Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 04. 13. hétfő 11:26  #435
hay hay
Kicsit korán reggel jött az aktuális párom meglocsolni a haverjaival. Persze az esti buli miatt én még mély álomban voltam ja és persze egyszál semmiben. Apu persze beengedte őket, így belopózva a hálószobámba szépen beosztották, egyikük redőnyt fel, a másikuk paplan leránt rólam a párom meg ott állt a szódásszifonnak a tök pucér még félig alvó barátnője előtt. Még locsolni is elfelejtett a látványtól, a haverok ábrázatát meg le sem merem írni. Na és mire összeszedtem magam-felébredtem és ruhát találtam magamra addig volt is mit bámulni a fiúknak. Volt egy jó húsvétjük, a párom meg jól megkapta a húsvéti leszúrást.
2009. 04. 13. hétfő 10:28  #434
jf2 jf2
Eléggé két balkezes pasi lehetett.. Legalább segített volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 07. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 07. szerda 08:29
Mondok én is másikat:
egyszer, amikor a párommal nem elégültem ki szex közben, de úgy éreztem, hogy fel kéne tenni az i-re a pontot, úgy döntöttem, hogy amíg ő kint a fürdőben tisztálkodik, addig én gyorsan lerendezem magam saját kezűleg. Épp kegyetlenül iparkodok, amikor visszaért a mosdásból. Ott állt megdöbbenve az ajtóban, hogy mit szorgoskodok ezerrel, én meg fülig vörösödtem.
De jó fej volt. Azt mondta, hogy visszamegy a fürdőbe, nyugodtan fejezzem be a masztit.
hawaii
2009. 01. 21. szerda 23:43  #433
Dagiiii Dagiiii
smile ez aranyos smile )
2008. 12. 31. szerda 19:45  #432
Mérmindigén..? Mérmindigén..?
Olyan Badboy szerű eset velem is történt. '94-ben éppen független voltam, gondoltam kellene valami újdonság az életembe. Szórakozóhelyen ismertem meg a leányzót, nem volt csúnya, mondjuk kedves arca volt és meglehetősen jó mérető cickók. Nem kapkodtuk el a dolgot, fél éjszaka együtt voltunk de szépen lassan alakult a dolog. Felajánlottam neki, hogy hazaviszem. Hogy-hogyan nem... a város közeli parkerdőben kötöttünk ki. Ő is tisztában volt a helyzettel szal szócséplésre nem volt szükség, nekiláthattunk az eksönnek. Kb az előjátéknál tartottunk amikor ott is fékez a helyi rendfenntartó erők egyik lelkes járőre...gatya fel...papírok elő...arc piros..rendőr vihog...és nagyon néz befelé a kocsiba. Kérdezi ő is: Ki légyen a hölgy, adná át az iratait. Na kisasszony enyhén szólva is elhajtotta a közeget, én meg persze be voltam sz...va, hogy most aztán megszorongatnak minket. De a yard aszongya mostmég elnézi, de.... Na visszaülök, és szóvá teszem a lyánynak...nevezzük mondjuk Briginek....nem kellene így beszélni a rendőrökkel mert bejunk lészen, de belém folytotta a szót...pedig az ő szája lett foglalt...szal folytattuk. Kisidő múlva, mikoron a lovaglás fortélyait gyakorolgatta Brigi, esmét jönnek a közrendesek....szitu ugyanaz...öltözés-papírok-pirulás..."A hölgy kicsoda?"...de a papírokat már letagadta a lány, szal én igazoltam...rendőr vihog-Tudja, hogy nem szabad-Tudom, bocs- elmennek. Visszaülök, mondom hagyjuk mert sztem ezek most ide fognak járni. Aszongya menjünk arrébb...mentünk...Alig melegdünk bele ismét, újra fényszóró...rendőrség-öltözés-papírok-arcszínváltás-rendőrvigyor-figyelmeztetés. Na három a magyar igazság, több úgysem leszen, megint neki.ééééééés sikerült befejezni. Akkor haza.... Nem engedte magát hazavinni, kiszállt a főtéren. Holnap tali meg minden ami ilyenkor szokás......de csak nyolc után ér rá. Rendben. Aztán másnap délben mindenre fény derült...a folyamatos rendőrérdeklődésnek, vigyoroknak, elnéző hozzáállásnak. Szépen csorgok nővérem autójával a forgalomban amikor kiperdül elém egy rendőrnő....én meg mejdnem elütöttem meglepetésemben....sztem már tudjátok ki volt az...iiiigeeen...az én drága Brigim...aki végzős rendőrtanonc volt a városunkba vezényelve...és a kollegái egymásnak adták a drótot az éjjel "Szerintetek ki kéjeleg nyilvánosan a parkerdőben...menjetek nézzétek meg..."
