Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 14. péntek 11:25  #415
tom1019 tom1019 VIP Admin
Tommy Lee!
hejesirási hiba kritizálása miatt 1 hérte tiltalak!
--------------------------------------

dako84!
Figyelemfelhívások topicba elég lett volna jelezni, hogy valaki helyesírási hibákat kritizál!
(neked is járna a válasz reakciódra a tiltás!)
2007. 12. 14. péntek 09:45  #414
Törölt felhasználó (69371)
Neked sem erősséged a mondat szerkesztés, és a grammatikai szabályok alkalmazása! shakehead

A mondatot nagy betüvel kezdjük, és mondatlezáró írásjellel (.!?) zárjuk le!
(Ez egy válasz Tommy Lee üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 22:57
nyuljani, te kajak hülye vagy, előbb tanuld meg az írásjeleket és helyesen írni se volna nagy hátrány. gun levele
2007. 12. 14. péntek 07:20  #413
zoyka zoyka
Ki vagy te magyartanár? Menj az iskolába okoskodni.
(Ez egy válasz Tommy Lee üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 22:57
nyuljani, te kajak hülye vagy, előbb tanuld meg az írásjeleket és helyesen írni se volna nagy hátrány. gun levele
2007. 12. 14. péntek 01:43  #412
szpeti80 szpeti80
Onnan hogy ömlött a víz, sírtam a nevetéstől smile ilyen sztori nincs smile nagyon kemény smile szép volt!
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 17:24
10 éve lehetett mikor életem elsö lakását megvettem!persze fel is kellene újítani az én igényeim szerint!festöt kerestem,hát szóltam egy haveromnak aki ebben nagyon benne volt intézzen már nekem valamit!óóó..persze!van egy csávó,nagyon megbízható ha pont dolgozik és akkor nagyon szépen,de ha pont nem,akkor iszik mint a kefekötő!most pont az elöbbi..melózik keményen!na?..bevállalom?..ok!!jöhet a csávó.na megis dumáltunk egy találkát a kecómban.jött is a szaki,hozta a létráját és a többi kis cuccocskáját!elmondta,hogy este 6-tól minden nap tud jönni 10-ig mert máshol is melózik de ez nem olyan nagy dolog befejezi így nekem 1 hét alatt!ok!megdumáltuk!el is kezdte a nejlonkáit terítgetni,ragasztgatni le a nagyszobában közben a haverral dumálgattunk erröl arról ,szóval nem volt annyira sietös a dolgunk!azt még fontos megjegyezni,hogy a kádat a fürdöszobában frissen rakták le a burkolás még nem volt kész,csak a csupasz beton volt.a wc-sem volt a helyén csak a csupasz cső.telegyömöszölve rongyokkal!na haverom lelépett én meg még maradtam egy kicsit tenni-venni!aztán gondoltam én is elmegyek magára hagyom a szakit hagy dolgozgasson!kilépek az ajtón,de még nem mentem el..vártam picit!benézek a kalintyolón erre hallom,hogy a fürdőszobában zubog a víz a festö mester a leterített nejlonokon rohangál zokniban!be a fürdöbe..vissza a szobába..ujra a fürdöbe.na várok pár percet aztán vissza megyek valami ürüggyel.dugom a zárba a kulcsot,benyitok --itthagytam valamit!erre a mester kabál.."ne jöjjön beee!"..mondom mivan itt?belépek a fürdöbe ,árad a bűz és a frissen felszerelt mosdómba ömlik a víz benne egy szaros gatyával és a kedves festő úr kászálódik ki a kádamból meztelenül!hát szegénynek gondolom nagyobbra sikerült egy "fingilingi"és betojt az alsójába és alig várta ,hogy lelépjek!gondolta ,hogy az én patyolattiszta mosdómban kimossa és a kádamban kiöblíti.....
