... és szintúgy nagyon sok feleség csodálkozna, hogy a férjben miféle tartalékok szunnyadnak másik pasi aktiv jelenléte esetén.
Nem elhanyagolandó az extra élvezet sem amit kap!!!
(Ez egy válasz pecagabi üzenetére (2016. 07. 06. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2016. 07. 06. szerda 11:41
nagyon sok feleség csodálkozna , hogy a befásult otthon a kötelezőt is alig bíró férjben miféle tartalékok szunnyadnak másik hölgy jelenléte esetén. lássuk be hölgyeim , hogy a filmes díszhímek ritkák de az extra teljesítményhez nemárt egy otthonitól extrább baba sem
![finom](images/smilies/finom.gif)
nagyon sok feleség csodálkozna , hogy a befásult otthon a kötelezőt is alig bíró férjben miféle tartalékok szunnyadnak másik hölgy jelenléte esetén. lássuk be hölgyeim , hogy a filmes díszhímek ritkák de az extra teljesítményhez nemárt egy otthonitól extrább baba sem
Teljesen igazad van , egy férfi,,és akár több nő felállásban nem hiszem, hogy mindenkji elégedett lenne,,de kettő vagy akár több passi és egy nő felállásban szinte biztos, hogy jól érezné magát a társaság minden tagja.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 27. hétfő 14:25
Na, szerinted? Két (ne adj isten több) nőt levarrni, ugy flottul, mindenki kölcsönös megelégedésére, talán nagyobb kihívás, mint ugyanezt megtenni nőként két(több férfivel).
(sőt... van, aki egyel sem nagyon bír)
A nő, ha érez affinitást, 3-4 óra hosszáig is (változó intenzitással) rendelkezésre tud állni, de ha egy árva faszra ketten cuppannak rá, ugy igazándiból, akkor hamar elfogy a gőz a kazánból.( Az itt jelenlévők természetesen kivételek) A nő? Show must go on, benyálazza, vagy nyom egy kövéret a síkosítós tubuson. Na de a férfi mit csinál? Drótot fűz bele? Bekap egy bogyót? Fiziológiailag a több férfi kevesebb nő sokkal működőképesebb.
A nő, ha érez affinitást, 3-4 óra hosszáig is (változó intenzitással) rendelkezésre tud állni, de ha egy árva faszra ketten cuppannak rá, ugy igazándiból, akkor hamar elfogy a gőz a kazánból.( Az itt jelenlévők természetesen kivételek) A nő? Show must go on, benyálazza, vagy nyom egy kövéret a síkosítós tubuson. Na de a férfi mit csinál? Drótot fűz bele? Bekap egy bogyót? Fiziológiailag a több férfi kevesebb nő sokkal működőképesebb.
Teljesen igazad lehet ebben nem kételkedek, több férfi sokkal több eséllyel működőképesebb.
Ám én valahogy a topik címből inkább arra a szituációra asszociáltam, mikor a társ női tagja elsősorban passzív résztvevője az eseménynek. Semmi sincs kizárva mivé is kerekedik a történet, semmi sem fix. Azonban a vezérszál a látvány a tudat az érzések sokasága amit nyújt.... Létezik e a nőkben is hasonló vágy mint fordított esetben sokat hallhatjuk a férfiaktól? (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ám én valahogy a topik címből inkább arra a szituációra asszociáltam, mikor a társ női tagja elsősorban passzív résztvevője az eseménynek. Semmi sincs kizárva mivé is kerekedik a történet, semmi sem fix. Azonban a vezérszál a látvány a tudat az érzések sokasága amit nyújt.... Létezik e a nőkben is hasonló vágy mint fordított esetben sokat hallhatjuk a férfiaktól? (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 27. hétfő 14:25
Na, szerinted? Két (ne adj isten több) nőt levarrni, ugy flottul, mindenki kölcsönös megelégedésére, talán nagyobb kihívás, mint ugyanezt megtenni nőként két(több férfivel).
A nő, ha érez affinitást, 3-4 óra hosszáig is (változó intenzitással) rendelkezésre tud állni, de ha egy árva faszra ketten cuppannak rá, ugy igazándiból, akkor hamar elfogy a gőz a kazánból.( Az itt jelenlévők természetesen kivételek) A nő? Show must go on, benyálazza, vagy nyom egy kövéret a síkosítós tubuson. Na de a férfi mit csinál? Drótot fűz bele? Bekap egy bogyót? Fiziológiailag a több férfi kevesebb nő sokkal működőképesebb. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2016. 06. 24. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A nő, ha érez affinitást, 3-4 óra hosszáig is (változó intenzitással) rendelkezésre tud állni, de ha egy árva faszra ketten cuppannak rá, ugy igazándiból, akkor hamar elfogy a gőz a kazánból.( Az itt jelenlévők természetesen kivételek) A nő? Show must go on, benyálazza, vagy nyom egy kövéret a síkosítós tubuson. Na de a férfi mit csinál? Drótot fűz bele? Bekap egy bogyót? Fiziológiailag a több férfi kevesebb nő sokkal működőképesebb. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2016. 06. 24. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 17:42
Azért érdekes, hogy a beszállós többes szex ezen formája nem annyira népszerű. Miután alig olvashatunk negatív vagy pozitív vélemény-élménybeszámolókat így a kérdés nyitva marad.
