puszika jóreggelt,nem félreérteni ám nekem semmit itt
Szia édes Nócikám!
Jó reggelt!!!!!Itt vagyok megérkeztem!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jó reggelt!!!!!Itt vagyok megérkeztem!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Minden ujjadra kettő pasit és jobnál jobbakat kívánok.
miről beszélsz? senki nem kérte h megcsald megkérdezted hova megyünk én meg megmondtam remélem nem csaltuk meg jajj ne butáskodj
Köszönöm és kívánj minden ujjamra egy pasit
Köszönöm és kívánj minden ujjamra egy pasit
Én kérek elsőként a képekből !
Nóci drága tudod nekem tiltot gyűmőlcs vagy!
Nem csalom meg az én drágám mert nem érdemli meg.
De neked jó mulatást kívánok !
Nem csalom meg az én drágám mert nem érdemli meg.
De neked jó mulatást kívánok !
Hát vagy CLUB FEVER/tudod mammutnál/ vagy ha nem mostmár tudod vagy DOKK ez barátnő függő..tudod szeretném kielégíteni az igényeit
Szióka!
Merre mentek buliba? Csak azért mert akkor az útatokba állok nehogy kimaradjak valamiből
Merre mentek buliba? Csak azért mert akkor az útatokba állok nehogy kimaradjak valamiből
Ja és ma lesz digitgépem ugyhogy valószinű teszek fel sok új képet magamról ezt elijesztés képp mondtam
Pedig egyre erősebben gondolkozom rajta
csak hát tudod azért a ffiak másak és kell nekem szal maradok náluk de ha a párkapcsolatom nem változik 1héten belül akkor most 7végén megyek bulizni a barátnőmmel és összeszedünk valakit mondjuk egy ilyet mint te
csak hát tudod azért a ffiak másak és kell nekem szal maradok náluk de ha a párkapcsolatom nem változik 1héten belül akkor most 7végén megyek bulizni a barátnőmmel és összeszedünk valakit mondjuk egy ilyet mint te
Szia Nócika!
Ne tedd ezt velűnk férfiakkal!!
Ne tedd ezt velűnk férfiakkal!!
Megkaptama képeslapot nagyon gyönyörü és viszek egy körre de csak ha az ölembe ülsz
ja nem volt ma semmi mert nem jött nem hivott,ugyhogy 1hetet várok és jövö7től belevetem magam az éccakába ha nem lesz változás nem tudok többet gyászolni elfogytak a könnyeim és nem depizem be totál..
ja nem volt ma semmi mert nem jött nem hivott,ugyhogy 1hetet várok és jövö7től belevetem magam az éccakába ha nem lesz változás nem tudok többet gyászolni elfogytak a könnyeim és nem depizem be totál..
Szijja édes barátném nézd meg a mailodta mert küldtem egy pár meglepit!!!!
Leszbikus leszek..utálom a férfiakat rájöttem
Oké Nóci!!!!
Én is megyek dolgozni!!!!!!!
Majd gondolok rád......................
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aztán nem ám végleg elrepit téged a menybe!! ......mert még ......... neked itt kell lenned VELEM !!!!!!
Én is megyek dolgozni!!!!!!!
Majd gondolok rád......................
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aztán nem ám végleg elrepit téged a menybe!! ......mert még ......... neked itt kell lenned VELEM !!!!!!
Nagy ráértemben majd megteszem ha elkap az ihlet cicusom,most viszont elmegyek készülni hát ha ma sex a béke lesz
Annyira gyönyörü és fantasztikus lenne hogy versbe lehetne foglalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baszélgetne valószínű
Jajjjj édes!
Teljesen felizgatott a hangod!!!!!!!!!!!!!
Bele sem merek gondolni .........hogy a többi részed mit is tenne velem!!!!!!
Teljesen felizgatott a hangod!!!!!!!!!!!!!
Bele sem merek gondolni .........hogy a többi részed mit is tenne velem!!!!!!
Felhivtalak remélem jol esett ez a kis erotikus dumcsi