nyes nyes
2007. 12. 13. csütörtök 22:57  #411
Tommy Lee Tommy Lee
2007. 12. 13. csütörtök 22:46  #410
nyuljani nyuljani
jo pár ével ezelöt elhatároztuk gyula barátomal hogy irány a tátra és mi sielni fogunk össze is készültünk megdumáltunk kétt csajt hogy jöjön velünk és öszeszetünk a családtol egy kis költöpénzt. No a határa érve a vonatra felszált a fiánc jo nagy harcsabajszu vénember volt legalábis a mi 1 éves szintünknek na ki is szurt minket rendesen gondolom kicsit meg akart minket szorongatni mert az összes cucunkat kiforgata táska hátizsál zseb csizma zokni le majd közölte hogy na kis csorok vvigyázatok magatokra. nagyon szupere sikerült a kirándulás 1 hét mulva megyünk visza mit ád az ég jön a határ és ugyan az a finánc no persze hogy megismert a besnye , láta hogy 1 hét no meg amit ajándékba hozunk böven több a fejenkénti 50 dolcsinál ami akkor ugye engedélyezve volt, nagondolta azért csk kimenti magát aszondja no tudtam én hogy van nálatok guba söt még azt is tudom hol volt csak nem akartam nagyon utálatos leni no gyula barátom erre ccsak megszolalt mester mikor végez aszondja ez az utoso járata keletinél ö is végez no mondja a cimbi megiszik velünk egy sört ha megmondja hogy tényleg hol volt a pénz mi fizetjül de ha nem akkor ö aszondja rendbbe mindn kép ö fizeti de ha nem talája ki akor anyit amenyit akarunk jo mondtuk
na igy is let leszáltunk irány a resti jöt a ficko is mondja no ö 20 éve finánc ismer minden trüköt a lányok bugyijábba volt ere lehuztuk a csizmánkat amugy mind a ketö portugál marhabör wesko volt a sarkán fém lemezel no kicsavartuk a rögzitö csavarokat és megmutatuk hogy a sarok belül biz üreges szegény csávo ölyan vörös let mint a föt rák viszont böcsületére legyen mondva ittatot is minket jo sokáig
2007. 12. 10. hétfő 17:47  #409
badboy_ badboy_
a 92-93 ban a haverommal könyvet árultunk a deák térnél a metró kijárónal!mindenkinek megvolt a maga kis megszokott helye amit mások nem foglaltak el.volt ott egy 40 -es évei közepén járó szemüveges,köpcös ember aki parfümöt árult!mesélte,hogy régen kanadában és USA-ban élt évekig!még vietnámban is volt ahol helikoptert vezetett!a tetoválását is megmutatta ami az egész mellkasát beborította.egy nagy jézus fejjel és valami angol írással!a haverommal mi csak úgy hívtuk a háta mögött,hogy a "vietnámi dzsungelharcos"..jókat derültünk a meséin.persze ő ebböl soha nem vett észre semmit!
sőőt!mikor nem volt forgalom akkor még bíztattuk is,hogy meséljen már egy jó sztorit!megmutatta hol vannak a testen azok a pontok amitől egy pillanat alatt ártalmatlanná tenne minket!
na 1 x jött egy hölgy és se szó se beszéd,lepakolt mellé a placcra és elkezdett árulni valamit(már nem emlékszem mit,de nem is ez a lényeg)na ilyet persze büntetlenül..???
a mi harcosunk nem a legszebben megkérte a hölgyet,hogy ugyan már ne ide rakja ki a portékáját és nyomatékosítva a dolgot még besegített is neki a rámolásban!szóval a hölgy jobbnak látta,ha odébb áll!nem szólt semmit,csendben összepakolt és elment!..sanyi(mert így hívták a tagot)meg mondta nekünk a magáét,hohgy a "mi a faszt képzel ez a ku...,hogy ide rámol"..stb..stb..nyugi sanyi!elment ,nincs gond!nem telt bele fél óra,jön vissza a csaj egy hatalmas cigány emberrel és mutat rá a mi sanyinkra...
na a cigány odalépett egy lépésre sanyihoz és mint egy dühödt bika rázendített,hogy mi a faszt képzel a sanyi,hogy elzavarja és ,hogy beszél a nöjével.szerintem még sanyi szemüvege is belepárásodott!....de nem ütött(még szerencse eplus2 )
de azért a nyomaték kedvéért felrugta sanyi székét!mondta a magáét vagy 5 percig!sanyi csak állt!"behúzta fülét ,farkát!"egy mukkot sem szólt!csak nézett bambán maga elé és hallgatta a szitkokat amit a "marhanagy"cigánytól kapott!
mi csak néztünk haverral,vártuk mi lesz!semmi nem történt!a cigány befejezte és odébbállt!
sanyi szépen össze szedte a székét és nagyon komoly pofával ránk nézett és megszólalt!!
