Engem dugnak és közben nyalok egy puncit amit szintén dug valaki
Na ná!! Persze, hogy lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2016. 11. 21. hétfő 09:07
Nézni nem lehetne?
Nagy popsis csajokat kényeztetni
Olyan part talàlni mint mi
sex ma de.
Nézni nem lehetne?
(Ez egy válasz lancelott704 üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 17:40
Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.
Egy szép, vékony, eredeti vörös lányt megmasszírozni, majd nyalni, ameddig lehet
Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.
Párokból,független hölgyekből,urakból álló szexbaráti társaság tagjává válni,ahol a hölgyek telt,duci alkatúak,biszexek,és nem ellenkeznek,ha némi plusz extrémítás is van a csoportszexben.De ez ugyanez áll a szóló telt,nagymellű hölgyekre,akik rendszeres szexpartnert keresnek pasi személyében.
Egy igazi gangbang parti, a végén mindenki feltöltené a hölgy popsiát.
Nekem volt egy bnőm, aki ezt nagyon élvezte
Mondjuk én is ..
(Ez egy válasz Andrea74 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk én is ..
(Ez egy válasz Andrea74 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Két nővel, vagy egy párral, a lányt szendvicsbe vágva
Roma lánnyal..
Az időseb nők vonzanak de nagyon,szeretnék idősebb hölgyekkel lenni 24 vagyok.
A kismamák is nagyon izgatnak.
A kismamák is nagyon izgatnak.
valós vágy....
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 17. csütörtök 14:54
Úgy szervezni egy párt, esetleg pasit, hogy én tudok róla, de párom nem.találkoznánk vhol, becserkésznék, és utána hadd szóljon.)Így dupla izgalom lenne
Őszintén?Azt szeretnèm ha valaki jól megöklözné a puncim.
Úgy szervezni egy párt, esetleg pasit, hogy én tudok róla, de párom nem.találkoznánk vhol, becserkésznék, és utána hadd szóljon.)Így dupla izgalom lenne
Meglepni a baratnömet egy mikulassal,aki
Vékony nővel szeretkezni az se baj ha sovány nagyon, engem nagyon izgatnak a sovány nők tetszik a pici cici. Irjatok üzit!
Örömet és gyönyört adni és kapni !