Vágyak? Hmm, lássuk; Egy hölgyet megszoptatni úgy, hogy én irányítok nincs nyafogás stb, nincs kézzel befejezés hanem végig szájjal, nem undorodik a spermától. A másik, az anál szex, persze nem úgy, hogy Én kapom hanem Én adom. Harmadik a két pasi egy nő felállás. Nem nagy vágyak de feldobnák a mindennapjaimat!
Először is leszögezném,hogy nem vagyok meleg,de egyszer kipróbálnám,hogy milyen lehet valakit jól leszopni. Vagy kipróbálni egy biszex hármast csak az élvezetért.férfival csókolózni például sosem tudnék.MELEGEKKÍMÉLJETEK MEG AZ AJÁNLATAITOKKAL!
Látni szeretném végre amit párom egy másik farok alatt élvez mielőtt szendvicsbe raknánk
Párhoz csatlakozva,kefélésük közben a puncit nyalni..a teletöltött pinát kinyalni...
DP
Van egy kolléganőm, őt próbálom megkörnyékezni. Nem szeretnék tőle semmi komolyabbat, mert jóval idősebb, mint én, de iszonyatos kisugárzása van, legalábbis nekem nagyon bejön. Szóval már elképzeltem, hogy igent mond egy kalandra és elmegyünk egy belvárosi búvóhelyre pár órára, iszogatunk egy kis bort és megpróbálunk a tettek mezejére lépni. Elég pajkos, huncut nő, csalódás biztos nem fog érni. Ha jól érezzük magunkat, akkor meg ismétlődhetnek a randik. Hát én jelenleg erre vágyom.....
örömmel szopatnám, magam is az asszonyod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806850)
2014. 03. 04. kedd 20:00
Szeretném látni a párom amint egy másik pasi jól megszopatja aztán megbassza. Négyesben többször voltunk már de a hármas még sajnos nem jött össze.
Ha ez a vágyad jól megszopatom meg megdugom akár popon is csak egy szavadba kerül ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806850)
2014. 03. 04. kedd 20:00
Szeretném látni a párom amint egy másik pasi jól megszopatja aztán megbassza. Négyesben többször voltunk már de a hármas még sajnos nem jött össze.
Írd le hogyan sikerült!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 28. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 19:40
Azt hiszem hamarosan teljesülnek a vágyaim! Találtam egy csodás párt és hamarosan találkozunk!
Hosszasan kinyalni egy feleséget, a férje jelenlétében
Izgatna ha látnám a párom egy nagyfarku sráccal. Elöször kinyalná, aztán ő lecumizná! Utána be szálnék én is, és ketten szétkefélnénk a csini punciját! Folyna a g!
Nekem az lenne a vágyam hogy leszopna egy nő utána meg jól popsin dugnám !!!!
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2013. 01. 22. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 17:22
VÁGY. Na az van. Szeretném a pasim belémélvezne és kinyalna, most erre vágyom.................
Lennék a pasid oda élveznék ahova csak akarod utána és előtte kinyalnám a puncid )
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2013. 01. 22. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 17:22
VÁGY. Na az van. Szeretném a pasim belémélvezne és kinyalna, most erre vágyom.................
én megmondom öszintén ,velem már bármit csinálhatnátok csajok ,,,,,,,
Egyszer szeretnék egy hölgy előtt zenére vetkőzni,esetleg meztelenül takarítani,végül masztizni...
Bp-párhoz ..szombaton...jól meglovagolna(tatnám)a feleséged!!!üzizzetek
Örülök neki!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 28. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 19:40
Azt hiszem hamarosan teljesülnek a vágyaim! Találtam egy csodás párt és hamarosan találkozunk!