A történet vége az, hogy amíg ott szolgált (két hónapot) együtt voltunk. Sokáig nem kellett tartanom rutin rendőri ellenőrzéstől, mert a kocsimat messziről megismerte a teljes városi kapitányság, még integettek is vigyorogva...
Te lány ha magadra ismersz....bocsi hogy leírtam, de nekem ez volt életem legkínosabb élménye... circling
2008. 12. 31. szerda 05:48  #431
Törölt felhasználó (347117)
Pár éve egy közeli erdőban akartunk sexelni. már belekezdtünk, amikor észrevettük, hogy minden tele van hangyával, kicsit odébb mentünk, de ott is ugyan az volt a szitu. Erre inkább visszamentünk a kocsihoz, hogy hazamegyünk, de nem bírtunk magunkal. Megálltunk és ott az autóban estünk egymásnak, de megint épp hogy belekezdtünk éktelen dudálást halottunk. Egy erdész volt mögöttünk, és azért dudált, mert elálltuk az utat az autóval. Hát olyan gyors öltözést még biztos nem látott senki mint amit ott mi véghezvittünk smile
2008. 12. 26. péntek 00:46  #430
spongebob20 spongebob20
2008-ban történt,a barátnőmmel le mentünk a Balcsira!!!De mivel a Szülők is ott voltak így elmentünk sétálni a partra ,de mivel egyikünk se bírt a vérével ,nagyon beindultunk és hát kinéztünk magunknak egy stéget gyorsan be a vízbe (gondoltuk úgy is messze van a parttól és senki se lát)GONDOLTUK!!!Hát elkeztünk csókólózni meg tipi- tapi és hát jött aminek jönnie kellett, elkezdtük a szexet akkor láttam hogy egy kisfiú jött arra fele az apukájával a kisfiú jött volna közelebb a stéghez ,de az apukája rá szólt hogy:NE menj oda kisfiam ott hideg a víz nyes (Persze az apuka tudta hogy mit is csinálunk)Nem nagyon zavartattuk magunkat hát befejeztük a szexet amikor észre vettük egy mellettünk lévő stégnél egy matracon fekvő srácot aki végig nézte az eksönt és mikor befejeztük mint aki jol végezte dolgát tovább állt!!!jó kis élmény volt azért!!!
2008. 12. 25. csütörtök 23:48  #429
badboy_ badboy_
ez az új goldengate..na ez elég kínos..
2008. 12. 25. csütörtök 18:38  #428
zorn zorn
Ez jó nagy szex volt a lebukásról nem is beszélve.De,hogy ez kit érdekel fogalmam sincs.
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:03
a sztori annyira nem vicces,inkább tanulságos!

2001-ben jöttünk haza haverral Romániából.éjjel indultunk,kis kitérő Debrecenben.alig aludtunk
pár órát a pályán benzinkútnál..BP-re be,M3-ról le és rátértünk a Nagy Lajos-ra!olyan 7 óra körül lehetett!este esett az esö,az út kicsit vizes volt!állunk a lámpánál,szótlanul ültünk,tompán bambultunk magunk elé.(agyunkban még nem indultak be rendesen a fogaskerekek a kevés alvástól és a hosszú úttól)Mellettünk egy régebbi opel vectrában nagy puccosan kireszelkedve 2 csaj nagyon jól érzi magát!szól a zene,integetnek,vihorásznak!(amúgy a playmate választáson nem indulhattak volna,de ez most mellékes!)Vált a lámpa,kilönek bevágnak elénk...menösködnek!Mi csak nézünk ,mint "Rozi a moziban"..a csajok nyomják neki mi nagy nyugodtan lemaradva bámulunk egy szó nélkül!a korai idö és vasárnap miatt alig volt autó a környéken.látjuk,hogy a kocsi szlalomozik a csaj gondolom jobbra majd balra rángatta a kormányt!
