Szia Nócikám!
Jó reggelt!Most is hivhatsz nyugodtan.......sőt most jobb lenne mert még nem nyitottam ki....majd csak délben.......igy nem zavarhat meg minket senki!!!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jó reggelt!Most is hivhatsz nyugodtan.......sőt most jobb lenne mert még nem nyitottam ki....majd csak délben.......igy nem zavarhat meg minket senki!!!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Oké édes!!!
emailban megadom a számomat
emailban megadom a számomat
Most sajnos el kell mennem de vmikor muszáj lenne beszélnünk majd kereslek:(
Nócikám gyere a chatre ha tudsz!!!!!Itt vagyok!!!!
Nah szépjóreggelt ma már itt vagyok vagy legalábbis kicsit bekukk tegnap azért nem voltam mert kisebb háboru volt felénk ami még ma is tart csak ma már jobb paszban v.ok szal beleadok apait anyait.
Puszikák drága crazy.azért nem írtam emailt mert ezt nem lehet leirni inkább chaten mesélném el sőt tegnap fel is szerettelek vna hivni mert muszáj lett vna h egy nő meghallgasson csak nem vtál chaten igy nemtudtam elkérni a számod szal 2ffivel beszéltem meg a problémám hagy ne mondjam élmény volt mármint nem úgy beszéltem meg velük szal izéé érted
Puszikák drága crazy.azért nem írtam emailt mert ezt nem lehet leirni inkább chaten mesélném el sőt tegnap fel is szerettelek vna hivni mert muszáj lett vna h egy nő meghallgasson csak nem vtál chaten igy nemtudtam elkérni a számod szal 2ffivel beszéltem meg a problémám hagy ne mondjam élmény volt mármint nem úgy beszéltem meg velük szal izéé érted
azt meg hogyan tudom megnézni?????????,és hol??????????????
Kedves Nóci!
Mi a baj?.......ird meg mailban.....sajnálom hogy nem tudtunk beszélgetni.......és remélem nincs nagy baj!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mi a baj?.......ird meg mailban.....sajnálom hogy nem tudtunk beszélgetni.......és remélem nincs nagy baj!!!!!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kedves tom!
azért nem vagyok itt mert dolgozom közben.....most néztem nem kaptam levelet!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
azért nem vagyok itt mert dolgozom közben.....most néztem nem kaptam levelet!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nócika meghalt mára
most annyira nem tudok idefigyelni te is admin vagy töröld..lehet h vége lesz VELE most ezt kell intéznem asszem ma nem is leszek gépnél
Szijja Nócikám!
Itt vagyok!
Ez már nem is a mi szobánk!!:(((((((((((
Te is látod hogy vitatkoznak?????????????
Sirok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt vagyok!
Ez már nem is a mi szobánk!!:(((((((((((
Te is látod hogy vitatkoznak?????????????
Sirok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crazykém ha me nem leszek akkor azért mert lefagy a gépem folyton:( de attól még gondolok rád és sok puszit küldök
Te kis huncut.....lehet ruha nélkül megijednél tőlem... ...ezt pedig nem szeretném!!!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nos megkaptad amit szerettél volna!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Szia te kis szexehes!
Mi itt vagyunk vagyis én mert a Nócikám most okosodni van!!!!!Én meg lassan nekiálok dolgozni!!!Szeretnél minket látni?????
Majd ezt még megbeszélem a cicámmal!ok?!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mi itt vagyunk vagyis én mert a Nócikám most okosodni van!!!!!Én meg lassan nekiálok dolgozni!!!Szeretnél minket látni?????
Majd ezt még megbeszélem a cicámmal!ok?!!!!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sziasztok édeseim megjöttem!!!!!!
Nócikám akkor majd kora este beszélünk ha itt tudok lenni!!!!!
csokollak benneteket!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nócikám akkor majd kora este beszélünk ha itt tudok lenni!!!!!
csokollak benneteket!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jóreggelt husikám
Sajnos mennem kell suliba 4 psychológia te úristen
Utánna meg menek moziba és talán vmikor dután v kora este jövök,ne féltsél tudok magamra vigyázni
sok neked
Sajnos mennem kell suliba 4 psychológia te úristen
Utánna meg menek moziba és talán vmikor dután v kora este jövök,ne féltsél tudok magamra vigyázni
sok neked
Szia Nócikám.....lassan én is megyek zárni....utánna meg haza......remélem holnap összefutunk...........aztán te is jo kisleááány legyéééé áááám az oskoláááábaaaaaaaaaa
puszikanyuszikacicamica....meg ilyenek!!!
Sziaaaaaaaaaa puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszikanyuszikacicamica....meg ilyenek!!!
Sziaaaaaaaaaa puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Akkor joéjt előre is szép álmokat kellemes reggelt meg miegymás holnap megyek suliba 7kor ugyhogy nem leszek majd csak taán este vagy nemtudom jokislány legyél mentem mosogatni és Bköztöt nézni
kis idő mulva leszek