Most épp az mozgatja a fantáziám,hogy nézni egy 50+ párt szex közben és közben maszturbálnék a végen a höogytagra élveznék.
Én is élvezném ha 1-2 fiatal, izmos srác beszállna hozzánk és közösen kefélnénk meg a feleségem. Sajnos egyenlőre nincs nyitottság, csak fantázia marad. Pedig vibrit mi is használunk és élvezi.
Ez nagyon jól hangzik, szerencsés vagy hogy a párod partner ebben. Nálunk tabu a hármas, pedig szex közben a vibrátort is a szájába veszi mikor dugom, és szokta élvezni.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 03. 07. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 07. szombat 06:19
Érdekes mert először párom hozta fel nekem az ilyen fajta játszadozást amit jópársszor elutasítottam majd egy idő után kipróbáltam és ma már izgat és izgalmas. Egy sportos enyhe bi fiút bevonni a szexuális életünkbe , kizárólag közös farokveréses kalandokhoz nagy-részben kettesben csak velem de ha úgy alakul a párom előtt is néha . Párommal együtt irogatnánk,képeket cserélgetnénk a sráccal de kalandozásnál élőben 80%-ban párom nem lenne jelen,hanem a kaland után hazatérve mesélném el neki mi és hogy történt mert ez izgatja legjobban és hatalmasat szoktunk dugni ezek után vagy csak én nyalom ki a punciját. Természetesen utána ismét ,írogatás és a kaland átbeszélése,kibeszélése stb…. és egyébb számunkra izgalmas dolgok 1*2* sikerült már így megismerkednem a gg-n de igen ritka. Nyilván ez az én hibám is meg nagyon későn szoktam ráérni munkám miatt ( éjszaka) .
Van a Fb-on egy csoport, SW yours. Ők szoktak Black Belt partikat szervezni ahol pasi többletes az esemény. Ott elképzelhető hogy össze jön egy ilyen lehetőség neked. Hajrá.
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (tegnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
van pár...
Egy szexmoziba simán ossze lehet hozni.
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (tegnap 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:11
Egyszer összehozni egy blowbang bulit ahol 10-15 pasi az arcomra élvezne, igaz ezt összehozni kb lehetetlen
Azt én is imadnam
Megnèzni ahogy az aszony beleül valakijèbe.
Melyik klubbot ajánlanád erre?
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Swingerben simán összejöhet.
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (tegnap 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:11
Egyszer összehozni egy blowbang bulit ahol 10-15 pasi az arcomra élvezne, igaz ezt összehozni kb lehetetlen
Igényes Roma hölgyet orgazmusig nyalni!
Beszélgetni telon valakivel a feleségekröl,tangárol dugásrol hogy szereti stb
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 09:13
Talalni egy normalis part vagy holgyet akar innen GG-rol kalandozni
Szex közben rám nyitna a szomszéd asszony vagy a menyem és bele ültetném a nagy farkamba. Jól meg lovagoltatnám őket.
Puncit nyalni,miközben a fasz kúrja
Mi is ilyen párokat keresünk.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 07. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 07. szombat 13:19
Imádtam látni nejem hogy elvezi mással a szexet ha már velem nem. Jó volt látni a kéjt a szemében a testén hogy végre élvezi a szexet. Csak többet ne képzeljen bele a dologba. Mert akkor már gáz. Ha már többet akar mint sexpartner akkor nem, azt nem. Ha csak szexről van szó bármit.
Mostanába vágyok rá hogy egy férfi megmaszitoza mindenemet.
Végig nézni egy pár szeretkezését
Egy hozzánk hasonló párral szeretnénk jacuzziban gabalyodni.