kihisztiztem magam
Szia Cicc!
Hát jol látok én hogy te a forumon vagy?????????
rülök neki!
Puszzzzzzzzzzzzz neked!
Ja és nektek fiuk
Hát jol látok én hogy te a forumon vagy?????????
rülök neki!
Puszzzzzzzzzzzzz neked!
Ja és nektek fiuk
csak jöttem szólni,hogy megyek vissza aludni
megismertek?:)
Sok sok pusssssssssssssszantás lányok!!
Nócika!!! Te most haragszol rám???????Ha igen akkor yoo lenne tudnom az okát!!!!!
Nócika!!! Te most haragszol rám???????Ha igen akkor yoo lenne tudnom az okát!!!!!
Édes hapsikáim!
Ne itt beszélgessünk....hanem a ti szobátokba!
Legalább fellendűl az is.......két napig nem leszek mert a drágámnaál leszek.....de ha nem birom kiálni azééé majd töle bekukkentok ide!
Pénteken talizunk a ti kis szobátokba!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ne itt beszélgessünk....hanem a ti szobátokba!
Legalább fellendűl az is.......két napig nem leszek mert a drágámnaál leszek.....de ha nem birom kiálni azééé majd töle bekukkentok ide!
Pénteken talizunk a ti kis szobátokba!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
M
ki szereti a csokit vagy sütit???
Valami sértőt, vagy bántót írtam volna? Netán nem tudtam parancsolni az egyébként nem csúnya beszédről híres számnak? Egy fórumban ha ilyen gondolatokat is kitörölnek mint például ez is,akkor nem kell megújítani a fórumot, hanem csak törölni, törölni, törölni....
Egyébként jó reggelt!
Egyébként jó reggelt!
Opsz, itt milyen irtás zajlik??
20 hozzászólás is le lett törölve?
holnap beleolvasunk a logokba, hogy mi is lett kiírtva, ez kicsit soknak tűnik.
Jó éjt mindenkinek!
Hát erről beszéltem ADMIN baby-k! Törölni, törölni, törölni, addig, míg már tényleg csak Ti lesztek itt és legalább magatokat nem fogjátok zavarni...
Te is ilyen édes vagy mint ez a kis ciccc
Válaszolj már mert megörülök!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Mi ujság kis ciccem?....nem válaszolsz?
Nekem te vagy a legszebb.............és imádlak....és hiányzol.......KOMOLYAN ciccc
áááááááááááááááááááááá
gyere vissza
Ciccem gyere vissza............
imádlak .... a te kis crazykéd
Nem viccel az öreglány, a Hétfői viszont látásra, mindenkinek a lehető legjobb hétvégét!!!!!
Sziasztok!
Sziasztok!
Okés!
Jó bulizást, és (remélem) aktualitását veszti amiröl dumálni akartunk, mert elhomályosítja a felhőket az ujjonan felkelő nap, durr kaptam egy söprűt az oldalamba(a tak'néni)
Jó bulizást, és (remélem) aktualitását veszti amiröl dumálni akartunk, mert elhomályosítja a felhőket az ujjonan felkelő nap, durr kaptam egy söprűt az oldalamba(a tak'néni)
Ron majd bepótoljuk ígérem a de a 7vége nálam sűritett