Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2026. 08. 04. kedd 05:34  #13313
Tűzlavina Tűzlavina
bisex házaspárrel találkozni, örömködni orálisan.
2026. 08. 04. kedd 05:12  #13312
Zotyesz85 Zotyesz85
Régi vágyam es lehet hogy az is marad…
Találni egy 50-60 év közotti jófarku faszit aki havi1-2 alkalommal velem uritteti a farkat! Viszonzast nem várok mert felizgat ez a felállás. Szeretnem ha csak arra kellenek neki hogy elelvezzen es ezt vagy a szamba vagy bennem tenne meg! 41 vagyok passziv bi Szigetszentmiklos.
2026. 08. 04. kedd 04:06  #13311
Vasi pár78 Vasi pár78
Valami új nem megszokott dolgot kipróbálni párként
2026. 08. 04. kedd 01:38  #13310
Pinanyalogep77 Pinanyalogep77
Egy borotvált puncit akár órákig is nyalni!
2026. 08. 03. hétfő 18:27  #13309
Bettasoft Bettasoft VIP
Sajnos ez nem így van! Solo urak biztosan, viszont solo hölgyek, aki tényleg valós nő, olyan nem! smile
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 17:50
Szerintem meg fog telni a levelesládád finom
2026. 08. 03. hétfő 18:25  #13308
Mindkettőnknek Mindkettőnknek
Csajszit hatalmas mellekkel mindent a keznek és szájnak alkalomra. Lehetnendundi is...
2026. 08. 03. hétfő 17:50  #13307
Stitchi Stitchi
Szerintem meg fog telni a levelesládád finom
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 16:10
Hosszan végignézni, ahogy a férjem egy másik csinos nőt keményen megkúr!
Először csak nézném, ahogy lovagol a hölgy rajta, közben a férjemet csókolom! Majd beszállnék én is a szórakozásba!
A hölgyet hanyatt fektetném, majd 69ben ráfeküdnék. Itt egymás kényeztetnénk, miközben a férjem dugja a pináját, néha néha pedig a számba is elkalandozik. Ezt felváltva csinálná, addig amíg a csúcsponthoz nem érne. Ekkor levenné az óvszert, és a számba élvezne. Hmmm, ez egy a sok közül amire most vágynék!
2026. 08. 03. hétfő 16:27  #13306
komoly-komoly komoly-komoly
Ez bizony remekül hangzik
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 16:10
Először csak nézném, ahogy lovagol a hölgy rajta, közben a férjemet csókolom! Majd beszállnék én is a szórakozásba!
A hölgyet hanyatt fektetném, majd 69ben ráfeküdnék. Itt egymás kényeztetnénk, miközben a férjem dugja a pináját, néha néha pedig a számba is elkalandozik. Ezt felváltva csinálná, addig amíg a csúcsponthoz nem érne. Ekkor levenné az óvszert, és a számba élvezne. Hmmm, ez egy a sok közül amire most vágynék!
2026. 08. 03. hétfő 16:10  #13305
Bettasoft Bettasoft VIP
2026. 08. 03. hétfő 14:08  #13304
imetec69 imetec69
Valaki leszopjon!
2026. 08. 03. hétfő 12:51  #13303
Kondor Kondor
Régóta beteljesületlen vágyam a prosztata orgazmus megtapsztalása egy segítő kéz által.
2026. 08. 03. hétfő 07:27  #13302
Sbeela Sbeela
Egy jó faszt leszopnék
2026. 08. 03. hétfő 03:03  #13301
Szexmindig76 Szexmindig76
Idosebb holgyel paral maszti szex
2026. 08. 02. vasárnap 19:51  #13300
Hector01 Hector01
Egy párhoz tudjak csatlakozni harmadiknak
2026. 08. 02. vasárnap 15:21  #13299
viego11 viego11
Felültünk, megcsókolt, majd megmarkolta a kemény farkam, megállapítva hogy akkor nekem is tetszik eddig ez a strandolás. nyes Mondta, hogy én majd az úton fogom megkapni a viszonzást. Ilyenkor nehéz tűrtőztetni magam, hogy ott helybe mindenki előtt ne dugjam meg, de tudtam hogy megfelelően kárpótolva leszek.

