Sziasztok!
Nekünk is lenne még pár dolog de pl. egy, hogy popsiszex közben 1lány a punci spricceléséig és tovább nyaljon vagy ezt fokozva mindkettőnk nedveit nyalja le persze ezt neki fordítva is eljátszanánk...
Nekünk is lenne még pár dolog de pl. egy, hogy popsiszex közben 1lány a punci spricceléséig és tovább nyaljon vagy ezt fokozva mindkettőnk nedveit nyalja le persze ezt neki fordítva is eljátszanánk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 20. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2014. 05. 20. kedd 18:36
Sziasztok!
Én komoly és intelligens,jó méretű házibarátra vágyom,akivel havi pár alkalommal,jól érezhetném magam,
gátlások,tabuk nélkül szeretkezne velem és nem zavarná a párom jelenléte sem.
Én komoly és intelligens,jó méretű házibarátra vágyom,akivel havi pár alkalommal,jól érezhetném magam,
Sziasztok!
sziasztok.Nöt(akár a párja elött)jól megszopatni seggbe dugni lepisilni,gecit felnyalatni.stb
Ha egy hetero srác eljönne hozzám az autójával egyik este és megengedné hogy cumizzam-,,,,,,egy eldugott helyen!
sziasztok holnap délelöttre egy bi párt találni hatalmas szexre .
Ez eddig a vagyak legjobb megfogalmazasa!
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 05. 12. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én azt szeretném,hogy a pasi szeretkezik a nőjével én kiveszem a farkát a punciból majd lenyalogatom róla a puncinedvet majd jól megszexelni a lányt!!!
Egy elhanyagolt bevállalós feleséggel átszexelni egy panzios éjszakát!
Egy pasit találni aki bevezet eme rejtelmekbe .... heteró pasi vagyok.. szívesen kipróbálnék ezt azt...
de nehéz az ideálist megtalálni...
de nehéz az ideálist megtalálni...
A munkahelyemen munkaidőben szexelni (pl tárgyaló, mosdó, garázs stb)
Nekem a ket csajos szex mar nem igazabol izgato (sok ilyenben volt reszem talan azert), jol van igy nem igaz, izgato, de nem hajtok mar ra mint regen, inkabb az izgat milyen nagy oromot lehet adni egy felesegnek-batatnonek masik sraccal, elvezetes elvezetet adni es kapni, sajna ilyet itt meg nem talaltam es az eletbe is csak 1-szer volt ilyenben reszem, de az se itthon Magyarorszagon...
Hasonló a szitu...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 12. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893521)
2014. 05. 12. hétfő 14:29
Ha vègre lenne egy igazi haver akivel szègyen nèlkül megtehetnènk bármit amikor csak kedvünk tartja.
Nekem az,hogy a vágyak ne csak vágyak maradjanak !
Ha vègre lenne egy igazi haver akivel szègyen nèlkül megtehetnènk bármit amikor csak kedvünk tartja.
Egy ápolt párral kipróbálni a biszexet, milyen egy másik farkat kényeztetni, a párjával közösen. Izgat, hallani, látni más izgalmát, élvezését.
Duplapunci.
én meg ugy szeretném ha egy vastag farok prosztatataaaaa orgazmusra "kényszeritene .... nos?
na sziasztok én meg ugy szeretném ha egy vastagfarku him prosztatatatatatataaa orgazmust váltana ki belölem ...
Nekem is nagy álmom egy spontán izgalmas helyzet. Pl bevásárlóközpont egyik üzletében egy egy eldugott helyen lévő próbafülkéjének függönye résnyire nyitva, látnám "véletlenül" : D a lány testét, elkapná a tekintetem és behívna hogy segítsek!
Megőrülnék! Nagy vágy! : D
Megőrülnék! Nagy vágy! : D