Feleséggel csókolózni miközben a férj szopja a faszom.
Ezt én elég sűrűn látom.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 06:15
Most az izgatna föl nagyon, ha az asszony fölvennè a kapcsolatot az exèvel. Vagy látni ahogy beleül egy másik farokba
Talállni egy olyan dögös bevállalós Lányt vagy Nőt aki segíteni tudna abban,hogy análisan elvenné a szüzességem.Strap-on szex érzését/élményét szeretném átélni amikor a Női partnerem elkap és a felcsatolt műfarkára húz és megdugja az érintetlen hátsómat.
CSAKIS NŐI PARTNERT KERESEK!
URAK JELENTKEZÉSEIT TÖRLÖM!!!
Felavatnálak felcsatolhatóval jeligével.
CSAKIS NŐI PARTNERT KERESEK!
URAK JELENTKEZÉSEIT TÖRLÖM!!!
Felavatnálak felcsatolhatóval jeligével.
Most az izgatna föl nagyon, ha az asszony fölvennè a kapcsolatot az exèvel. Vagy látni ahogy beleül egy másik farokba
Párommal megnézni egy lány,nő masztiját testközelből.. igény esetén kézzel,nyelvvel besegíteni,de bármi elképzelhető lenne..
Újból szexelni a naturista strand közepén a párommal és utána élvezni a közönség irigy mosolyát. Csak legyen jó idő és nem csak vágy lesz
Vágyom egy érett, nagy mellű nőre, aki magabiztos, tapasztalt és tudja, hogyan élvezze az életet — és engem is. Egy olyan nőre, aki nem fél megmutatni a szenvedélyes, érzéki oldalát, és akivel a vágyainkat szabadon, tabuk nélkül élhetjük meg.
Szeretnék egy nőt, aki irányít, de közben élvezi, ha én is felfedezem minden porcikáját. Képzeletben már sokszor elkalandoztam, milyen lenne érezni a testének puhaságát, ahogy hozzám simul, a nagy melleit, amik szinte hívogatnak, hogy imádjam őket. Vágyom rá, hogy a testiség ne csak egy egyszerű együttlét legyen, hanem egy forró, izzó élmény, ahol mindketten elveszünk egymásban.
Szeretem, ha egy nő tudja, mit akar, és nem fél kimondani — legyen szó vad szenvedélyről vagy lassú, érzéki felfedezésről. Egy ilyen nő társaságában élvezni akarom a pillanatokat, ahol nincs szükség játszmákra, csak a vágyainkra figyelünk.
Szeretnék egy nőt, aki irányít, de közben élvezi, ha én is felfedezem minden porcikáját. Képzeletben már sokszor elkalandoztam, milyen lenne érezni a testének puhaságát, ahogy hozzám simul, a nagy melleit, amik szinte hívogatnak, hogy imádjam őket. Vágyom rá, hogy a testiség ne csak egy egyszerű együttlét legyen, hanem egy forró, izzó élmény, ahol mindketten elveszünk egymásban.
Szeretem, ha egy nő tudja, mit akar, és nem fél kimondani — legyen szó vad szenvedélyről vagy lassú, érzéki felfedezésről. Egy ilyen nő társaságában élvezni akarom a pillanatokat, ahol nincs szükség játszmákra, csak a vágyainkra figyelünk.
Párom az ágy szélén pucsitson és 4-5-en dugjuk felváltva a végén pedig mindenki élvezzen a puncijába.
Aztán mehet a folytatás a teleélvezett punciba ❤️
Aztán mehet a folytatás a teleélvezett punciba ❤️
A fenekem nyalása
Fejés
Orgya
Közös kiverés
Olyan hölggyel vagy párral ismerkedni, ahol a hölgy jól seggbe dugható és szeret szopni...
Úgy nyalni egy nőt, hogy közben cuppog benne egy farok.
Szőrös punci hölgyel ismerkedni. Az se gond, ha a hónalj is szőrös! Izgató, szexi!
Egy hozzánk hasonlóan gondolkodó kompatibilis párral megismerkedni.
Találni egy szimpatikus párt akivel varázslatos együttlèteket élünk meg. Hosszú szeretkezések, kölcsönös kényeztetés.
Ezt hogy szeretnéd össze hozni úgy hogy a nejed nincs benne?
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 19. szerda 07:59
Sziasztok!
Ha alárendelt szerepben megoszthatnám a nejem mással az izgatna.
Ha alárendelt szerepben megoszthatnám a nejem mással az izgatna.
Ismét találni egy bi férfi tagu párt, hosszabb távon, napközben jókat hancúrozni hármasban
Szeretkezni és tabuk nélkül élvezni egymást 1érret nővel