"..te!!ha ez a csávó még két szót szól,ötté töröm!engem erre képeztek ki!...."
...mi pedig gurultunk a nevetéstől!! hehe hehe
2007. 12. 04. kedd 12:22  #408
badboy_ badboy_
köszi... wink évekig meséltem a sztorit haveroknak!nagyokat röhögtek..
aztán kiment a fejemből...pár hete jutott ujra eszembe,mert a haveromnál festett a szaki..
és kicsit megint nevettünk... nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:13
nyes
Ez hatalmas volt. Nem tudo megállni komment nélkül. Bázz még mindig röhögök!!!
2007. 12. 04. kedd 12:19  #407
MFalcon MFalcon
ehh.. ez tényleg cikis smile
(Ez egy válasz Twoinone üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 19:22
Jó pár éve történt ez a kellemetlen incidens velem. A haverommal felszedtünk két csajt. Pár évvel voltak fiatalabbak nálunk, de otthon úgy tudták a szüleik, hogy még érintetlenek, óvták is tőlünk rendesen. Haza nem vihettük őket, meg mindkettőnknél ciki lett volna eltölteni egy éjszakát, Így kitaláltuk, hogy elmegyünk kempingezni. Ebben mindkét csaj szülei benne voltak, mert mondtuk, hogy mind a négyen egy sátorban alszunk. Ja, elfelejtettem írni, hogy a két csaj gyerekkori barátnők voltak. El is mentünk a közeli, lakótelep melletti erdőbe /csórók voltunk/ és fel is vertük a sátrat. Majd, mint aki jól végezte dolgát, elkezdtünk piálni. A haverom vagánykodni akart a csajok előtt és egyhúzásra le is húzott egy két decis unikumot, amitől rövid időm belül el aludt. Én már alig vártam, hogy bugyiban túrkáljak, így javasoltam, hogy mi is feküdjünk le aludni. Így is tettünk. A barátnőmmel alig bírtuk ki, hogy a másik lány is elaludjon, majd egymásnak estünk, szép csendben és az akkor ismert praktikáinkat szépen végig is csináltuk. Persze csak pár év múlva derült ki, hogy a másik csaj nem aludt, hanem ott maszturbált mellettünk némán. DE NEM EZ A POÉN!!! A ciki másnap reggel történt. Sátorban nem tudok sokáig aludni, így felébredtem a hajnal első sugaraira. A mozgolódásomra a haver is felkelt és együtt mentünk ki cigizni a sátor elé. Nem találtam a cigimet, de a barátom megkínált. Nem kellett volna...
Nyúlok a doboz felé, éppen csak pirkadt. A haver másnaposan tartja a cigit és addig is csík szeme még jobban elvékonyodik. Nem ért semmit... Közben veszem be a cigit a számba. Felkiált:
- Haver! Egymerő vér a kezed... Éééés a szád is...
Ahhoz képest, hogy még mindig hulla volt, gyorsan leesett neki minden.
NEM!!! Nem megettem az akkori barátnőm, csupán megjött neki a pillanat hevében.
Hát számomra ez volt az egyik legcikibb szitu.
Van még és ha lesz érdeklődés, akkor szívesen mesélek.
2007. 12. 04. kedd 12:13  #406
MrEnigma MrEnigma
nyes
Ez hatalmas volt. Nem tudo megállni komment nélkül. Bázz még mindig röhögök!!!
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 23. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 11:31
a 80-as évek végén lehetett!buszon utaztunk a tesómmal törökországba bevásárolni bőrkabátot meg hasonlókat!17-18 évesek lehettünk..valahogy így!na mind1.már 10-15 órája buszoztunk az éjszakában,ment a tv..mindenki azt nézte.szóval nagy csend volt!tesóm sugja,hogy nagyon fáj a gyomra mert nagyon kell fingania és mindíg vissza tartja!nemrég álltunk meg,szóval a pihenö még pár óra!mondom neki,hogy próbálja meg hallkan kiereszteni és reménykedjünk abban,hogy szagtalan lesz!hát jó..mikor jött a következő görcs..kieresztette!nem volt szerencsénk!a mondóka valóban igaz lehet.
