jóóóóóó
szétröhögtemm az agyam,
felhivott a kedvesem
szombaton megyek mulatni
csupa jo dolgok vannnak velem
csak kár hogy bennem nincs.....valami jóóó izgi dolog
szétröhögtemm az agyam,
felhivott a kedvesem
szombaton megyek mulatni
csupa jo dolgok vannnak velem
csak kár hogy bennem nincs.....valami jóóó izgi dolog
neked mien napod volt?
ciccccccc micccccccc crazy ciiic mmiccccccccccceeeeeeeee
ez a sok c tönkre tesz
Mááá becüjülök
ez a sok c tönkre tesz
Mááá becüjülök
hihi ovisan igy mondtuk
és mit maszirozzak?...a nunit?
igen épp kérni akartalak:) de a nyelveddel
megmaszirozzam?
legyalogoltam a lábam vki lazzitson el
na végreeeeeeeeeeeeeeeeee
itthon vagyooooooooooooook
Tudom!
De álmodik a nyomor!
De álmodik a nyomor!
és mind nekem szól
mondjuk így sorban végig is mehetnénk mindenen:)sajna most megyke majd suliba aztán 1000dolog de estefelé leszek és megölelgetlek
Jobbnál yoobb 5letek!
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 10:08
Szia cicc miccem!
Kislacus látom fűzöd a nőmet.....háááát ...na jó nem harizom!
Cicc miccem köszönöm a reggeli puszikat amit egy igen szép elefánt ábrázol......hmmmm magamra ismertem ......na jóóó ennyire nem ! Örülök hogy itt vagyok!....nem lehetne hogy suli helyett felugranék hozzád és hát.......tanulhatnánk egy kis postabélyeg tanulmányt....... ........vagy megnézném az állatvilágot...azon belűl a kis zsebrákat...
....meg is simizném......esetleg adnék neki egy jo nyelves puszit....hmmmm
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Cicc miccem köszönöm a reggeli puszikat amit egy igen szép elefánt ábrázol......hmmmm magamra ismertem ......na jóóó ennyire nem ! Örülök hogy itt vagyok!....nem lehetne hogy suli helyett felugranék hozzád és hát.......tanulhatnánk egy kis postabélyeg tanulmányt....... ........vagy megnézném az állatvilágot...azon belűl a kis zsebrákat...
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Szia cicc miccem!
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ő is szeret nyalakodni...láttam! Majd megpróbálom kiengesztelni ha zabos lesz!!
Lacus majd eccer igérem visszatérünk rá,de vigyázz mert mindjárt jön a drágám/crazy baby/és ha meglátja mit műveltünk itt nem nézi majd jószemmel,kezdj elosonni
de halkan hogy ne halja... rezgett a léc mi?
Hát ez pech!!! Pedig elnyalogattam volna veled a délelöttöt!! De a szerelem az szerelem... meg kell adnom magam!! pussz
Kislacus az az igazság,hogy szeretot szeretem