megdughatna végre valaki.
Gyere engem is nyalhatnál
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Teleélvezett szájjal smárolni
Nagy méretűnek passzívja lenni, tövig
38 maradhat.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg nyalószolga szeretnék lenni
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenre is használható, mindenre "nyitott", tág v. tágításra váró, mindezt élvező puncit, popsit találni!!!??!!
Ápolt elhanyagolt nőt aki szereti ha alaposan ki van nyalva ujjazva,ez volna a vágyam.
nyalószolgát találni 40 alatt
Feleségem hármasban megdugni egy másik pasival, vagy megnézni, ahogy egy nagy farkú pasi rendesen elintézi.
(Ez egy válasz Maybe üzenetére (2025. 11. 17. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 17. hétfő 17:40
Egy bi hármas, két férfi egy nő felállásban, ideálisan mindenki mindent csinálna mindenkivel... áh állok
Szivesen felvenék egy stopos bi pasit.
69 közben szájba elélvezni miközben folyik a pisi a számba. Majd a végén átcsókolná nekem a spermát.
Valamelyik swingerklub farsangi jelmezes buliján látni azt, ahogy a feleségemre rákattan egy vagy két idegen férfi, és az apáca jelmeze alá nyúlva simogatják, izgatják, csókoljak a nyakát, majd a jelmez alá bebújva, bugyit félrehúzva nyalják, ujjazzák, majd ágyra döntik, a ruhát nem veszik le róla, csak felhajtják, a bugyiját lehúzzák, és így kényeztetik tovább...
egy termetes nőt nyalni a pasija meg dugjon.
Egy bi hármas, két férfi egy nő felállásban, ideálisan mindenki mindent csinálna mindenkivel... áh állok
Találni valakit ,aki a elcsábítaná a nejem .
Jólenne egy szájat telispriccelni.
nagyfaszú pasi megdugjon.
Az biztos.