Letört egy körmöm basszameg
mindjárt leverem kalapáccsal a többit is,pont buli előtt kell ennek is történnie na de sebaj..beszív,kifuj ..lazít nócika
amúgyis jókedvem van vtam vásárolni mammutba bebebee
mindjárt leverem kalapáccsal a többit is,pont buli előtt kell ennek is történnie na de sebaj..beszív,kifuj ..lazít nócika
amúgyis jókedvem van vtam vásárolni mammutba bebebee
Cicc....te is ilyen édes vagy!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Inkább élvezném,hogy elverd de majd beszámolok róla
Örülök,hogy tetszika pasi ha nem tetszene szóba sme állnék vele
Örülök,hogy tetszika pasi ha nem tetszene szóba sme állnék vele
Ciccc örülök hogy boldog vagy,.....jo pasid van neked is.......nekem is készültek tegnap uj fotoim.....majd valamikor feltöltöm és megmuti......most nem fekete feksöben vagyok hanem tűz pirosba......jok lettek a képek!!!!!
Legyen szép és kellemes estéd......és megirni ám nekem mindent mailban.....me ha nem elverem a szép popodat!!!!!!
Imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Legyen szép és kellemes estéd......és megirni ám nekem mindent mailban.....me ha nem elverem a szép popodat!!!!!!
Imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Elküldtem,kellemes olvasást,este megyek bulizni:)és bnőmmel fotozok,lehet lesznek uj képeim
Okéééééééé ciccccccccc megegyeztünk! Szolj ha elment a mail
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hát nekem is jólesett hallani a cirmos hangod
mindjárt írok emailt,van mesélni valóm és a talit bepótoljuk de ezért jössz 1el
mindjárt írok emailt,van mesélni valóm és a talit bepótoljuk de ezért jössz 1el
Szijjja Ciccem.........
Bepotolunk mindent............majd kárpotollak valahogyan.........
HOGYAN?
Jó volt hallani a hangodat....................
Láttam a mai termést........háááát mit ne mondjak nem rossz!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Bepotolunk mindent............majd kárpotollak valahogyan.........
HOGYAN?
Jó volt hallani a hangodat....................
Láttam a mai termést........háááát mit ne mondjak nem rossz!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Így fogok kinézni a mai buli után
mai adagunk macs
Jóreggelt,pusza ciccem kicsit durcizom rád de amugy semmi bajom csak nem vtam gépközelben rengeteg dolgom volt ma is bulik,talik egymás hegyén hátán,de legalább nem unatkozom
Képem van......nézd meg a forumon a chates képek topicban
Édesem rosszul tudod.........tudod mim van.....puncim van de képem nincs rola!
Sziamia
Sziamia
Szia!
Nincsen olyan képem..........
Shorryyyyyyyyyyy
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nincsen olyan képem..........
Shorryyyyyyyyyyy
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sziasztok fiúk!
dolgozom ezerrel azééé nem vagyok itt........visszatértem a munkába sajna....és mindenki engem akar.........ááááááááááááááááááááá
Nem hagynak nyugodtan netezni.....mindig jön valaki........
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
dolgozom ezerrel azééé nem vagyok itt........visszatértem a munkába sajna....és mindenki engem akar.........ááááááááááááááááááááá
Nem hagynak nyugodtan netezni.....mindig jön valaki........
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Szia Ciccc!
Remélem nem harizol a tegnapiért.......de azért tüntem el hirtelen a chatről....mert elment a net......és utánna mire visszajött és be tudtam lépni te akkor már nem voltál.........és utánna a charlival......ugy döntöttük még megszeretgetjük egymást......elmentünk egyet sétálni ,utánna vissza hozzá és utánna mentem haza a busszal.......ne harizz hogy nem taliztunk......megyek még sokat pestre.....a legközelebbi menetelemnél tuti talizunk majd!
Még egyszer ne haragudj.......imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Remélem nem harizol a tegnapiért.......de azért tüntem el hirtelen a chatről....mert elment a net......és utánna mire visszajött és be tudtam lépni te akkor már nem voltál.........és utánna a charlival......ugy döntöttük még megszeretgetjük egymást......elmentünk egyet sétálni ,utánna vissza hozzá és utánna mentem haza a busszal.......ne harizz hogy nem taliztunk......megyek még sokat pestre.....a legközelebbi menetelemnél tuti talizunk majd!
Még egyszer ne haragudj.......imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Na ez nem sikerült!!!
Hát nekem is remekül alakul az uj párkapcsolatom:) de én még ilyeneket nemtudok mesélni
jajj ideirtam a verseket:( sorry javitom:).miben fárasztottadki?:)
Örülök hogy itt vagy....én meg charlinál vagyok.....csak ö most éppen alszik......tudod egy kicsit elfáradt szegény!:)))))))))))
Puszzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzz