Az egyenruha nőkre gyakorolt hatását alá tudom támasztani. és ezt már sok egyenruhás ismerősömtől is hallottam.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 22:55
A nők valamiért rajonganak az egyenruháért. Amikor katona voltam, akkor imádott a feleségem katonaruhástól magára húzni. Felavattuk a laktanya sportszerraktárját, sporttermét, a szolgálati UAZt is.
Aztán ráismételtünk úgy 10 éve, ám akkor egy kis szerepjátékot játszottunk. Rajtam kommandós cucc, fekete Police feliratú póló, gumibot, bilincs stb. Izgalmas volt. Igazoltatás, letartóztatás, megvesztegetés szopással, dugással. Használtuk a bilincset, de a gumibotot is itt és ott. No meg az igazit is. Szeretjük a szerepjátékokat.
Hogy topik ON legyek, vágyom arra, hogy egy másik rendőr vagy katonai ruhás férfi társaságában a feleségemet letartóztassuk, autóhoz, ágyhoz lehessen bilincselni, majd kényeztetni, megdugni. És fotózni azt, ahogy az idegen nyelv játszik a testén, ahogy belehatol a puncijába az idegen farok, miközben enyém a szájában van. És ez felváltva.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer.
Aztán ráismételtünk úgy 10 éve, ám akkor egy kis szerepjátékot játszottunk. Rajtam kommandós cucc, fekete Police feliratú póló, gumibot, bilincs stb. Izgalmas volt. Igazoltatás, letartóztatás, megvesztegetés szopással, dugással. Használtuk a bilincset, de a gumibotot is itt és ott. No meg az igazit is. Szeretjük a szerepjátékokat.
Hogy topik ON legyek, vágyom arra, hogy egy másik rendőr vagy katonai ruhás férfi társaságában a feleségemet letartóztassuk, autóhoz, ágyhoz lehessen bilincselni, majd kényeztetni, megdugni. És fotózni azt, ahogy az idegen nyelv játszik a testén, ahogy belehatol a puncijába az idegen farok, miközben enyém a szájában van. És ez felváltva.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer.
A nők valamiért rajonganak az egyenruháért. Amikor katona voltam, akkor imádott a feleségem katonaruhástól magára húzni. Felavattuk a laktanya sportszerraktárját, sporttermét, a szolgálati UAZt is.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 21:28
Léna rendőr fantáziája tényleg nagyon kellemes, én még kiegészíteném annyival..
A párom a kocsiból végignézné az igazoltatást..
A párom a kocsiból végignézné az igazoltatást..
Léna rendőr fantáziája tényleg nagyon kellemes, én még kiegészíteném annyival..
A párom a kocsiból végignézné az igazoltatást.. (Ez egy válasz Zsola24 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom a kocsiból végignézné az igazoltatást.. (Ez egy válasz Zsola24 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nõt alaposan megdugni,akár egy egész éjszakán át! Úgy,hogy másnap semmihez ne legyen kedvem,a szexen kívül!
Ha egy jo vastag fallosz a párom előtt jol el rendezne
Rendőr vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 12. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 06. 12. szerda 11:26
Két helyes rendőr igazoltat az éjszakában egy kihalt utcán...rajtam extraszexi miniruci..kihivó vad viselkedés...csattan a bilincs a kezemen....egyik átölel hátulról,a másik ujjazni kezd...hiába is sikítanék úgyse hallja senki...előveszik a farkukat,letérdelek....mindketten leszopatnak de keményen...hajamba markolnak...áááááhhhhh
Vágyam? Hmm..! Egy nõt (kortól független) jól megdugni,pici extrákkal kölcsönösen persze
Megoldható
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887546)
2013. 10. 20. vasárnap 05:10
Szeretném hogyha 3 fiatal vagy közép korú férfiak a nejemet előttem kúrnák és aztán én tisztára nyalnám a pináját !
Egy ilyen sexy csajt kell is kényeztetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892623)
2013. 09. 22. vasárnap 15:08
Sziasztok!
Megismerkedni egy szimpatikus h-párral vagy Férfivel,akikkel-akivel kölcsönösen jól tudnánk magunkat
érezni szabad hétvégéinken.
Megismerkedni egy szimpatikus h-párral vagy Férfivel,akikkel-akivel kölcsönösen jól tudnánk magunkat
érezni szabad hétvégéinken.
Szeretném hogyha 3 fiatal vagy közép korú férfiak a nejemet előttem kúrnák és aztán én tisztára nyalnám a pináját !
Nekem 2 nagy vágyam van :
Az egyik az hogy egy nőt ugy igazán leszopatni kényszerfranciásan végig.
A másik nyégykézlább állva hölgy mögöttem nyalogatná a popsimat közben ugy verné a farkam minha fejne.
lehet tul perverz de kiprobálnám!
Az egyik az hogy egy nőt ugy igazán leszopatni kényszerfranciásan végig.
A másik nyégykézlább állva hölgy mögöttem nyalogatná a popsimat közben ugy verné a farkam minha fejne.
lehet tul perverz de kiprobálnám!
Minden megoldható Dia Én meg egy nõvel szeretnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 19. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (897841)
2013. 10. 19. szombat 10:55
Masztizni szeretnék egy pasival!
Masztizni szeretnék egy pasival!
Sajnos te a körülmények áldozata vagy.Beléd szerettünk.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 18. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Off:
ha lehet ne itt chat-eljetek....
ha lehet ne itt chat-eljetek....
Aham:S
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Már rendeztük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (136035)
2013. 10. 18. péntek 21:12
Elrendeznék én mást is veled
Elrendeznék én mást is veled
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 18. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 20:59
Ilyen mindig volt, van lesz. Minden esetre jól esik a megerősítés, támogatás.Aranyosak vagytok. A vágyam ma estére pedig egy forró tea. Semmi több. A többit rendeztük.
Ilyen mindig volt, van lesz. Minden esetre jól esik a megerősítés, támogatás.Aranyosak vagytok. A vágyam ma estére pedig egy forró tea. Semmi több. A többit rendeztük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (136035)
2013. 10. 18. péntek 20:32
Szerintem is jogos!
Szerintem is jogos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855225)
2013. 10. 18. péntek 13:29
Jogos !!