Nekünk most ért véget egy több éves házibaráti kapcsolatunk sajnos. Jó lenne találni egy új partnert, de sajnos nem nyitott rá a feleségem még, nekem ez nagy vágyam lenne pedig...
Egy vékony,kecses néger csajt kényeztetni szerényen.......úgy reggelig!
Győriédesékkel találkozni
Egzotikus lánnyal hármasozni egyet néger,Ázsiai, nagy mellekkel azt kedvelném
Egy "szaros " bugyira egy hölgytől! Természetesen szarkasztikusan értettem, egy kellemes illatú izgalomtól elúszott darabra, de erre itt egy igazi ,mondom igazi Nő sem képes hogy eljuttassa nekem !
Rám irt valaki, hogy leszopna mélytorokkal elso levelre valaszoltam is de aztan kitoroltem igy nem tudok valaszolni glori hole-t meg a glori hole cafet mondtad h meg tenned ha magadra ismersze irj ram koszonom
Vágyok egy 55-60 pluszos nő szeretöje lenni.
Egy kezdő pár...akik azt az élményt adnák egymásnak ajándékba, hogy bevonnak egy harmadik szereplőt a szexuális életükbe..és ha már vágyak, persze arra vágynék, hogy én nyerjem meg ezt a szerepet..
A találkozón kezdetben az izgalom, aztán mondjuk kis félhomály és először óvatosan, majd egyre bátrabban indul el a két férfi négy keze, nyelve felfedezni a Nő testét, akit a kezdeti félénkség után egyre inkább önt el a vágy, hogy egy kis időre a hétköznapok háziasszonyából a figyelmet élvező hobbi ribivé válhasson.. a férjjel azon dolgoznánk, hogy megkapjuk azt a másik énjét, és azt az élményt ami ebből két férfinek ( és a Hölgynek is ) adódhat..a férjnek, hogy végre láthatja a feleségét igazi nöstényördögként hármasban..a feleségnek, hogy most legfőképp róla szól minden..nekem, hogy a feleség finom testét habzsolhatom szabadon..
A találkozón kezdetben az izgalom, aztán mondjuk kis félhomály és először óvatosan, majd egyre bátrabban indul el a két férfi négy keze, nyelve felfedezni a Nő testét, akit a kezdeti félénkség után egyre inkább önt el a vágy, hogy egy kis időre a hétköznapok háziasszonyából a figyelmet élvező hobbi ribivé válhasson.. a férjjel azon dolgoznánk, hogy megkapjuk azt a másik énjét, és azt az élményt ami ebből két férfinek ( és a Hölgynek is ) adódhat..a férjnek, hogy végre láthatja a feleségét igazi nöstényördögként hármasban..a feleségnek, hogy most legfőképp róla szól minden..nekem, hogy a feleség finom testét habzsolhatom szabadon..
Vágyam egy elhanyagolt felesèg sexuális ètvágyát visszahozni. Orálissan játszadozni vele amíg a teste bele nem remeg.
Te csak álmodozol....
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2024. 12. 10. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 12:50
Én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne a feleségem és a pasija alá nyalni, miközben dugnak.
Biszex párral lenni.
Vágyom arra hogy maszirozás közben kényeztesek egy idegen csajt.
Nekem vágyam , hogy vendégűl hívjon magához egy idősebb hölgy és szeretkezzünk egy hatalmasat .
Akár egy estén át
Akár egy estén át
Hát ha a lány tudja, hogy kell és saját magát kényszerfranciázza akkor simán meg áldozat is
(Ez egy válasz nyaligátorpasi05 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom úgy hogy te volnál az alárendelt
(Ez egy válasz Tothdani üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
De még nem volt benne szerencsem 20cm a méretem így nehéz a partnereknek akik próbalták a mélytorkot:(
(Ez egy válasz helper82 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 15:37
Egy jó szeretőt találni, akivel dugáson kívül minden mást lehet
Én szeretnék egy igazi mélytorkot kényszercranciával
Egy nőt orálisan kielégíteni egy próbafülkébe, vagy más nyilvános helyen.
Duci, telt nőt kényeztetni hosszan nyelvvel
Szeretnék hosszan nyalni egy idegen nőt.