igazi kis huncut vagy
Ide egy nő sem fog irnj
uu ez a story, dejolenne egy ilyen nőt találni ^ MM
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni,tökéletesen leírtad azt, amit gondolok erről a dologról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 26. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579062)
VIP
2017. 03. 26. vasárnap 07:29
Azért egy kis extraizgalmat lehet itt találni....ami mondjuk pár év alatt kikopik a legjobban működő kapcsolatokból is, mégha a szeretet és a tisztelet maximálisan tart is ....Olyankor el lehet indulni a gerinctelen sumákolás irányába, vagy ebbe az irányba is....Vagy felrúgni mindent. Kérdés, ki melyiket tartja jobb megoldásnak. A válás nem jó senkinek. A sumákolás egyiknek megalázó, másiknak nyomasztó. Ez a fajta szabadosság - ha a szenvedély csendesedése az egyedüli gond - kirobbanó örömforrássá válhat, és az élet többi területére is rendkívül jó hatással lehet. Nálunk kb olyan hatással volt, mint mikor a szódásszifonba beleengedik a patront.....Persze, ehhez valós és átvitt értelemben is "meztelenre kell vetkőzni" egymás előtt, ami nem egyszerű a mai képmutató világban. Elmondani,elárulni, bevallani mindent....szóval az emberek zöme erre képtelen...
Nagyon jól megfogalmaztad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 26. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579062)
VIP
2017. 03. 26. vasárnap 07:29
Azért egy kis extraizgalmat lehet itt találni....ami mondjuk pár év alatt kikopik a legjobban működő kapcsolatokból is, mégha a szeretet és a tisztelet maximálisan tart is ....Olyankor el lehet indulni a gerinctelen sumákolás irányába, vagy ebbe az irányba is....Vagy felrúgni mindent. Kérdés, ki melyiket tartja jobb megoldásnak. A válás nem jó senkinek. A sumákolás egyiknek megalázó, másiknak nyomasztó. Ez a fajta szabadosság - ha a szenvedély csendesedése az egyedüli gond - kirobbanó örömforrássá válhat, és az élet többi területére is rendkívül jó hatással lehet. Nálunk kb olyan hatással volt, mint mikor a szódásszifonba beleengedik a patront.....Persze, ehhez valós és átvitt értelemben is "meztelenre kell vetkőzni" egymás előtt, ami nem egyszerű a mai képmutató világban. Elmondani,elárulni, bevallani mindent....szóval az emberek zöme erre képtelen...
(Ez egy válasz Zsu zsu üzenetére (2017. 03. 25. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 21:06
Szerintem aki valaminek a hiányában van és a hiánypótlást itt keresi az eltévedt.
Szerintem aki valaminek a hiányában van és a hiánypótlást itt keresi az eltévedt.
Egy percig sem gondoltam,hogy hihetetlen,de mindenki keres itt valamit akkor is ha jó kapcsolatban van....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 03. 25. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 16:19
Hehe...
Jogos kérdés, de azt gondolom, nálunk nincs hiány. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak még rajtunk kívül is működő párok (az itt hozzászólók közt is)
Jogos kérdés, de azt gondolom, nálunk nincs hiány. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak még rajtunk kívül is működő párok (az itt hozzászólók közt is)
Hehe...
Jogos kérdés, de azt gondolom, nálunk nincs hiány. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak még rajtunk kívül is működő párok (az itt hozzászólók közt is) (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 03. 25. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jogos kérdés, de azt gondolom, nálunk nincs hiány. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak még rajtunk kívül is működő párok (az itt hozzászólók közt is) (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 03. 25. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Bingó!!!!! Beletaláltál!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 03. 25. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
És ti minek a hiányában pattantatok fel ide?...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 03. 25. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 13:29
Ugye, hogy...
De ez oda-vissza igaz, csak sokkal több férfi pattan fel egy ilyen oldalra az otthoni kommunikáció halála miatt, mint ahány nő.
De ez oda-vissza igaz, csak sokkal több férfi pattan fel egy ilyen oldalra az otthoni kommunikáció halála miatt, mint ahány nő.
Igazad van félreértelmeztem most gépről vagyok és ülve olvasom nem teloról mászkálás közben .....elolvastam újra mit is írtál nem válaszolnék inkább.....trollt nem etetek!
Olvass vissza mire is reagàltam.......sajnàlom.hogy ennyi jött àt neked.hogy a nőknek baszógép kell.hàt bocs nem én tehetek róla.hogy ilyen nőket fogtàl ki én màr megnéztem magam a tükörben es te?..van tükröd?
Ugye, hogy...
El sem hinnéd,hogy hány olyan feleség van akiből egy másik pasi hozta ki a tüzes heves telhetetlen vadmacskát ....felizgatta az idegen varázsa meg más is ami teljesen eltérő ami otthon van ,érzékibb,izgatóbb,bevállalósabb vadabb,szenvedélyesebb lehetne sorolni ,tehát amiről nem tudtok az nem egyenlő azzal,hogy nincs is ,,díszhím?,,mi nők nem erre megyünk rosszul tudod .......ja igen engem nem izgatna ha mással dugna a férjem
(Ez egy válasz pecagabi üzenetére (2016. 07. 06. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 06. szerda 11:41
nagyon sok feleség csodálkozna , hogy a befásult otthon a kötelezőt is alig bíró férjben miféle tartalékok szunnyadnak másik hölgy jelenléte esetén. lássuk be hölgyeim , hogy a filmes díszhímek ritkák de az extra teljesítményhez nemárt egy otthonitól extrább baba sem
Azért fura hogy leginkább férfiak szólnak hozzá,hogy az ő feleségét/párnát izgatná!Ennyire biztosak vagytok benne?
Létezik Engem izgat, ha mással dug a férjem.
Szeretek közben csókolózni vele, símogatni, és a farka tövét fogni, miközben dugja az idegen puncit. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2016. 06. 28. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek közben csókolózni vele, símogatni, és a farka tövét fogni, miközben dugja az idegen puncit. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2016. 06. 28. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 17:47
Teljesen igazad lehet ebben nem kételkedek, több férfi sokkal több eséllyel működőképesebb.
Ám én valahogy a topik címből inkább arra a szituációra asszociáltam, mikor a társ női tagja elsősorban passzív résztvevője az eseménynek. Semmi sincs kizárva mivé is kerekedik a történet, semmi sem fix. Azonban a vezérszál a látvány a tudat az érzések sokasága amit nyújt.... Létezik e a nőkben is hasonló vágy mint fordított esetben sokat hallhatjuk a férfiaktól?
Ám én valahogy a topik címből inkább arra a szituációra asszociáltam, mikor a társ női tagja elsősorban passzív résztvevője az eseménynek. Semmi sincs kizárva mivé is kerekedik a történet, semmi sem fix. Azonban a vezérszál a látvány a tudat az érzések sokasága amit nyújt.... Létezik e a nőkben is hasonló vágy mint fordított esetben sokat hallhatjuk a férfiaktól?
Mit lehetne ehhez hozzáfűzni? Szerencsés vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 23. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1220252)
2017. 02. 23. csütörtök 20:23
A páromat izgatja egy olyan szitu, mikor elmennék más nőhöz. De látni nem szeretné.
A páromat izgatja egy olyan szitu, mikor elmennék más nőhöz. De látni nem szeretné.
Az én feleségemet izgatja ez a szitu Főleg hogy ilyenkor ő a másik hölgyet kényezteti vagy őt kényezteti a másik hölgy Ellenben mindig meg szokta jegyezni milyen izgi vagyok amikor távolabbról nézi hogy más csajjal vagyok.