1x csak a macskaköves vizes úton az autó megcsúszott,keresztbe fordult és orral nekivágódott az út elválasztó patkának és azzal a lendülettel átfordult és a párhuzamosan húzodó villamos sineken keresztbe "leparkolt"..
odaértünk! a motroháztetőből ömlik a füst a verda rommá törve!a csajok üvöltve szállnak ki az utas szidja a sofört,hogy otthon várja a gyereke és mindjárt megtépi,hogy mekkora hülye picsa..stb...a másik csaj kócos fejjel,letört körmökkel kiabál..mi lesz most?..mi lesz most?..kölcsön az autó.
-OK!csajok..akkor semmi bajotok!
a soför csajszi kiabálva fordul hozzám...
ez így zajlott!
-jaj mi lesz most?..mi ez?mi ez?..(mutogat a kocsiba) mondom-légzsák!
-és az mi?erre én...totálkár!
-és az mit jelent?..1 millió..
na a csaj...jaj..az öccse autója..mit fog szólni!
mondom nekik 2 lehetöség van!vagy kihivjuk a zsarukat és elszállítják a villamos sinekröl a roncsot vagy ....még be sem fejezhettem a csaj már felvilágosított,hogy őt biztos beviszik mert ö bizony az esti buli miatt "full kész van"...
na akkor a másik lehetöség ,hogy beülnek hozzánk és kirakom őket az Örs vezér téren és haza mennek!hát ezt választották!
a kocsit otthagytuk a sineken,,hátul a 2 csaj pánikban,remegve...kiraktam öket a merónál...
sziasztok!!
..mi pedig döbbenten sztoriztunk a nem mindennapi történéseken!haza ugrottunk fényképezőért de kb 20 perc múlva a kocsinak már csak a hült helye volt!...
2008. 12. 19. péntek 02:15  #427
GG87 GG87
Történet!
Egyetemi bálon történt! Műsor ként táncoltunk,így kaptunk egy öltöző t!Persze becsempésztünk jo pár üveg piát is! Mint ahogy azt a jo egyetemisták szokták...nah szóval telt az este,ittunk,mezítláb táncoltunk..és jött az az idő amikor mindenki összeszedett vkit! és hát bent ült mindenki az öltözőbe..lámpa le..cuppogások és más egyéb hallatszodott! és hát elmerültünk és nem figyeltük az időt! csajszika az ölembe ült...szép estélyi ruha...ingem kigombolva élvezi a testem..majd megszolal h vegyem le a harisnyáját..hát nem sok minden maradt belőle nyes
És hát bugyi félre,farok elő és meg rá:P hát izgis téma volt ,tudattal h nemvagyunk egyedül...és jött a végső lebukás...a biztonságiak nyitottak be,lámpa fel] mindenki összenézet én is ugrottam vissza a gatyába a többiekkel...a kidobok szoltak h el kellene hagyni az épületet..de látszott rajtuk h levágtak minden és röhögnekxD hát jo összeszedtük magunkat...téma befejezetlen maradt! Kicsaj nem birta és kint a padon még befejeztük...kis későn vettük észre h már elég világos van és a buszmegállóbe nem egy ember van aki minket néz... nyes szóval dupla lebukás volt nyes kicsit égtünk de jol éreztük magunkat nyes
2008. 12. 18. csütörtök 07:04  #426
Törölt felhasználó (391255)
Ez nem kínos, az a kínos, amikor együtt van vki a pájával, és fél percenként becsengett vki, h megjött a posta, vagy mewgjött a pizza smile

Egyszer még otthol laktam pakolgatatm acsajszit, és anyám benyitott h segíthet e nyes
Sütire gondolt, meg h hozon e kólát smile
"ööö hagyjámár, menj ki"
2008. 12. 05. péntek 23:31  #425
Rambika14 Rambika14
