nem ma még sajnos nem mert ma fejezi be munkát de 7végén nem hiszem h leszek mert velem lesz szal tartsd a frontot cica de majd azé ide biztos beköszönök neked
Nóci este jön a párod?????????huncutkodtok???????,
hu mi télleg összeillünk összes horrot és thriller filmeket imádom amik ien elgondolkoztatosak
Holnap megyek moziba megnézem a szüzet szüntess cimű filmet
Holnap megyek moziba megnézem a szüzet szüntess cimű filmet
nem nagyon.......de szeretem a szappanoperákat....és néha nézem a baátok köztöt is...............imádom a horrort...............hmmm bekaplak
nincs neki most étel messze van
Te nem vagy sorozatfüggő?pl Barátok közt?
szeress most? vagy vmi?
Te nem vagy sorozatfüggő?pl Barátok közt?
szeress most? vagy vmi?
sziamiauuuuuuuuuuuuu
mizujs a kis zebrával?jol van??????????nem éhes???????????
mizujs a kis zebrával?jol van??????????nem éhes???????????
miauuuuuuu
okéééééééééé de siessssssssssssss
1pill és jövök várjmeg
Mit szólnál ha most elmennék érted és kivennélek a munkából?:)
Cicamica hol vagy????????????????????????
Sajna nem.................pedig ha öszebujnánk ......megröviditenénk ezt a nyavaja náthát!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))
De nem itt mellettem h együtt szenvedjünk
Mostanra meg tanultam a leckét!!!!!!
Beteg vagyok .....fáj az orrom.............de annak viszont örülök hogy végre itt vagyok!!!!
Beteg vagyok .....fáj az orrom.............de annak viszont örülök hogy végre itt vagyok!!!!
Olvastam mi a tanulság? nem kell azt a büdös bagót szívni főleg nem a fejednél kell tárolni a büdös hamutálat ejnye bejnye
kéne nekünk egy kúrálás
kéne nekünk egy kúrálás
Akkor egy cipőben járunk!!!Fáj a torkom......taknyos vagyok.......és fájj az orrom.....olvasd el a velem történt topicot.......és akkor megérted az orrom fájdalmát
Drágám meghalok megvagyok fázva és taknyom nyálam egybefolyik már elnézést megfulladok és már a strepsilst is unom szopogatni..
Szijja barátném!!!!!!
hiányoztál,már azt hittem nem is jössz
Most tudtam csak jönni mert egész nap nem volt net.........egy áramszünet miatt volt az egész!!!
De mostmár itt vagyok
De mostmár itt vagyok