"..bölcs salamon mondta vala hangos fingnak nincsen szaga,de amelyik sunyi,lapos annak szaga irtózatos"
szóval mi előrébb ültünk kb az 5-6 .sorban!nagy csendben,sötétben csak az apró kis lámpácskák világítottak az emberek feje felett!és mivel elég hideg volt,ablakok behúzva!közben a tesóm szegény még 2-3 ilyen "sunyi lapost"eleresztett!
én meg megpróbáltam "csendben"röhögni!aztán sunyi módon körbe néztem milyen hatással volt tesóm akciója!a másik sorban mellettem egy roma család utazott.nézem,hogy az asszony a kispárnát az arca elé szorítja és úgy nézi a tv-t.kiszúrja,hogy "kiszúrtam" és odaszól csendben,hogy milyen büdös van!mondom..ja!mi is érezzük! hehe de persze a tesómmal közben gurultunk a nevetéstől!aztán eltelt így pár perc és a tesóm is megnyugodott!elszállt a bűz..
már pont kezdtek lecsillapodni a kedélyek,egyszercsak a busz hátuljából valami erős férfihang..üvöltve!..."nyisson már valaki ablakot az isten szerelmére"..
tesómmal össze néztünk...és... vigyor5 vigyor5
2007. 12. 03. hétfő 19:33  #405
Törölt felhasználó (729)
Igen, várjuk a többit!
Bár szerintem ez nem annyira ciki, inkább olyan vicces trófea!
wave
(Ez egy válasz Twoinone üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 19:22
Jó pár éve történt ez a kellemetlen incidens velem. A haverommal felszedtünk két csajt. Pár évvel voltak fiatalabbak nálunk, de otthon úgy tudták a szüleik, hogy még érintetlenek, óvták is tőlünk rendesen. Haza nem vihettük őket, meg mindkettőnknél ciki lett volna eltölteni egy éjszakát, Így kitaláltuk, hogy elmegyünk kempingezni. Ebben mindkét csaj szülei benne voltak, mert mondtuk, hogy mind a négyen egy sátorban alszunk. Ja, elfelejtettem írni, hogy a két csaj gyerekkori barátnők voltak. El is mentünk a közeli, lakótelep melletti erdőbe /csórók voltunk/ és fel is vertük a sátrat. Majd, mint aki jól végezte dolgát, elkezdtünk piálni. A haverom vagánykodni akart a csajok előtt és egyhúzásra le is húzott egy két decis unikumot, amitől rövid időm belül el aludt. Én már alig vártam, hogy bugyiban túrkáljak, így javasoltam, hogy mi is feküdjünk le aludni. Így is tettünk. A barátnőmmel alig bírtuk ki, hogy a másik lány is elaludjon, majd egymásnak estünk, szép csendben és az akkor ismert praktikáinkat szépen végig is csináltuk. Persze csak pár év múlva derült ki, hogy a másik csaj nem aludt, hanem ott maszturbált mellettünk némán. DE NEM EZ A POÉN!!! A ciki másnap reggel történt. Sátorban nem tudok sokáig aludni, így felébredtem a hajnal első sugaraira. A mozgolódásomra a haver is felkelt és együtt mentünk ki cigizni a sátor elé. Nem találtam a cigimet, de a barátom megkínált. Nem kellett volna...
Nyúlok a doboz felé, éppen csak pirkadt. A haver másnaposan tartja a cigit és addig is csík szeme még jobban elvékonyodik. Nem ért semmit... Közben veszem be a cigit a számba. Felkiált:
2007. 12. 03. hétfő 19:22  #404
Twoinone Twoinone
2007. 12. 03. hétfő 14:42  #403
zsiga90 zsiga90
6 éve történt 17 voltam és nagynénémnél aludtam másnap azt mondta h jön a bnöje és elmennek vásárolni.Megjött a barátnöje és elmentek, én gondoltam mért is ne élvezhetném az egyedüllétet elkezdtem verni meztelenül, eltelik 5 perc és benyit a barátnöje h bocsi itt hagytam a telom...akkorát égtem és a csaj is tök vörös volt...