kolesz,lányszoba....Éjjel jön haza az egyik szobatársam egy sráccal,és szépen nekilátnak (fölöttük voltam) abban a tudatban, hogy mi alszunk (az első hónapban még nem tudtam normálisan elaludni és minden apróságra felébredtem).Mozgott is az ágy,nyikorgott is,egyébként egészen csöndben voltak,csak a srác csámcsogott a rágójával....Befejezték én is elaludtam.Reggel kelünk,másik csajszi elhűlve kérdi tőlem a mosdóban, hogy ki ez a srác,mit keres itt, meg hogy nem tudja mit csinálhattak éjjel,de nem is szeretné tudni.Mondom :"szerinted???" mire ő:"komolyan???" (csak kissé vallásos a csaj).Ő akkor ébredt fel mikor zuhanyból jöttek vissza és alsógatyában meglátta a srácot.Persze ez terjed azóta is,meséljük mindenkinek smile ) A csajszi aki csinálta másnap levélkét írt nekünk,nehari,több ilyen nem lesz,nem tudom mi ütött belém ilyenek-ha aludtam volna nem derül ki mit csinálnak és esetleg picit hülyén hathatott volna a levél szövege.Másnap éjjel nem is aludt a koleszban,azt mondtuk,hogy nem mert a szemünk elé kerülni nyes
2008. 12. 05. péntek 15:06  #424
gorgh0 gorgh0
az autóban volt.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 03. 04. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 11:42
Va várjál...és ebben hol a szex ?
2008. 12. 05. péntek 13:54  #423
badboy_ badboy_
nincsen sztori!!!
2008. 12. 04. csütörtök 10:49  #422
sport7 sport7
Nagyon leült ez a topik :(:(:(:(
2008. 03. 04. kedd 13:40  #421
kandurmarci kandurmarci
És a zsernyákok baszogatása, az mi a frász lenne, ha nem szex? Zsaruszex, a maguk módján.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 03. 04. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 13:32  #420
badboy_ badboy_
mért?..kellene benne lenni?..talán a topik címe "megköveteli"..?.
2008. 03. 04. kedd 11:42  #419
Ryobi Ryobi
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:03

2001-ben jöttünk haza haverral Romániából.éjjel indultunk,kis kitérő Debrecenben.alig aludtunk
pár órát a pályán benzinkútnál..BP-re be,M3-ról le és rátértünk a Nagy Lajos-ra!olyan 7 óra körül lehetett!este esett az esö,az út kicsit vizes volt!állunk a lámpánál,szótlanul ültünk,tompán bambultunk magunk elé.(agyunkban még nem indultak be rendesen a fogaskerekek a kevés alvástól és a hosszú úttól)Mellettünk egy régebbi opel vectrában nagy puccosan kireszelkedve 2 csaj nagyon jól érzi magát!szól a zene,integetnek,vihorásznak!(amúgy a playmate választáson nem indulhattak volna,de ez most mellékes!)Vált a lámpa,kilönek bevágnak elénk...menösködnek!Mi csak nézünk ,mint "Rozi a moziban"..a csajok nyomják neki mi nagy nyugodtan lemaradva bámulunk egy szó nélkül!a korai idö és vasárnap miatt alig volt autó a környéken.látjuk,hogy a kocsi szlalomozik a csaj gondolom jobbra majd balra rángatta a kormányt!
1x csak a macskaköves vizes úton az autó megcsúszott,keresztbe fordult és orral nekivágódott az út elválasztó patkának és azzal a lendülettel átfordult és a párhuzamosan húzodó villamos sineken keresztbe "leparkolt"..
odaértünk! a motroháztetőből ömlik a füst a verda rommá törve!a csajok üvöltve szállnak ki az utas szidja a sofört,hogy otthon várja a gyereke és mindjárt megtépi,hogy mekkora hülye picsa..stb...a másik csaj kócos fejjel,letört körmökkel kiabál..mi lesz most?..mi lesz most?..kölcsön az autó.
ez így zajlott!
mondom nekik 2 lehetöség van!vagy kihivjuk a zsarukat és elszállítják a villamos sinekröl a roncsot vagy ....még be sem fejezhettem a csaj már felvilágosított,hogy őt biztos beviszik mert ö bizony az esti buli miatt "full kész van"...
na akkor a másik lehetöség ,hogy beülnek hozzánk és kirakom őket az Örs vezér téren és haza mennek!hát ezt választották!
a kocsit otthagytuk a sineken,,hátul a 2 csaj pánikban,remegve...kiraktam öket a merónál...
sziasztok!!
