Moziban egy vadidegennel közösen élvezésig ujjazni, simogatni a feleségemet.
Én benne vagyok
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (tegnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (tegnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:40
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Nem egyszerre, de nekem összejött egyszer egy szomszed anya-lánya...
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Szia,ezen ne múljon.
(Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (tegnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:40
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Ápolt popsit nyalni
házaspárral megismerkedni találkozni. dugás ,közben puncit nyalogatni. kihúzni a pasi farkát és puncinedvesen szopogatni
Most az ha a zasszony beleülne valakijèbe.
Sub lánnyal tabu mentes fétis orgiát átélni.
Szeretnék egy olyan nőt nyalni, aki csak erre vágyik! Szeret szemből és hátulról de legjobban ha ráül a számra!
Végig nézni egy pár szeretkezését
Bi párral sexelni.Szopni egy igazán méretes farkat miközben a csaj engem kényeztetne….
Egy elhanyagolt hölgynél rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállni kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, vagy hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira
Megismerkedni egy normális bi párral.
Arra ébredni reggel, hogy az férfi, aki este többször is élvezesig nyalta, ujjazta, dugta a feleségemet, reggel újfent hangos nyögéseket, az élvezés hangjait csalogatja elő a feleségemből. Természetesen én is beszállnék, újfent.
Nimfó lánnyal tölteni egy hétvégét.
Egy pár szexelését végig nézni, majd utana beszallni!
Kia farokmeretu fiuval kozos maszti, en is neki o is nekem ilyeami elkepzeleseim vannak.
Legutóbbi kellemes összefutás mielőbbi megismétlése...