2007. 11. 27. kedd 17:24  #402
badboy_ badboy_
10 éve lehetett mikor életem elsö lakását megvettem!persze fel is kellene újítani az én igényeim szerint!festöt kerestem,hát szóltam egy haveromnak aki ebben nagyon benne volt intézzen már nekem valamit!óóó..persze!van egy csávó,nagyon megbízható ha pont dolgozik és akkor nagyon szépen,de ha pont nem,akkor iszik mint a kefekötő!most pont az elöbbi..melózik keményen!na?..bevállalom?..ok!!jöhet a csávó.na megis dumáltunk egy találkát a kecómban.jött is a szaki,hozta a létráját és a többi kis cuccocskáját!elmondta,hogy este 6-tól minden nap tud jönni 10-ig mert máshol is melózik de ez nem olyan nagy dolog befejezi így nekem 1 hét alatt!ok!megdumáltuk!el is kezdte a nejlonkáit terítgetni,ragasztgatni le a nagyszobában közben a haverral dumálgattunk erröl arról ,szóval nem volt annyira sietös a dolgunk!azt még fontos megjegyezni,hogy a kádat a fürdöszobában frissen rakták le a burkolás még nem volt kész,csak a csupasz beton volt.a wc-sem volt a helyén csak a csupasz cső.telegyömöszölve rongyokkal!na haverom lelépett én meg még maradtam egy kicsit tenni-venni!aztán gondoltam én is elmegyek magára hagyom a szakit hagy dolgozgasson!kilépek az ajtón,de még nem mentem el..vártam picit!benézek a kalintyolón erre hallom,hogy a fürdőszobában zubog a víz a festö mester a leterített nejlonokon rohangál zokniban!be a fürdöbe..vissza a szobába..ujra a fürdöbe.na várok pár percet aztán vissza megyek valami ürüggyel.dugom a zárba a kulcsot,benyitok --itthagytam valamit!erre a mester kabál.."ne jöjjön beee!"..mondom mivan itt?belépek a fürdöbe ,árad a bűz és a frissen felszerelt mosdómba ömlik a víz benne egy szaros gatyával és a kedves festő úr kászálódik ki a kádamból meztelenül!hát szegénynek gondolom nagyobbra sikerült egy "fingilingi"és betojt az alsójába és alig várta ,hogy lelépjek!gondolta ,hogy az én patyolattiszta mosdómban kimossa és a kádamban kiöblíti.....
nyes nyes
2007. 11. 26. hétfő 13:32  #401
Törölt felhasználó (21812)
Köszi a sztorit!
eljen nyes

Találtam megint valamit, ami kínos lehet.
Autópályán figyelőkamera:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 11. 24. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 12:47
Olvasgatva amiket írtatok, nekem is eszembe jutott egy kínos dolog ami 17 éve történt velem.
Volt egy olasz pasim, és Riminiben nyaraltunk '90 nyarán.
Meg volt beszélve a barátaival, hogy szórakozni megyünk, tehát eléggé ki voltam öltözve (magassarkú, elég rövid szoknya, nyár lévén alig felső wink .
Riminiben a tengerparttal párhuzamos utcán gurultunk éppen (nagy kocsiforgalom, lépésben haladó! tele üzletekkel, tehát tele emberrel akik sétálnak nézelődnek).
Már nem emlékszem, hogy min de megsértődtem és kiszálltam az autóból, hogy márpadiglen most visszamegyek a szállodába gyalog, Ő mg menjen a búbánatba.
Persze gurult a járda mellett és dumált, hogy bocs meg szállj vissza stb...
Mindezt olaszul, és én is így válaszoltamm neki.
Hagytam kicsit könyörögni (de kb 200 méter után rájöttem a magassarkút nem kilométeres sétákra tervezték) és "nagykegyesen" megbocsátottam wink odaléptem a kocsihoz hogy visszaüljek.
Abban a pillanatba, egy kb 6-8 fős társaság akik addig mögöttem lehettek, utolért és miközben nyitom az ajtót meghallom amint egy srác elereszti az alábbi kommentárt magyarul "húúú, ez biztos egy kurva és most beszélte le a pasival a fuvart".
Hátrafordultam és csak annyit mondtam "anyád".
Köpni nyelni nem tudott szegény.
Végülis nem tudom melyikünknek volt cikibb.... smile
2007. 11. 24. szombat 12:47  #400
teltcica36 teltcica36
Olvasgatva amiket írtatok, nekem is eszembe jutott egy kínos dolog ami 17 éve történt velem.
Volt egy olasz pasim, és Riminiben nyaraltunk '90 nyarán.
