nem ma még sajnos nem mert ma fejezi be munkát de 7végén nem hiszem h leszek mert velem lesz szal tartsd a frontot cica de majd azé ide biztos beköszönök neked

Nóci este jön a párod?????????huncutkodtok???????,
hu mi télleg összeillünk összes horrot és thriller filmeket imádom amik ien elgondolkoztatosak
Holnap megyek moziba megnézem a szüzet szüntess cimű filmet

Holnap megyek moziba megnézem a szüzet szüntess cimű filmet

nem nagyon.......de szeretem a szappanoperákat....és néha nézem a baátok köztöt is...............imádom a horrort...............hmmm bekaplak

nincs neki most étel messze van
Te nem vagy sorozatfüggő?pl Barátok közt?
szeress most? vagy vmi?

Te nem vagy sorozatfüggő?pl Barátok közt?
szeress most? vagy vmi?
sziamiauuuuuuuuuuuuu
mizujs a kis zebrával?jol van??????????nem éhes???????????
mizujs a kis zebrával?jol van??????????nem éhes???????????
miauuuuuuu

okéééééééééé de siessssssssssssss
1pill és jövök várjmeg

Mit szólnál ha most elmennék érted és kivennélek a munkából?:)

Cicamica hol vagy????????????????????????
Sajna nem.................pedig ha öszebujnánk ......megröviditenénk ezt a nyavaja náthát!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))
De nem itt mellettem h együtt szenvedjünk

Mostanra meg tanultam a leckét!!!!!!
Beteg vagyok .....fáj az orrom.............de annak viszont örülök hogy végre itt vagyok!!!!
Beteg vagyok .....fáj az orrom.............de annak viszont örülök hogy végre itt vagyok!!!!
Olvastam mi a tanulság? nem kell azt a büdös bagót szívni főleg nem a fejednél kell tárolni a büdös hamutálat ejnye bejnye
kéne nekünk egy kúrálás

kéne nekünk egy kúrálás

Akkor egy cipőben járunk!!!Fáj a torkom......taknyos vagyok.......és fájj az orrom.....olvasd el a velem történt topicot.......és akkor megérted az orrom fájdalmát
Drágám meghalok megvagyok fázva és taknyom nyálam egybefolyik már elnézést megfulladok és már a strepsilst is unom szopogatni..

Szijja barátném!!!!!!

Most tudtam csak jönni mert egész nap nem volt net.........egy áramszünet miatt volt az egész!!!
De mostmár itt vagyok
De mostmár itt vagyok