Sziasztok! Igènyes, ápolt puncit nyalni úgy hogy közben kefèlik.
Párjával együtt leszopni egy nagyfarkú srácot
Hát egy megvalósulatlan, beteljesületlen vágy, hogy egy férfit orálisan ízvadász a párja jelenlétében.
egy jó nagy faszt leszopni.
Puncit nyalni,miközben kúrjàk a végén tisztàra nyalni!
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni nyalni hogy a számba élvezzen!
On.
Vágyom arra, de őszintén ám,
, hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
Vágyom arra, de őszintén ám,
, hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
A hetero férfi puncira vágyik. A meleg férfi faszra vágyik. A biszexuális férfi faszra is vágyik, meg puncira is vágyik.
Nincs ezzel semmi baj. Mindegyik teljesen normális dolog.
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, s könnyebb lesz az életed. (Ez egy válasz RockHeart üzenetére (2026. 08. 21. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs ezzel semmi baj. Mindegyik teljesen normális dolog.
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, s könnyebb lesz az életed. (Ez egy válasz RockHeart üzenetére (2026. 08. 21. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 22:15
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
Szia.
Én is erre vágyom. (Ez egy válasz scmboy üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is erre vágyom. (Ez egy válasz scmboy üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 21. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4140412)
2026. 08. 21. péntek 07:44
egyszer részt venni egy csoportos maszturbáláson
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
nagy faszú pasi megdugjon.
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagy farkü pasit aki kemènyen megdugná kopasz puncimat heves ès Szolnok megye
Találkozni valakivel, akit szintén izgat a pisiszex!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Ez nekem is bejönne
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 21. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4140412)
2026. 08. 21. péntek 07:44
Nejem ma reggel:-- Tudod,mire vágynék? Egy görög Isten alkatú, tényleg biszex, passzív Pasira! Megnézném,ahogy szopja a farkad!
Duci puncit nyalni,baszàs előtt alatt utàn!