Meg volt beszélve a barátaival, hogy szórakozni megyünk, tehát eléggé ki voltam öltözve (magassarkú, elég rövid szoknya, nyár lévén alig felső wink .
Riminiben a tengerparttal párhuzamos utcán gurultunk éppen (nagy kocsiforgalom, lépésben haladó! tele üzletekkel, tehát tele emberrel akik sétálnak nézelődnek).
Már nem emlékszem, hogy min de megsértődtem és kiszálltam az autóból, hogy márpadiglen most visszamegyek a szállodába gyalog, Ő mg menjen a búbánatba.
Persze gurult a járda mellett és dumált, hogy bocs meg szállj vissza stb...
Mindezt olaszul, és én is így válaszoltamm neki.
Hagytam kicsit könyörögni (de kb 200 méter után rájöttem a magassarkút nem kilométeres sétákra tervezték) és "nagykegyesen" megbocsátottam wink odaléptem a kocsihoz hogy visszaüljek.
Abban a pillanatba, egy kb 6-8 fős társaság akik addig mögöttem lehettek, utolért és miközben nyitom az ajtót meghallom amint egy srác elereszti az alábbi kommentárt magyarul "húúú, ez biztos egy kurva és most beszélte le a pasival a fuvart".
Hátrafordultam és csak annyit mondtam "anyád".
Köpni nyelni nem tudott szegény.
Végülis nem tudom melyikünknek volt cikibb.... smile
2007. 11. 24. szombat 12:27  #399
Törölt felhasználó (94621) VIP
Ne vágódj hanyatt, mert nem lett semmi. A lánynak akinek udvaroltam, az évfolyamtársa volt és onnan ismert.
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2007. 11. 24. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 11:05
Hipp és lett valami a barna bögyös városodból való lánnyal?Ne monnd,hogy nem,mert hanyattvágódok.Ha ő már ismert akkoriból,akkor simán lehetett volna vele valami.
2007. 11. 24. szombat 11:05  #398
Denipapa Denipapa
Hipp és lett valami a barna bögyös városodból való lánnyal?Ne monnd,hogy nem,mert hanyattvágódok.Ha ő már ismert akkoriból,akkor simán lehetett volna vele valami.
2007. 11. 23. péntek 19:03  #397
kispistajoska kispistajoska
hat ez nagyon jooooo. szetrohogtem az agyam
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 23. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 11:31
a 80-as évek végén lehetett!buszon utaztunk a tesómmal törökországba bevásárolni bőrkabátot meg hasonlókat!17-18 évesek lehettünk..valahogy így!na mind1.már 10-15 órája buszoztunk az éjszakában,ment a tv..mindenki azt nézte.szóval nagy csend volt!tesóm sugja,hogy nagyon fáj a gyomra mert nagyon kell fingania és mindíg vissza tartja!nemrég álltunk meg,szóval a pihenö még pár óra!mondom neki,hogy próbálja meg hallkan kiereszteni és reménykedjünk abban,hogy szagtalan lesz!hát jó..mikor jött a következő görcs..kieresztette!nem volt szerencsénk!a mondóka valóban igaz lehet.
"..bölcs salamon mondta vala hangos fingnak nincsen szaga,de amelyik sunyi,lapos annak szaga irtózatos"
szóval mi előrébb ültünk kb az 5-6 .sorban!nagy csendben,sötétben csak az apró kis lámpácskák világítottak az emberek feje felett!és mivel elég hideg volt,ablakok behúzva!közben a tesóm szegény még 2-3 ilyen "sunyi lapost"eleresztett!
én meg megpróbáltam "csendben"röhögni!aztán sunyi módon körbe néztem milyen hatással volt tesóm akciója!a másik sorban mellettem egy roma család utazott.nézem,hogy az asszony a kispárnát az arca elé szorítja és úgy nézi a tv-t.kiszúrja,hogy "kiszúrtam" és odaszól csendben,hogy milyen büdös van!mondom..ja!mi is érezzük! hehe de persze a tesómmal közben gurultunk a nevetéstől!aztán eltelt így pár perc és a tesóm is megnyugodott!elszállt a bűz..
már pont kezdtek lecsillapodni a kedélyek,egyszercsak a busz hátuljából valami erős férfihang..üvöltve!..."nyisson már valaki ablakot az isten szerelmére"..
2007. 11. 23. péntek 11:31  #396
badboy_ badboy_
/ 25