 07. szerda 11:37  #47
Mr.Enigma Mr.Enigma
Ez miért hihetetlen???
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:28
Azt akarod mondani, leszo...ad a padtársadat az óra előtt, tele osztályban?? wow1
2006. 06. 07. szerda 11:32  #46
Törölt felhasználó (368273)
Köszönöm, mindjárt nézem, csak nagyon be van gyorsulva ma a társaság:-) A tegnap estéhez mérten ez számomra szokatlan:-)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:23
Eperkelyhecske: Válasz ment privátban, de ha lehet offolni akkor ide is írnám, hoyg a vizuális élmény egy dolog, a komoly érdeklődés meg más dolog.
2006. 06. 07. szerda 11:28  #45
Ilyenkor jön jól a mondás, ugye:-):
"Soha ne mondd, hogy soha!" wave
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:24
A péniszes fórumban már leírtam néhány élményemet és én először a fejekbe megyek be ahogyan fogalamaztad.
Nem sikerült volna annak idején egy csinos kétdiplomás két nyelven beszélő nagyon csinos bank igazgatónőt meghódítanom máskülönben. alien2
Ez viszont egy sexoldal és itt kendőzetlenül a jóizlés határáig bármit leírhatok magamról vagy a sexuális vágyaimról és nem kell hozzá x órát, beszélgetnem valakivel hogy egy hullámhosszon legyek vele mert ha őt nem érdekli a sex akkor nem is lenne itt. Ezt most nem Charlotte-ra értettem mivel se Róla se másokról nem tudok semmit tehát egy komoly hódítás esélye teljesen kivancsukva így neten keresztül meg pláne.... nyes
2006. 06. 07. szerda 11:28  #44
NagyLevin NagyLevin
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:11
Kifejezetten kínos dolgok azért nem történtek,kicsit valahogy mindig irányítva voltak a dolgok a kis életemben..Mondjuk az jó volt,mikor gimiben hűek maradtunk a bioszórához,és a leghátsó padban kicsit lejjebb csúsztam akkori barátom/osztálytársam mellett crazya ..El is voltunk rendesen,csak hát....párom épp élvezés előtt volt két mozdulattal,bejött a tanárnő,és elkezdettt névsort olvasni wow1 Na,mondom,ezt már abba nem hagyom bee1 bee1 Mikor végetért a játék,elkezdtem feljebb csúszni,és hát észrevett a tancsinéni wow1 HÁt maga meg hol volt idáig,és miért nem jelentkezett a névsorolvasásánál... crazya crazya crazya
Akkor jött a ciki része,röhögösen-pirulósan elkezdeni fejtegetni hogy milyen ceruza esett le,és ettől miért nem tudtam válaszolni az asztal alól bee1 nyes nyes nyes
2006. 06. 07. szerda 11:24  #43
WildHorse WildHorse
A péniszes fórumban már leírtam néhány élményemet és én először a fejekbe megyek be ahogyan fogalamaztad.
Nem sikerült volna annak idején egy csinos kétdiplomás két nyelven beszélő nagyon csinos bank igazgatónőt meghódítanom máskülönben. alien2
Ez viszont egy sexoldal és itt kendőzetlenül a jóizlés határáig bármit leírhatok magamról vagy a sexuális vágyaimról és nem kell hozzá x órát, beszélgetnem valakivel hogy egy hullámhosszon legyek vele mert ha őt nem érdekli a sex akkor nem is lenne itt. Ezt most nem Charlotte-ra értettem mivel se Róla se másokról nem tudok semmit tehát egy komoly hódítás esélye teljesen kivancsukva így neten keresztül meg pláne.... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 10:59
Bocsáss meg, hogy beleszólok (ezért csak halkan mondom, nagyon halkan):-), hogy szvsz charlotte nem egy olyan HÖLGY, akit egy webcamerával meg lehet hódítani, akár csak virtuálisan is!:-)))
Remélem, nem tűnnek el azok a férfiak, akik előbb a 'fejünkbe hatolnak be'......:-) Mert, ha csak 1 topic lesz a GG-n, akkor én elszaladok, de el ám, meg az érett, okos nők is velem egyetemben:-))
/Még, ha csak a webcamotokat mutatnátok, akkor hagyján.. nyes /
2006. 06. 07. szerda 11:23  #42
Mr.Enigma Mr.Enigma
Eperkelyhecske: Válasz ment privátban, de ha lehet offolni akkor ide is írnám, hoyg a vizuális élmény egy dolog, a komoly érdeklődés meg más dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:14
Hisz az előbb kérted, hog mutassam meg a puncim, nemde?:-))
Most akkor hogy is van ez? Csak ne itt írd meg, ha lehet, mert charlotte nagyon jó kis topicot nyitott és itt igazán történeteknek kell(ene) szerepelniük!:-) wave
2006. 06. 07. szerda 11:20  #41
Én nem bánom az offolásokat egyáltalán, hiszen amikor az ember beszélget, akkor is csapongatnak a gondolatai. Az lenne a rossz, ha mindig más topicba kéne átmennem, hogy egy felvetett kérdésnek lássam a válaszát. Mindenki offoljon nyugodtan. Azt javaslom, hogy ha valaki történetet ír, akkor írja oda nagy betűvel, hogy TÖRTÉNET, és akkor az aki ilyet akar olvasni, csak azokat nézi meg.
