Ápolt szép puncit nyalogatni, közben ujazni a punciját, míg ő szopná a farkamat.
Biszex párral szexelni.
Szeretnék egy fekete vagy ázsiai nővel szexelni
Éhes........ makkal álmodik?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 09:14
Érezni a bizsergést, amit egy szimpatikus férfi érintése okoz, és mindent ami ez után jön
Érezni a bizsergést, amit egy szimpatikus férfi érintése okoz, és mindent ami ez után jön
Bekapni egy méretes farkat miután kihúzta a feleségem punciabol
Újra átélni, hogy a feleségem mással is kefél.
Sziasztok. Vágyak?! Úgy néz ki részben teljesültek a vágyaim. Megtaláltam a másik félelmet a társamat egy gyönyörű szép duci nő személyében. Mindenben eggyek vagyunk és eggyet értünk ami egy kapcsolathoz kell.
Illetve szexuális téren is összeillünk. Ugyan azokat a pózokat szeretjük és imádjuk a szexet és napjában többször sem vetjük meg! Szereti az anál szexörömeit is a seggnyalást is . Pinába évezés és spermás pinanyalást is.
A felcsatolhatóval való szexet nem de izgatja ha vibrizhet engem és kipróbáltuk pinába az ököl szexet is mert kiváncsi volt hogy milyen. Izgatta a dolog. Imádja. Igaz még friss a kapcsolat 2 hetes de már háromszor kérte hogy öklözzem meg és seggbe is nagyon szereti a két hétben már hatszor volt seggbe és imádja a spermát is a testén de arcra és szájba sajnos nem de azt hiszem ennyi minden mellett ez kivitelezhető is. Szereti ha belemaszirzom a melleibe a spermát és ha a seggére élvezek és belemaszirzom neki. Illetve szereti ha jó keményen szét dugom pinába és seggbe és a végén jól teliélvezem. Sajnos képeket nem csinálhatok róla hogy feltehhessem ide büszkén de is kivitelezhető szerintem. Valószínűleg így már nem sokáig leszek ezen az oldalon . Úgy hogy mindenkinek hasonló sikereket kívánok ! Minden jót kívánok nektek!
Illetve szexuális téren is összeillünk. Ugyan azokat a pózokat szeretjük és imádjuk a szexet és napjában többször sem vetjük meg! Szereti az anál szexörömeit is a seggnyalást is . Pinába évezés és spermás pinanyalást is.
A felcsatolhatóval való szexet nem de izgatja ha vibrizhet engem és kipróbáltuk pinába az ököl szexet is mert kiváncsi volt hogy milyen. Izgatta a dolog. Imádja. Igaz még friss a kapcsolat 2 hetes de már háromszor kérte hogy öklözzem meg és seggbe is nagyon szereti a két hétben már hatszor volt seggbe és imádja a spermát is a testén de arcra és szájba sajnos nem de azt hiszem ennyi minden mellett ez kivitelezhető is. Szereti ha belemaszirzom a melleibe a spermát és ha a seggére élvezek és belemaszirzom neki. Illetve szereti ha jó keményen szét dugom pinába és seggbe és a végén jól teliélvezem. Sajnos képeket nem csinálhatok róla hogy feltehhessem ide büszkén de is kivitelezhető szerintem. Valószínűleg így már nem sokáig leszek ezen az oldalon . Úgy hogy mindenkinek hasonló sikereket kívánok ! Minden jót kívánok nektek!
Ami nem valosult meg és nagyon jó lenne, egy sub párt használni.
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Valahogy mostanában egy alacsony vékony nőt kívánok, legfőképp úgy, hogy ő is élvezze rendesen
Jó ötlet. Mindenképp megérdemelnék a csiklónyalást közben...
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2024. 12. 10. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 12:50
Én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne a feleségem és a pasija alá nyalni, miközben dugnak.
A feleségemmel még nem voltam hármasban, de nagyon szeretném. Más párral már voltam, mindenki mindenkivel. Szuper volt.
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2024. 12. 10. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 12:50
Én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne a feleségem és a pasija alá nyalni, miközben dugnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4758159)
2024. 12. 09. hétfő 14:29
Izgatna kiszolgálni egy intelligens pasit és a feleségem miközben egész hétvégén nálunk dugnak. Tehát italt, ételt hozni, takarítani közben stb. Nekik csak és kizárólag az élvezetre kelljen koncentrálniuk. Én persze csak nézhetném őket végig.
Már megint csak ő rája gondolok
Már megint csak akarok egy jó nagyot...
Már megint csak akarok egy jó nagyot...
Több dolog is amit sikerült már próbálni de újra átélném.
Pinát addig nyalni amíg nem fröcsköl rám, telerakott gecis pinát kinyalni, segget telerakni úgy hogy közbe a pina fröcsög.
Pinát addig nyalni amíg nem fröcsköl rám, telerakott gecis pinát kinyalni, segget telerakni úgy hogy közbe a pina fröcsög.
Izgatna kiszolgálni egy intelligens pasit és a feleségem miközben egész hétvégén nálunk dugnak. Tehát italt, ételt hozni, takarítani közben stb. Nekik csak és kizárólag az élvezetre kelljen koncentrálniuk. Én persze csak nézhetném őket végig.
Nagyon szeretnék végre egy kukkoldába résztveni.
Ha egy nő a melleivel és orálisan kényeztetne
Nekem is a kedvencem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4764654)
2024. 11. 30. szombat 22:38
Cuckold feleségmegosztós, vagy pedig párcseres szex. Na ez izgat egy ideje nagyon.