Idejössz hozzám egy fehér lóval és bókolsz..ez esetben elnézem
pusza kicsikém,ne bujocskázz huzz 1zoknit a lábamra és gyere a fiukhoz bulivan
Szia ciccem és sziasztok kedves fiúcskák!
Ime crazy megérkezett!
Cicc fázol e még?.....mert ha igen megyek bújocskázni!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Ime crazy megérkezett!
Cicc fázol e még?.....mert ha igen megyek bújocskázni!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Tisztelt Hölgyem!
Drága Nóci!
Szomórúan láttam, hogy soraim megbántották nemes szíved! Kész vagyok jóindulatod visszanyeréséért párbajra kiállni önnmagammal, ami nem semmi feladat, tekintve saját részrehajlásom!
Tehát nemes hölgy, válassz időpontot és mondd, mi lészen a párbaj eszköze, legyen akaratod szerint, én meghajtom fejem.
[#vigyo r2]
Drága Nóci!
Szomórúan láttam, hogy soraim megbántották nemes szíved! Kész vagyok jóindulatod visszanyeréséért párbajra kiállni önnmagammal, ami nem semmi feladat, tekintve saját részrehajlásom!
Tehát nemes hölgy, válassz időpontot és mondd, mi lészen a párbaj eszköze, legyen akaratod szerint, én meghajtom fejem.
[#vigyo r2]
Várj viszem a forró kakaót... ki ne bújj az ágyból..
Nócika mézes zsömlét eszik és teát szürcsölget..nyamnyam
Nembírok aludni..eszem vmit valaki csináljon nekem kakóóóóót
Na visszavonultam kicsit pihenni me zokni nélkül fázik a lábam
puszika ron!
Keblemre ölellek
Leszedtem az egyik oldalrol,ja nem,nem a sexrandirol hanem a másikról a funpicról..
Miért járok ide?chateltem másutt3évig nekem az elég volt szar lett a társaság sok sulinetes kis barom elrontott mindent,aztán idekeveredtem valahogy először chat aztán forum aztán crazy ágyába,na jo hálószobájába
mi köt ide?
van egy-két ember aki szimpatikus és számomra kedves és fontos,meg az unalom..jelenleg nincs párom aki lekössön és a suli mellett simán belefér itt egy kis"huncutkodás"
ja és nagyon megbántottál engesztelj ki
Keblemre ölellek
Leszedtem az egyik oldalrol,ja nem,nem a sexrandirol hanem a másikról a funpicról..
Miért járok ide?chateltem másutt3évig nekem az elég volt szar lett a társaság sok sulinetes kis barom elrontott mindent,aztán idekeveredtem valahogy először chat aztán forum aztán crazy ágyába,na jo hálószobájába
mi köt ide?
van egy-két ember aki szimpatikus és számomra kedves és fontos,meg az unalom..jelenleg nincs párom aki lekössön és a suli mellett simán belefér itt egy kis"huncutkodás"
ja és nagyon megbántottál engesztelj ki
Szia Nóci!
Ron vagyok, ha még nem találkoztunk.
Figyu, honnét szerezted meg a fényképem
CB-t már kérdeztem, téged is meg interjúvolnálak, hogy te miért jársz ide?
Hogy kerültél először ide és mi köt ide még most is?
Remélem ebben a kérdésben nincs semmi bántó!(Nem szerteném!)
Ron vagyok, ha még nem találkoztunk.
Figyu, honnét szerezted meg a fényképem
CB-t már kérdeztem, téged is meg interjúvolnálak, hogy te miért jársz ide?
Hogy kerültél először ide és mi köt ide még most is?
Remélem ebben a kérdésben nincs semmi bántó!(Nem szerteném!)
Tom hagyjunk engem békén,ronda diszno vagyok ,sosem tetszettem magamnak,most sem fogok..ezvan most nyuzzuk crazyt egy kicsit hogy ő mutogasson képeket
Mai áldozatunk szivem
most mit kell cikizni?finihamvas ezvan
Crazyke csókok,jóreggelt..hogy aludtál?olyan hideg van mindjárt odabujok melléd. én meg megyek vissza pihenni és tévezni hál isten ma nincs jog
Én jó leszek 20nak is
Én is megyek csókollak,reggel jövök holnap nincs suli..
cicc már búcsúzom!
Puszzzzzzzzz
simizd meg helyettem is a ki zsebrácskádat!
Puszzzzzzzzz
simizd meg helyettem is a ki zsebrácskádat!
szüretibálba a barátnőimmel....elcsábitottak....hát nem tudtam nemet mondani a női nemnek!
Mulatni?hovais?csak nem valami dühöngőbe?:)
én is megyek holnap este randi vacsival egybekötve utánna pénteken megint és szombaton disco
én is megyek holnap este randi vacsival egybekötve utánna pénteken megint és szombaton disco