Tehát: TÖRTÉNETEKET MÉÉÉÉÉÉG!
2006. 06. 07. szerda 11:19  #40
WildHorse WildHorse
Pont az a nagy szó hogy ilyenkor megálld, hogy ne nyúlj a másikhoz és ez benne a legizgatóbb. finom
Na jó ha nagyon kérlel a lány akkor mégiscsak létrejöhet valami fizikai kapcsolat pl: oda spriccelek rá ahová akarja! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:03
Tudod, én olyan vagyok, hogy ha szex, akkor szex. Ha a másik előtt masztizok, és viszont, akkor nincs olyan, hogy ne érjek hozzá legalább egy kis huncutkodás erejéig...
beka2
2006. 06. 07. szerda 11:17  #39
Igen, szoktam szex közben is élvezni.
És a párom elég figyelmes, de nem mindig ugyanott jó nekem, és nem mindig ugyanúgy, szóval nem egyszerű a helyzet. Persze vannak tuti fogások is, ami mindig bejön...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 10:57
Ha élandóan idegenvezetni kell azért az nem ó szerintem.
Nekem az azt sugallja, hogy nem figyelmes nem igyekszik magától megtanulni hogy mi a jó neked, hogy ne szorulj idegenvezetésre.
Szex után legjobb masztizni? Lehet, nem próbáltam még kimondottan e miatt bár volt már ilyen alkalom. Hát nem ugyanaz. :S Persze ízlés dolga kinek mi tetszik.
De kérdés. Élveztél el már szex közben? vagy mindig csak önkezed álatal?

Eperkelyhecske drága, olyat írtál, hogy egyből fogyni kezdett a hely a nadrágban. Húúú :)
(Eléggé vizuális típus vagyok élénk fantáziával megáldva.) De ezek után jogos a követelés, hoyg hadd lássuk azt a fincis kis kelhyedet. Akár a fórumon akár a magyar amatőröknél. Ha eddig erre nem lett volna példa. :)
2006. 06. 07. szerda 11:14  #38
Hisz az előbb kérted, hog mutassam meg a puncim, nemde?:-))
Most akkor hogy is van ez? Csak ne itt írd meg, ha lehet, mert charlotte nagyon jó kis topicot nyitott és itt igazán történeteknek kell(ene) szerepelniük!:-) wave
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:12
"Remélem, nem tűnnek el azok a férfiak, akik előbb a 'fejünkbe hatolnak be'......:-)"
Reméljük. Én mindenesetre itt vagyok. GYengém az okos nő. És az eszéhez nem a punciján keresztül szándékozom eljutni. Sokkal inkább verbálisan.
2006. 06. 07. szerda 11:12  #37
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Remélem, nem tűnnek el azok a férfiak, akik előbb a 'fejünkbe hatolnak be'......:-)"
Reméljük. Én mindenesetre itt vagyok. GYengém az okos nő. És az eszéhez nem a punciján keresztül szándékozom eljutni. Sokkal inkább verbálisan.
2006. 06. 07. szerda 11:11  #36
/ 25