Nagy álmom,autóval járni a várost,megállva egy hölgy mellett útbaigazítást kérni,felajánlva segítségét e rövid párbeszéd után,beszáll kocsimba,ahol kiderül,a kabát alatt nem visel semmit,keble kandikálna kis felsője alól......
Rákattantam arra, hogy olyan párral találkozzak, akiknek az első alkalom, hogy beengednek valakit az intim életeükbe..( vagy maxxx masodik.. )
Szóval az a lenyeg, hogy izguljanak..és én is...mert az elsőnél mindenki szeretné, hogy az nagyon jól sikerüljön, a pár is..és én is..
Tele van mindenki ilyenkor izgalommal, vággyal, egy mérföldkő egy pár életében..és sok függ az elsőtől..hogy megjön a kedv utána, vagy sem..ezért muszáj mindenkinek odatenni magát..
persze a siker nem garantált..akár mi lehet..de az elsőnél nagyon vibrál minden a társaságban, mindenki zavarban van, de már többre vágyik, mint amit lát...éy elkezdődik..lassan..finoman..óvatosan..remegő kézzel..aztán már nem remeg a kéz, szabad utat kapnak egyre jobban a vágyak..és szerencsés esetben a kaland végén három eléhedett ember beszélget még kicsit mosolyogva...
Szóval az " első" izgalma az egekbe tudja tolni az adrenalint...ha sikerül a találkozó....mert persze ez nem garantált..
Szóval az a lenyeg, hogy izguljanak..és én is...mert az elsőnél mindenki szeretné, hogy az nagyon jól sikerüljön, a pár is..és én is..
Tele van mindenki ilyenkor izgalommal, vággyal, egy mérföldkő egy pár életében..és sok függ az elsőtől..hogy megjön a kedv utána, vagy sem..ezért muszáj mindenkinek odatenni magát..
persze a siker nem garantált..akár mi lehet..de az elsőnél nagyon vibrál minden a társaságban, mindenki zavarban van, de már többre vágyik, mint amit lát...éy elkezdődik..lassan..finoman..óvatosan..remegő kézzel..aztán már nem remeg a kéz, szabad utat kapnak egyre jobban a vágyak..és szerencsés esetben a kaland végén három eléhedett ember beszélget még kicsit mosolyogva...
Szóval az " első" izgalma az egekbe tudja tolni az adrenalint...ha sikerül a találkozó....mert persze ez nem garantált..
Egy csinos nagymellű hölgy kebleit markolászni, majd közé élvezni..
Pár csókolózását nézni és ha úgy alakul hárman csókolózni
Nagyon szeretnék popsit és puncit nyalni kényeztetni sokáig.
Olyan hölgyet találni, akinek az analis kényeztetés a mindene..
Fantasztikus !!!
Gyönyörű a hölgy (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű a hölgy (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia igen az nagyon dögös nagyon bejön jó benne avkisugarzasa
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly kapcsolatra találni egy bisex nőt aki szereti a pervez szexet és bdsm szexet is kedveli és közössen szexelhetnénk biszex párokkal közben vagy pasikkal és szereti a felcsatolhóval dugni a férfiakat illetve szereti az análszexet és szereti az ökölszexet is!
Lehet már hármasban kellene vagy négyesben, ezen gonfolkodunk.
Lehet jó lenne.
Ilyesmi.
Lehet jó lenne.
Ilyesmi.
Találni egy intelligens, vastagfarkú, fiatal, vékony fiúcskát, aki hosszútávra beszállna hozzánk.
Álmom egy 200 kg feletti nő,akinek minden vágyát teljesíthetném.Odavagyok az óriási idomokért.
Hát nem az!
(Ez egy válasz focista üzenetére (2024. 11. 09. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs az off-èrt nekem most esett le hogy, milyen kezdőkèpernyőről beszèlnek a tagtársak.Osztom a vèlemènyüket.
Jó lenne erre hazaèrni!
Jó lenne erre hazaèrni!
Ez engem is felpörgetne.Nálunk volt már beszálló srác,ismerős volt.Ő dugta a páromat kettesben is.Komoly partnert nehéz találni egy ideje.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 11. 09. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 09:56
hát most a kezdő képernyőn a vidit látva izgi lenne arra hazaérni hogy a párom így van rajta másén
Egy csinos nőt vagy párt találni!
Én szeretnék találni egy ápolt , rendes párt, hosszú távú kapcsolat reményében.
Talán egyszer szerencsém lesz és sikerülni is fog.
Nem tudom mekkora itt az esély erre, de a remény hal meg utoljára.
Talán egyszer szerencsém lesz és sikerülni is fog.
Nem tudom mekkora itt az esély erre, de a remény hal meg utoljára.
az tetszik?
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2024. 11. 09. szombat 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Az csak úgy működik.
(Ez egy válasz Csabileila üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 10. vasárnap 13:45
Sexet, játèkot, dugást, orgazmust szeretnènk .. Párkènt ! Csak jólenne ha valaki èlőben is megjelenne ez a vágyunk :(
Egy jól tele élvezett,spermás puncit kinyalni..