Pár társaságában a hölggyel együtt szopni, majd kefélésük közben csiklót és zacsit nyalni, de jó is lenne
2.5-3 cm farokkal szexet próbálni ha van ilyen!
Bisex párnak házi barátja lenni….
Jó lenne találni egy biszex srácot és egy lányt egy kis édeshármasra!
Kövér, macis nagydarab pasi farkát szopnám heti 1-2 alkalommal.
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .Ez a vágyam!
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .Ez a vágyam!
Élvezésig szopjon egy feleség , de úgy hogy a férje végig nézzi. Tele élvezném a száját, utána meg smárolnának
Isteni móka. Nekem most a popsi, hasonló felállásban a terv.
(Ez egy válasz banános joe üzenetére (2024. 12. 28. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 16:20
Ketten egy punciba, volt benne részem és nagyon jó, próbáljátok ki.
egy tele élvezet puncit kinyalni
Elhanyagolt 60-70 puncit nyalni élvezésig,Budapesten.
Pàromnak egy nagyfiú!
Köszi.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 08:50
Vágyam hogy megismerjek egy ojan nőt akit rendszeresen kielégithetek orálisan.
Sajnos az én volt párom soha nem engedte hogy jó sokáig orálisan kényeztessem és utána megjárassam kicsit a popsijában még a fejét sem engedte be.Nem tudom milyen érzés ezért szeretnék egy vékony kismellű anyukát aki nem ódzkodik az ilyesmitől!
Vágyam hogy megismerjek egy ojan nőt akit rendszeresen kielégithetek orálisan.
Biszex párral szeretkezni.
Régi vágyam venni egy olyan babát vagy guminőt, amit egyszerre többen is lehet használni és ilyen gangbang bulikat csapni. Eddig sajnos mindig csak tolódott, de mindenképpen meg akarom csinálni
Ketten egy punciba, volt benne részem és nagyon jó, próbáljátok ki.
Párhoz csatlakoznék. Kíváncsi vagyok milyen más feleségét keményen meg dugni és szopatni a férj előtt.
Egy állandó, gyengéd és finom nő, akivel havi 1-2 alkalommal egymáséi lehetnénk.
Nem szex, nem kefélés, hanem bújós együttlét…
De ez csak álom, családban, gyerekekkel, a korból kifolyólag már aszexuális feleséggel…
Nem szex, nem kefélés, hanem bújós együttlét…
De ez csak álom, családban, gyerekekkel, a korból kifolyólag már aszexuális feleséggel…
60+70+-os hölgyet kényeztetni...