Így is lett, hazaúton a kocsiban több mint 50 percen keresztül simogatta a farkam, hol finoman lassan, hol rendesen "verve", de mindig megállt mielőtt elmentem volna. Tudja, hogy szeretem ha így csinálja, és már tökéletesen kitanulta hogy melyik az az utolsó érintés ami miatt már elélveznék, és folyamatosan megállt előtte.
Majd egyszer amikor úgy gondolta az utolsó utáni érintés már a nyelvével volt, rábólintott a farkamra és akkorát élveztem, hogy majdnem az orrán jött ki a sok gecim, alig bírta bent tartani a szájában. Szépen lenyelte, megtörölgette magát meg a farkam amennyire tudta, majd utaztunk még egy fél órát a következő útbaeső pihenőig, rendberaktuk magunkat aztán tovább haza nyes

Aztán hogy a fórum témájázhoz is illeszkedjek, egyszer nagy vágyam lenne az ilyen kiruccanásokat mindig egy picivel tovább vinni. Legközelebb remélem beljebb megyünk a partszakaszon és már a bikini felsőt leveszi, utána talán már a bugyit is elhagyja, és esetleg anélkül hajol le a vízben, telibe mutatva mindenkinek a szép punciját.

Majd utána akár egy ilyen ujjazós esetet megszerveznénk valakivel, hogy ne csak a szél zörgesse a bokrot, hanem egy szerencsés faszinak megengedné, hogy megosszam vele azt a gyönyörű látványt ami a lába közt van, és kiverhesse vagy kiverhessük ott helyben közösen a puncija látványára.

Végül szépen lassan eljutni oda, hogy minden lyukában fasz van, és úgy dugjuk meg többen, hogy utána járni se tudjon smile

Igzat nagyon ha látom hogy más is megkívánja, az meg végképp, hogy ilyen ritka alkalmakkor azt látom hogy őt is izgatja ez a helyzet. Úgyhogy nyugodtan mondjátok hogy ti mit gondoltok, mit csinálnátok ilyen helyzetben, illetve volt-e valaki hasonló helyzetbe mint én most vagyok, és sikerült e megélni a többi vágyat is?
(Ez egy válasz viego11 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 15:20
Rövid élménybeszámoló. nyes Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel.

Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén kutyás strand alatt, valahol a nudis rész szélén találjunk egy kis nyugis helyet. Pont előtte mentünk el bikinit vásárolni, rábeszéltem hogy vegyünk egy brazilosabb tangásabb alsót, mert ilyeneket még sosem hordott se strandon se máshol.

Nem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.

Amikor a vízben voltunk pont úgy hajolt le egyszer és csinált valamit, hogy egy arra sétáló telibe végignézte a tangás fenekét ahogy hajolgat, érdekes módon direkt aztán úgy jött a srác a parton végig, hogy a vízhez közel sétált, hogy jobban láthassa párom seggét. Aztán nevetve mondtam neki a félig merev farkammal, hogy jó kis műsort adott a srácnak, elnevettük a helyzetet, de láttam rajta hogy tetszett neki is az extra figyelem.

Majd árnyékba visszahúzódva pihizgetések közben én már alapból a tangás látványtól meg a helyzettől eléggé beindultam. Mondta, hogy a bikinikért cserébe amit vettem neki csináljak róla pár fotót is. Utána elkezdtem simogatni a combját. Tetszett neki, éreztem a testén, hogy szeretné ha a kezem feljebb is kalandozna. Szépen finoman jelezte a lába széttárásával hogy feljebb is menjen a kezem. Elkezdtem bugyiján keresztül simogatni a punciját, ahogy hozzáértem halk nyögéseket, sóhajokat hallottam.. Itt már kőkeményen állt a farkam nyes
Közben persze nem túl sokan de sétálgattak előttünk egy 10-15 méterrel, meg nemsokkal mellénk egy idősebb pár is letelepedett. Ekkor pont picit forgalmasabb is volt a part sétáltak is, meg mellettünk öltöztek így elvettem a kezem a combjai közül, hogy ne legyünk feltűnőek, de párom meg mondta hogy na, miért álltam meg, had nézzen aki nézni akar. Közben az idősebb pár is átöltözött bementek a vízbe (nagyon "gyanúsan" ők is egymásra voltak akaszkodva később nyes ). Ezután a kis bikinit is félrehúztam, és örömömre éreztem, hogy rég volt ilyen nedves a puncija. Szépen ujjazás közben simogattam a csiklóját is. Közben nézelődött hogy nincs-e mögöttünk senki, mert a szél miatt a fák és levelek recsegtek. De őszintén szólva szerintem mindkettőnket csak jobban beindított volna smile Nemsokkal később nagy sóhajok és halk nyögdécselés közepedte elélvezett. Hú közbe ez lehet mégsem lett rövid, kövi kommentben folytatom. nyes
2026. 08. 02. vasárnap 15:20  #13298
viego11 viego11
Rövid élménybeszámoló. nyes Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel.

Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén kutyás strand alatt, valahol a nudis rész szélén találjunk egy kis nyugis helyet. Pont előtte mentünk el bikinit vásárolni, rábeszéltem hogy vegyünk egy brazilosabb tangásabb alsót, mert ilyeneket még sosem hordott se strandon se máshol.

Nem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.

Amikor a vízben voltunk pont úgy hajolt le egyszer és csinált valamit, hogy egy arra sétáló telibe végignézte a tangás fenekét ahogy hajolgat, érdekes módon direkt aztán úgy jött a srác a parton végig, hogy a vízhez közel sétált, hogy jobban láthassa párom seggét. Aztán nevetve mondtam neki a félig merev farkammal, hogy jó kis műsort adott a srácnak, elnevettük a helyzetet, de láttam rajta hogy tetszett neki is az extra figyelem.

Majd árnyékba visszahúzódva pihizgetések közben én már alapból a tangás látványtól meg a helyzettől eléggé beindultam. Mondta, hogy a bikinikért cserébe amit vettem neki csináljak róla pár fotót is. Utána elkezdtem simogatni a combját. Tetszett neki, éreztem a testén, hogy szeretné ha a kezem feljebb is kalandozna. Szépen finoman jelezte a lába széttárásával hogy feljebb is menjen a kezem. Elkezdtem bugyiján keresztül simogatni a punciját, ahogy hozzáértem halk nyögéseket, sóhajokat hallottam.. Itt már kőkeményen állt a farkam nyes
Közben persze nem túl sokan de sétálgattak előttünk egy 10-15 méterrel, meg nemsokkal mellénk egy idősebb pár is letelepedett. Ekkor pont picit forgalmasabb is volt a part sétáltak is, meg mellettünk öltöztek így elvettem a kezem a combjai közül, hogy ne legyünk feltűnőek, de párom meg mondta hogy na, miért álltam meg, had nézzen aki nézni akar. Közben az idősebb pár is átöltözött bementek a vízbe (nagyon "gyanúsan" ők is egymásra voltak akaszkodva később nyes ). Ezután a kis bikinit is félrehúztam, és örömömre éreztem, hogy rég volt ilyen nedves a puncija. Szépen ujjazás közben simogattam a csiklóját is. Közben nézelődött hogy nincs-e mögöttünk senki, mert a szél miatt a fák és levelek recsegtek. De őszintén szólva szerintem mindkettőnket csak jobban beindított volna smile Nemsokkal később nagy sóhajok és halk nyögdécselés közepedte elélvezett. Hú közbe ez lehet mégsem lett rövid, kövi kommentben folytatom. nyes
2026. 08. 02. vasárnap 09:22  #13297
photoshooting photoshooting
Az utcában lévő szállóról valamelyik filippínó csaj felszedése és gangbangban dugása.
2026. 08. 02. vasárnap 08:40  #13296
colamatyi colamatyi
nagyfaszú pasi dugjon.
2026. 08. 02. vasárnap 08:20  #13295
kaktusz11 kaktusz11
Nekem az hogy valaki hosszasan jó mélyen leszopjon.
27/f vagyok de eddigi 3 barátnőim közül senki sem szeretett szopni és kis nyalakodás után vége is lett. Mostanában erről ábrándozok mert azért egy hosszas kényeztetés biztos nagyon jól esne, én pl szeretek nyalni, érdekes hogy ezek ellenére így jártam nyes
2026. 08. 02. vasárnap 08:17  #13294
1feri 1feri
Társaságot találni naturista programokra Baranyában
/ 668