..mi pedig döbbenten sztoriztunk a nem mindennapi történéseken!haza ugrottunk fényképezőért de kb 20 perc múlva a kocsinak már csak a hült helye volt!...
2008. 03. 04. kedd 02:06  #418
badboy_ badboy_
92-ben egy azóta megszünt discoba mentünk haverokkal!anno válogatás nélkül vittük el a csajokat!mind 1 volt csak luk legyen..
támasztom a falat és egy csaj mellettem állva nyomja hozzám óriási dudáit!nézek rá és ö se szó se beszéd lekapott!kicsit piaszagu volt a lehellete és nagy szódás szemüveget viselt!arca pirospozsgás és háát..nem valami szép!de mindenért kárpótolt óriási melle!na mondom irány kifele.
kicsit beszéltem hozzá,de inkább sietösre vettem a figurát nehogy valaki meglásson milyen ronda szegény lány!LADA1200.be és irány a közeli liget..
népliget volt azt hiszem.na találtam egy megfelelö helyet..telt az idö,gyúrtuk egymást..1 x.csak látok egy fényszórót...na megáll mellettünk egy fehér lada..kiszáll 2 rendör...huuu..gatya fel...kiszállok!papírok..stb..mondja a rendör,hogy tudom-e de ide tilos bejönni?mondom nem..nincs kint a tábla..persze,mert ellopták!jaa.mondom..
akkor azért nem láttam..erre kérdi ki ül a kocsiban...mondom most találkoztunk a közeli discoban..jóó..akkor szálljon ki a kedves!(húúú..abban a pillanatban jó lett volna ha megnyílik a föld alattam)na kiszáll a szépség a kocsiból ..a 2 rendör egymásra néz kis vigyorral a szájuk szélén- kérdés..személyi?..nincs nála..
fordul hozzám-hogy hívják a hölgyet?..huuu..mondom,hogy hívnak?..Sára..
jaj.gondoltam..még ez is de szép név..
pár perc oktatás után beültek a kocsiba és elhajtottak.mi persze Sárával ujra ott ahol abbahagytuk!nem telik bele 10 perc,hátulról nagy sebességgel mellettem terem egy ujabb rendörautó.
kipattan belöle 2 zsernyák..elemlámpa ablakon be-persze.én 1000-rel gombolok...kiszállok..
a rendör--a kishölgy is!!!...(hurrá!)
rendör vigyor-mutatom!ö Sára...de nincs nála a személyi..
mondom azért van egyben minden okmányom,mert kb 10 perce a kollegáik igazoltattak....-persze itt tilos megállni...jjaa..tudom!!a tábla..
kis oktatás és vigyorgások közepette elhajtottak!
mondom Sárának szerintem hagyjuk az egészet,mert ezek egymásnak leadták a drótot és direkt nem hagynak minket békén!(nem mondtam neki,hogy lehet kiváncsiak voltak milyen széplány szegény)
vissza a discohoz..ott mondtam Sárának,hogy menjen csak vissza nélkülem majd megyek utána de van itt még a kocsinál egy kis elintézni valóm!
kamu pakolás a csomiban..aztán vissza..
Sárát soha többett nem láttam,,de szerintem jobb is így!!
2007. 12. 14. péntek 13:03  #417
badboy_ badboy_

ez így zajlott!
sziasztok!!
2007. 12. 14. péntek 12:30  #416
f1ck0 f1ck0
Tommy szólt be a helyesírás végett és közben pedig az övé sem tökéletes.
Hát ez elég KÍNOS lehet most neki.. eplus2
/ 25