Nem izgatja a nőket ha mással dug a férje? Nehezebben tolerálják a hölgyek ezt a szituációt? Vagy csak a férfiak szégyenlősek az asszony előtt ebben a helyzetben? Vagy más egyéb az ok?.....
Nem izgatja a nőket ha mással dug a férje? Nehezebben tolerálják a hölgyek ezt a szituációt? Vagy csak a férfiak szégyenlősek az asszony előtt ebben a helyzetben? Vagy más egyéb az ok?.....
A feleségemet eléggé izgalomba hozta, mikor kiderült, hogy csajozgattam mellette.
Azért érdekes, hogy a beszállós többes szex ezen formája nem annyira népszerű. Miután alig olvashatunk negatív vagy pozitív vélemény-élménybeszámolókat így a kérdés nyitva marad.
Megnézném mit kezd mással. De ez a veszély nem fenyeget
Ha sikerül elcsábítanom egy hölgyet majd mesélek
(Ez egy válasz ino002 üzenetére (2013. 05. 14. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Amszterdamban házasodtatok, hogy férfi létedre a férjednek akarsz puncit szerezni? Kamuszagú
(Ez egy válasz jockey0303 üzenetére (2013. 05. 24. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 24. péntek 15:54
Minden vágyam, hogy a férjemnek adhassak egy gyönyörű mellű, finom puncijú hölgyet. Ne essék félreértés, imádom a páromat, le nem cserélném senkiért. Pont ezért akarok örömet szerezni neki.
Minden vágyam, hogy a férjemnek adhassak egy gyönyörű mellű, finom puncijú hölgyet. Ne essék félreértés, imádom a páromat, le nem cserélném senkiért. Pont ezért akarok örömet szerezni neki.
Mesélj TE
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 05. 14. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 14. kedd 22:13
Hu, de rég láttam ezt a témát. Nem valami adakozóak a hölgyek... vagy csak nem mesélnek?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Hu, de rég láttam ezt a témát. Nem valami adakozóak a hölgyek... vagy csak nem mesélnek?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!
jaj, csak a punci meg noraszabo a sztori király! tessék emberek, tessék, csak van a tarsolyban ez meg az!
hát ez a történet puncitól félbe maradt mint nagyanyám fogyókúrája ..... erről ennyit
hála Istennek kicsi feleségemre így is hatással volt,,, és nekem ez JÓ
azóta mint ha szárnyakra kapott volna,,, és ez tetszik...
hála Istennek kicsi feleségemre így is hatással volt,,, és nekem ez JÓ
Nehéz nem várni a folytatást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 13. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (868007)
2012. 12. 13. csütörtök 12:14
3000 karakter volt és most megint van ennyim: Akartam én is a férjemet, valami ócska vetélkedés lett rajtam úrrá, mert a lány bár érdekes technikát mutatott, de az teljesen üres, gépies, érzelem mentes volt...kurvás...most már tudtam, az milyen! Én is akarom, vettem el a férjemet a szájától, és úgy kezdtem el szopni, ahogyan még soha! Nekitámasztottam nyelvem a makkjának, miközben azt szívtam, és a bőrt, amennyire csak lehetett hátrahúztam...szinte összeolvadtam a farkával...nyögött is rendesen, szépen ritmusosan...elkezdett félreérthetetlen jeleket adni arról a szerszáma, hogy el akar élvezni, de ezt nem hagyhattam! - Melyikünk csinálta jobban!? - tettem fel neki a valóban pofátlan kérdést - Tudtam, hogy erre nincs, és most nem is jöhet jó válasz! - Született diplomata az uram - mindkettőtök pazarul szopik, megpróbálnátok egyszerre? - Összenéztünk a lánnyal, és már csináltuk is....Nincs mesebeli nagy farka a férjemnek, gondolom átlagos, sokakkal ellentétben, sohasem mértem meg, furcsán fértünk hozzá, furcsán, de izgatóan, nem csak a fasz lüktető keménysége, mégis puhán selymes bőre miatt, hanem mert most, a lánnyal akaratlanul is összeért a szánk, és ez kicsit sem volt kellemetlen....inkább nagyon is jó volt! Megunta a gatyában állást párom, mert egy finom hátralépéssel "kiszabadította" magát, lerúgta a nadrágját, és már ott is ült közöttünk egy "így jobb lesz!" szisszentéssel, Muszáj volt lecsúsznom a szófáról, hogy mind a ketten hozzáférjünk, amolyan jin-jang mód helyezkedtünk el, és élvhajhász férjemnek gőze sem volt arról, hogy engem már csak a lány szája izgatott, arra gondoltam, hogy rengeteg faszt szophatott már életében, kicsit nagyot, puhát, keményet. és most az ő száján át, én is kapok magamnak a rengeteg faszból!
....annak pedig jó lett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840665)
2012. 12. 16. vasárnap 00:25
nem "irodalmi" művet akartam írni,hanem azt ami történt ... és még le kell "ülepednie " nekem is... friss élmény
nem "irodalmi" művet akartam írni,hanem azt ami történt ... és még le kell "ülepednie " nekem is... friss élmény
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 15. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2012. 12. 15. szombat 23:06
...a punci sztori, hmmm, kicsit "irodalmibb" azzal együtt, úgy hiszem, magaddal kellett volna vinned az asszonyt, mert biztosan szerette volna látni az eseményt, mert nem ugyanaz a kettő! azzal együtt minden tiszteletem asszonykádé!